1949
-
High end PC #269 akkor amint kijön Digitális letöltéssel is meg lehet majd venni? csak mert egy hazai játékforgalmazónál sem lehet előrendelni ahhoz képest, hogy 4 nap múlva jön a játék (ugye aug.14?) -
#268 lesz benne nyugi, egy pár modder gondoskodik róla :) -
#267 De ez mind van gtr2-ben ;) -
High end PC #266 neeeeeeeeeeeeeee -
#265 Saleen,vagy Viper?C6R?Hol van lista a kocsikról?:D -
#264 Porsche, Ferrari, Maserati, Lotus sem lesz benne;) -
High end PC #263 na nemá h nincs benn Lambo... legalább a Murciélago R-GT vagy Gallardo GT3 egyikét belerakhatták volna... Bakker... -
#262 Elorendelni meg felesleges. Valszeg ez is Steam-es lesz, igy a megjelenes percceben mar a tied lehet;) Amig behozzak Magyarorszagra, honositjak, abbol lesz vagy december...;) -
#261 http://www.gtr-evolution.com/ -
High end PC #260 elő lehet má rendelni vhol?
tényleg tartalmazza majd a Race 07-et is?
Lamborghini is lesz benn?
köszi a válaszokat
Üdv. -
GPx8 #259 InsideSimRacing -
Szabi1991 #258 [center]
-
Szabi1991 #257 -
Amcir #256 30-át ir a képes link -
GPx8 #255 Köszi. -
#254 augusztus 15 vagy 18 úgy emlékszem -
GPx8 #253 Van már megjelenési időpont? -
Szabi1991 #252 360 fokos képek -
#251 Ez a kormeny/valto hasznalat eleg vicces;) Mintha valami alacsony vernyomasu no lenne;DDD
Itt van video egy arkad jatekbol, ez sem az igazi, de talan valamivel jobb::))
-
Szabi1991 #250 -
#249 Hát jah,eléggé szarul néz így ki:D -
#248 Pedig ha ésszel használják az efekteket, elég szép tudna lenni ez a játék....
XBOX :
HSW.hu -
#247 Nincs ezzel baj, modellek, texturak eleg reszletesek. Szokas szerint csak az efektek hianyoznak, ami altalaban vagy tetszik az embereknek vagy nem;) -
#246 Full grafon nem lessz ok a panaszra ...
Legalábbis nem nagyon :P -
Szabi1991 #245
-
#244 Sáár vót a depóban ? :D -
#243 kosz a cipő talpáról? -
#242 Elején a sok üres szövegelés után amikor már nem figyeltem, elkezdtek bevágni videokat, és felkaptam a fejem 3 verdára a GTL-ből, hirtelen megörültem hogy fúúúú, beletették a HisoricGT modot? És ezt eddig mér nem mondta sneki, meg fúúúú, azután nem egész 2 másodperc múlva rájöttem, hogy a SIMBIM et istenítik, hogy miket csinált eddig, és az nem a GTREVO ról szól. -
#241 és milyen igaz
de ha olcsó lesz akkor jó -
#240 Ez a felsorolás tiszta olyan, mint a 64 in 1 memória kártyaolvasó :D Amikor igazából van rajta 6 hely berakni kártyát :D
-
#239 GTR Evolution bemutato az ISR-en: http://www.bsim-racing.com/?p=4396
-
#238 Mi az a kosz, ami néha előtűnik a fékpedál alatti vájatban ? Attól nehezebb az auto!!! :D -
#237 mint pl. a V8-ban? -
#236 A LFS mar vagy 6 eves, a netKar sem sokkal fiatalabb;) A fizika mellett azert meg sokmindent kell barkacsolni: grafika, hang, scriptrendszer, animacio, AI, kontrollerek, multiplayer, stb.;)
De aztan lehet, hogy teljesen sajat engine;) Nehany eve mar csinalhatjak;) Sot lehet hogy szereztek valami tapasztalt, utos embert is hozza;) Ha jol hallottam, a volt RBR-is programozot, miutan uj projetje keszult (RaceCom/Simcito) valaki "megvette":) Bar az lehet hogy a Blimey! volt... -
#235 miért nem dobnak össze valam isaját fizikai motort ? :)))
Manapság már 1 vagy 2 ember egy év alatt überprofit csinál ( Netkar, LFS stb...), nehogy már egy csapatnak ne sikerüljön ( vagy az ISI-nek ...) ? :PPP -
#234 Semmit nem tudok rola, de szerintem az az eredeti ISI engine, es azt piszkaljak fel egyre jobban;) Attol sajat, hogy valszeg teljesen megvettek a jogokat es mar olyan szinten hozzanyultak, hogy "teljesen mas" lett (de inkabb csak grafikaban:D). -
#233 Volt valami hír saját motorrol .... Az csak kacsa volt? Vagy mi van azzal, fejleszték még ? -
#232 Pedig könnyű :D Csak balra vagy jobbra kanayarodik, föl-le vel ne törődj :D kivéve a 2 visszafordítő között amikor a dombon mész föl és ott a kemény jobbos. Ott könnyű elreppenni :) -
#231 Gondolom a SimBin is szivesen feljebb-, tovabblepne szivesen, foleg grafikaban, efektekben:) Azert ennyi liszensszel, lehetoseggel a hatuk mogott durva eladasokat tudnanak produkalni, mert teny, hogy a nagyatlag "ranezesre" dont:)
De a video sem biztos, hogy max beallitasoson keszult;) Egy centi arnyekot nem lattam;) -
#230 soha nem fogom megtanulni ezt a pályát... :)