1949
-
#149 a simbin ezt most bebukja de rendesen...
mindenki más akinek nem lesz pénze iracingre, rfactorozni fog szerintem (egyre több és egyre jobb módozatok miatt, melyek körül jópár nyáron jelenik majd meg, ergo a gtr evo előtt még!! :)
arról nem beszélve, hogy heeee???!!' min tökölnek ennyit? bármi infót luxus adni? képek, amelyek olyan "fosok, semmitmondóak" mint az állat, de azért örüljünk neki... :/ -
#148 Szeptember:) -
#147 [center]
-
#146 szentem nem kéne neki grid grafika inkább egy gta4 szerű de szentem így is elég jó játék lesz nem a grafika a lényeg hanem hogy jó szimulátor legyen -
#145 akkor lehet ez a játék hivatalosan meg sem fog jelenni? :)
mondjuk a sokadik bőr lehúzása sose hozta már azt a sikert mint az első kiadás bármelyik tipusú játékban.. -
#144 Ha le lesznek kódolva a fájlok, akkor azt ugyanazzal a technológiával fogják csinálni, mint a Race07 esetében, ott meg gyerekjáték kikódolni a fontosabb cuccokat. Ez nem állhat a moddolás útjába. -
#143 ilyenekről senki nem tud, mondom, még hivatalos oldala sincs a game-nek.. fuk simbin -
#142 Belehet rakni módokat, pályákat majd mint a GTR2-be? Mi a konfig követelménye min. ill. ajánlott?
és hasonlók érdekelnének :) -
#141 hm :) jó állásod lehet :D
bár a franc tanult volna érte annyit :D:P lustaság rulzik :D -
#140 Nézd meg az adatlapomat. :)))35. Már kitanultam magam 2 diplomával. :)) -
#139 az nem semmi :D
te ha megkérdezhetem hányadikat tolod? mármint évedet :D
és dolgozol? :) azt mikor? :D
ha tanulsz nem pofázok, de akkot mit? :D -
#138 Még. :)) Le sem feküdtem, most meg nemsokára megyek edzeni a kondiba. :) Már 12 éve így megy ez. :)) -
#137 hát normális az aki még fennvan? :D
ha meg már fennvagy akkor pláne :D -
#136 Ezt is próbáld ki. Mentsd el enbseries.ini néven notepaddal. Csak a biztonság kedvéért mondom, úgyis tudod. :)
[PROXY]
EnableProxyLibrary=0
InitProxyFunctions=1
ProxyLibrary=
[GLOBAL]
UseEffect=0
AlternativeDepth=1
AllowAntialias=1
BugFixMode=0
SkipShaderOptimization=0
QuadVertexBuffer=0
[EFFECT]
EnableBloom=1
EnableOcclusion=0
EnableReflection=0
EnableMotionBlur=0
EnableWater=0
EnableShadow=0
DepthBias=0
[INPUT]
KeyUseEffect=123
KeyBloom=120
KeyOcclusion=121
KeyReflection=122
KeyCombination=16
KeyShadow=119
KeyWater=118
[REFLECTION]
ReflectionPower=10
ChromePower=5
UseCurrentFrameReflection=0
ReflectionQuality=0
ReflectionSourceSpecular=50
ReflectionSourceTFactor=50
UseAdditiveReflection=0
ReflectionDepthBias=0
UseLowResReflection=0
ReflectionSinglePass=1
UseEnvBump=1
EnvBumpAmount=100
EnvBumpOffset=100
[BLOOM]
BloomPowerDay=4
BloomFadeTime=1000
BloomConstantDay=3
BloomQuality=0
BloomScreenLevelDay=10
BloomCurveDay=0
BloomPowerNight=4
BloomConstantNight=3
BloomCurveNight=-10
BloomScreenLevelNight=5
BloomAdaptationScreenLevel=100
BloomAdaptationMultiplier=10
BloomAllowOversaturation=1
[SSAO]
UseFilter=1
OcclusionQuality=2
FilterQuality=1
DarkeningLevel=15
BrighteningLevel=0
IlluminationLevel=15
