1949
-
#109 -
#108 Igen, ezt elismetük. A GT-sorozatnak van a legjobb grafikája, ez nem lehet kérdés. A kérdés most az, hogy a Simbin mit tud felmutatni a Lizard engin-el. Remélem nem porhintés az egész, vagy valami GMOTOR feltupírozás. -
Szabi1991 #107
-
#106 az igaz. sajna tény hogy a gt5 kurvaszép. először tényleg azt hittem, hogy igazi járgány, és valami intro :D
nagyon szép, plusz ami még hiányzik a játékokból és a gt5ben pl megvan az az, hogy az ég beég. vakít a nap, nem látod a felhőket, mert tűz az a szar. egy ilyen pedig nem ártana a pcs szimulátorokban sem. értem én hogy valszeg lesz nap az iracingben és van nap a ISI-s gamekben, de ég és föld...
viszont egy 8800 gt szerintem sok-sok mindenre képes lenne, és elérhető az ára, remélem valamiben elkezdenek dolgozni a közeljövőben - a grafikai realizmus elérésének érdekében... -
#105 Tudom hogy csúnya egy fogalmazás, de pl a GT5 belsejétől mindegyik fényévekre jár. Nem olyan ahham van valmai különbség, hanem olyan hosszú hosszú tengeri mérföldek.
És ha 1x azt már láttad, akor az iracing meg a simbim látvány között már az ég adta világon semit sem fogsz észrevenni. -
#104 jaja, megegyszeztünk. :)
viszont az tény, hogy az iracing profibb a simbinnél, mind kivitelezés mind akármi. és ezalatt kicsit a grafikát is értem, mert a videók alapján belső nézetben bizony lemaradt a simbin ezzel az isi motorral (ergo nincs a cockpit-ben "látványos dinamikus árnyék") lemaradt.
tehát akárhogy vesézzük szerintem az iracing nyert, akkor ha neked nem mod game kell, vagy ha nem akarsz annyit kiadni érte...
de Te korrekten megfogalmaztad :) megegyeztünk :) -
#103 Persze, én meg arra utaltam, hogy mindkét cégnél (Simbin és iRacing) megvannak a kis stiklik, csúsztatások. A Simbin eddig végig az ISI-n élt (Ami a grafikai motort és részben a fizikai enginet illeti), az iRacing pedig azon, amit David Kaemmer a Papyrustól elhozott, vagyis a Nascar Racing 2003-on. Fel tudnak mutatni persze önálló teljesítményt is, ennek a megítélése viszont dokmindentől függ. -
#102 Szerintem 3k lesz steamon a kieg, race07 tulajokank kb. Önállóan 8k körül pl, ez jellemzőbb lene a steam-re. -
#101 jaja, de a gridnél nem is akartak élethű fizikát kihozni... :)
itt pedig a fizika adott, nagyon nem piszkálták meg gondolom, ideje lenne valmit felmutatni... -
#100 Nem kell nekem grid szintű az úgyis elérhetetlen a simbinnek, de legalább ne taszítaná egymást két autó ha érintkezik... Ha éppenhogy csak hozzáér, akkor is úgy eldobja az egyiket mintha valami rugó lenne beépítve. Belemész pl oldalról egy autóba és 2ms alatt 0-ra lassúlsz, miközben pedig visszadob az említett autó mögé... -
#99 nem is elősőrorban a játék grafikáját fikáztam mint magát a marketinget a reklámkampányt, az akármit.
komolyan mondom, szégyen-alázat aki ezt a pár képet kilopta a játékból.
elani tudni kell azért. meg azért egy mod-team-ben legyen már annyi igényesség és szépérzék, hogy ne ilyen szar képeket toljon elénk...
vagy ha csak ennyit tudnak felmutatni, az is más... -
#98 pontosan. a grafika közel tökéletes megvalósítása kell a közel tökéletes szimulációhoz. ez van. és mellesleg a játékélményt nagyban befolyásolja. -
#97 Nem tudom mennyit lehet még a GMOTOR 2.0-ból kihozni. EZ még nem a Lizard engine, azt sem tudjuk az milyen lesz. Részemről megbékélek ezzel a törésmodellel is. Nézd meg a GRID-ben milyen pazar a törésmodell, a többi viszont...nulla. :) -
#96 Jaja de azért jó lenne egy olyan ütközésfizikát látni ami már hasonlít is az igazira, ahoz pedig kell a grafika is...