AdditiveIlluminationLevel=15
UseAmbientOcclusion=1
UseIndirectLightning=1
FadeDistance=50
[COLORCORRECTION]
DarkeningAmountDay=15
ScreenLevelDay=10
ScreenLevelNight=5
DarkeningAmountNight=0
GammaCurveDay=0
GammaCurveNight=1
ColorSaturationDay=0
ColorSaturationNight=0
UsePaletteTexture=0
[PLUGIN]
WeatherMod=0
[WATER]
UseWaterDeep=1
WaterDeepness=20
WaterQuality=0
[SHADOW]
ShadowFadeStart=40
ShadowFadeEnd=80
ShadowAmountDay=60
ShadowAmountNight=30
ShadowScreenLevelDay=60
ShadowScreenLevelNight=20
ShadowQuality=0
UseShadowFilter=0
FilterQuality=1
ShadowBlurRange=30
[ENGINE]
ForceAnisotropicFiltering=0
MaxAnisotropy=8
ForceDisplayRefreshRate=0
DisplayRefreshRateHz=60
[MOTIONBLUR]
MotionBlurQuality=1
MotionBlurVelocity=10
MotionBlurRotation=10
-
lolartthemagic #135 bár ők legalább nem csinálnak a játéknak "sárga" hatás (lásd : NFS MW , GRID...stb):D -
lolartthemagic #134 szentem meg pont azt kéne hogy maradjon ien a játék de pl egy grid szintű grafika mer 2008ba iet felmutatni gyalázat de még mindig azon a véleményen vagyok hogy inkább legyen egy jó szimulátor mint egy jó grafikájú szar fizikájú árkád játék -
#133 Ajánljál nekem egy pontos beállítást, bízok a te szofisztikált izlésedbe :D
A gép bírná, úgy mondja uram :) És ha van új verzsön egy linket se spóroljon le ha kérhetem :) -
#132 "akkor jotekonyan takarja az ISI engine steril, rajzfilmes mivoltat;) "
na ezt én is pontosan így fogalmaztam meg magamban. :))) -
#131 Jo az a HDR cucc, en is hasznalom:) Nem kell tulzasba vinni, ha jol van beallitva - egy kis bloom, egy kis motionblur, stb. - akkor jotekonyan takarja az ISI engine steril, rajzfilmes mivoltat;) -
#130 jaj, néztem és is, ha az elmosás ki van kapcsolva, egész élethű lesz a game kinézete... :) csak a mostani gépem nem bírja :D ki se próbáltam :p -
#129 Tudjátok mi kell nektek emberek az rFactorhoz, GTR2-höz, meg a Race07-hez is? HDR-mod. :))) Egészen jó be lehet lőni, bár én csak a visszajátszásoknál használom. 1680x1050-ben az fps 300-ról csak 140 körülre esik le. :))) -
#128 -
#127 jaja, mit tagadjam az rfactor gagyi modok tárházának nézett ki, de újabb motor ketyeg alatta, mint a gtr2 alatt pl, és láttam készül nyárra pl a gt legends modja is, több járgánnyal, frenetikus hangulattal, überaszott mindennel. a v8 mod se lehet szar, nekem sajna nem indul, vaalmi hiba miatt. de most úgyis iracing elsősorban :) -
#126 Foleg, hogy 1 het mulva mar az rFactorhoz is lesz GTR Evolution MOD:) -
#125 hát igen... sok, kevésnek tűnik, de mivel semmi komoly újítás híre, ezért bizony sok a 3000...
mert igényes mod lesz ingyé az rfactorhoz is (jelenleg is van pár) bizony... -
#124 Hát ennek tudatában lehet az a 3k soknak tűnik... -
#123 Annyi, hogy az engine korszerűbb valamivel, több hibát javítottak a race07-ben, ami a GTR2 alatt dolgozó engineben még benne volt. -
#122 elvileg semmi más. mondom skinezésen kívűl semmit nem csinálnak ők.. jó lesz pár új járgány... ennyi?
semmi hír az igazi újdonságokról, ez bukta lesz arról nem beszélve, hogy azért a gtr2 utósjának nem ilyen reklám járt volna ki... -
#121 Egyelőre úgy tűnik, legalábbis pályák tekintetében. Ami az autókat illeti...hát meglátjuk. -
#120 Igen arra gondolok, igen nekem is levan töltve és én is toltam vele , gyönyörű munka :D
De csak annyi lesz a plusz ? -
#119 Most konrétan Nordschleiféra gondolsz? Mert az minőségi modder-munkában is megvan, szóval az nem lesz nagy szám. -
#118 Hát a race07 hez képest csak +1 pálya nem ? -
#117 mit egy pályával? egy csomó pályával :)
a régiek (race 07) is benne maradnak gondolom azokat is feltupírozták. :) -
#116 Naja, de 1 pályával ? :( -
#115 gtr2 nem lesz benne, hanem a race07
a gtr2 azért nem lesz benne, mert az már kifutó játék lassan (plusz elvileg EZ a GTR Evolution lenne a gtr3) :) -
#114 Javítsatok ki ha tévednék, mert a memóriám néha belekavarodik :) Ez tartlamazni fogja majd valszeg a GTR-2őt, vagy lesz ilyesmi csomagja. És Steamos lesz. Tehát a gtr2-steamos lesz ? Vagy hibás a gondolatmenetem ? Mert az autós gammák közül még csak az nincs meg eredetibe, és akkor ezzel 2 legyet nyiffanthatnák ki 1 szívdobbanásra :) -
#113 Tekintve, hogy a gépem jóval többe került, mint 300k, ebben igazad lehet. Viszont: aki gyors, az meg fog verni, ha neki 25 fps-e lesz, akkor is:)))) Sajnos ez tapasztalat, pedig én magam sem vagyok lassú a pályán. :))) -
#112 Hát igen, nemtudom hogy ha egyszer "szimulátoros" fan "vadállatoknak" készítenek játékot és nem nfs vérpistikének, akkor miért nem követik az "igényeiket", legalábbis arra gondolok amit első ránézésre lehet a piacon észrevenni.
Gondolok most a 300k forint ár körül mozgó FREX meg egyébb felszerelésekre. A motion szimulátorokra, de akár egy G25 re.
Most ha valaki szán egy komrányra 60k-t, az gépre nem sajnál 300k-t.
Szerintem. -
#111 jah LOL :D
de igaz, kiv leszek az új GMOTOR-ra, mert ugye az rfactor 2 azzal jön, meg dx10-el meg ilyenek. elvileg. mondjuk a dx10elég kaki (nem keverendő a 10.1-el amit az ati tud csak), de nah, fejlődni kell gépigény ide vagy oda... egyszer úgyis újítani kell. valamit valamiért... :)
viszotn ezek a szimulátorok szerintem nem igényelnének olyan nagyo nagy gépigényt... ergo nem akciójáték amiben minden fűszálnak a helyén kell lennie és csillognia kell...
Az UT 3 nagyon szép, 50-100 fps simán egy ma átlagos gépen is, és meg lehetne ezt csinálni, csak ez a szimréteg nincs sehogysem úgy elkényeztetve mint a népszerű másik műfaj pl... -
#110 Anno, amikor kijött az rFactor, mindenki örült a dinamikus napszakváltozásnak, amit akár 60-szorosra is lehet gyorsítani. Ezzel az volt a gond, hogy az akkori videokártyákat nagyon megfogta, amikor kigyulladtak a fények/fényforrások és a dinamikus árnyékok be voltak kapcsolva. Ma ez már nem jelent gondot, a probléma az, hogy már ez az engine is kezd avulni. Egy újabbal megint a gépigény lehet a gond, persze csak akkor, ha olyan rosszul van kódolva, mint a Crysis.