Race07-ben elég nevetséges mikor ütközés történik és mintha két doboz találkozna és ezt nem látványra értem, hanem hogy nem érezni a két autó találkozásából adódó erőket, nem is tudom melyik 10éves játékban volt ilyen... -
#95 Biztosan meg kell vennünk. Steamen gondolom majd kiegészítőként fogják árulni. -
#94 Mert az elég nagy kib@szás azzal aki megvette, mivel idáig 8k volt, most pedig egyrész lemegy 3-ra, másrészt ugye kettő az egyben... Aki már megvette annak minek mégegyszer, ráadásul ha dobozosban tudja csak megvenni, akkor az végképp cumi, mivel ott nem fogják külön adni a gtr evolutiont, csak neten... -
#93 Ráadásul mit törődsz a grafikával, ha a vezetési élmény a fontos. Éppen most beszéltük az iRacing kapcsán, hogy a Grand Turismo sorozat nem a kedvenced, mert nem éppen szimulátor. Ha a veztési élményre megyek, mindegy, hogy GPL szintű a grafika. A GT sorozat viszont grafikailag mindent felülmúl. Ez van. :) -
#92 Ez van ezt kell szeretni :) -
#91 amúgy nemtom ki táltalja ezeket a képeket, de ez a grafika ezekből a képekből oltári sz*r. legalább normális előnyös oldalával reklámoznák magukat. atyaúristen'... -
#90 száz, hogy fizetős... / -
#89 Race 07 tulajokkal mi a helyzet? Nekik ingyenes v fizetős? -
#88 [center] -
#87 [center]
-
#86 Steam-en én is megveszem ha csak ennyi lesz :) -
#85 micsoda?
3eFt és eredeti és 2 játék az 1be
mikor? sztem ha lesz netem tutti megveszem -
#84 hát igen, bár én lemondtam erről a simbinen ISI-s átverésről, grafikai tuning, semmi lényegi újítás, meg megcsinálják azokat a pályákat amiket már megcsináltak előtte fanatikusok is, és aztán azokat feltuningolják megint grafikailag, majd aztán a rajongók azt is megpeccselik, hogy mégjobb legyen. a szimbin filozófiája az, hogy skineznek pár évig és megélnek belőle.
ennyi játék gyorsan, sorban.. nevetséges. gtr, gtl, gtr2,wtcc,race07,gtevo... és ugye már a következő is be van jelentve. -
Szabi1991 #83 remélem nemsokára lesz demó :D -
Szabi1991 #82 hoc.hu :
"..Az Amazon.com online áruház információi szerint az európai premierre még e hónapban sor kerül, hiszen az önálló kiadás június 27-től, a Race07-et igénylő verzió pedig június 30-tól szerezhető be...
A GTR Evolution nemcsak dobozos kiadás formájában, hanem a Steam rendszeren keresztül is megvásárolható, letölthető lesz. Az USA-ban mindössze 19,99 dollárt -- körülbelül 3000 forint -- kérnek majd a játékért, ami rendkívül kedvező ár annak tudatában, hogy ezért az összegért nemcsak magát a GTR Evolution-t és annak újdonságait, hanem az alapul szolgáló Race07-et is megkapjuk..." -
#81 semmi hír azóta se.. szomorú.
pedig már pár hét és tényleg ki kéne adni. tom késni fog kicsit, de ahhoz képest semmi új kép, még oldala sics a készülő játéknak... :/ -
#80 rFactorban lehet -
#79 Meg meg sem jelent, honnan tudnank?!:)
A GTR2-ben lehetett, valszeg majd ebben is lehet. -
Szabi1991 #78 a gtr2-ben lehet sztem.. -
#77 Sziasztok
lenne egy kérdésem mert úgy várok már egy olyan játékra amiben lehet menni egy 24 órás versenyt mert olyan jó buli lenne haverokkal összeülni aztán gyerünk 24 órán keresztül a gtr evolutionban tudok 24 órás versenyt menni?
-
zoolee #76 Akkor nem voltam elég figyelmes.
Na mind1.
Kösz. -
#75 De van olyan -
#74 Kiprobaltad, vagy csak ugy irod?!
Ezek a nyomvonalak vannak benne: 24h, 24h_winter, GP_2007, GP_winter, Tourist, Tourist_fall, Tourist_short, Tourist_wet, Tourist_winter, VLN
VLN_REV, VLN_spr -
zoolee #73 Ez megvan, elég tré, de normális, amiben nincs benne a GP az nincs. -
#72 Jaja,driftmod tényleg elég gagyi,de ugyan úgy szar,ha nem roszabb a gtr2-es driftmod is,sajna driftre lfs,vagy semmi,esetleg rbr-lada-murva -
#71 Nord-on mit ertesz? Ha Nordschleife, akkor van, sot most csak ahoz van, amit direkt ahoz csinaltak az utolso 3 evn=ben:
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Nordschleife%202007 -
zoolee #70 Fu, erről ellehetne beszélgetni..
Térjünk át egy kicsit a modok felé..
Drift mod...
Fu, megláttam, letöltöttem, azt hittem, hogy valami f@sza kis cucc lesz.
És nem! Tévedtem! Olyan, mintha egy talicsaka tetején kéne 2000 liter vizet vinni, 40 méter magas csőben, 1 keréken...A kocsi dölöngél mint a részeg ci...ny az árokba.
Iszonyat gagyi lett...
Na mind1.
2 mod ami nagyot üt az a Gokart és az F1 2008 mod.
De ez, hogy RF be nincs egy normális Nord az Nem mentség.: CCCC