1949
-
zoolee #69 Ezt eddíg is tudtam.: DD
Na 8, nekem akkor is valahogy "finomabb" az autók mozgása a GTR 2 ben. -
Szabi1991 #68 off: hrc
On: semmi új hír a játékról ? :( -
#67 Istenkirály mod:) néha olyan jókat sikerül csúsztatnom,persze csakis hibából,nem direkt:D -
Szabi1991 #66 mostanában én is ismét V8-azok :) -
#65 Csak azert nem en inditottam, mert ugy voltam vele - hogy bar megjelenik kulon jatrekkent is -, elfer a RACE topicban, elsosorban ugy is ahoz lesz egy letoltheto kiegeszites;)
Akinek meg van a RACE07 az ugy sem venne meg kulon (megegyszer minek:D), akinek nincs meg, azzal meg megvetetik a komplett RACE07-et is;D -
#64 off on [ zsír :) thx! hétvégén megnézem mit tudnak :)] off off :) -
#63 V8 factor,GP79,ezt a kettőt nyúzom,esetleg ctpd2005 -
#62 Ez GTRE topik, nem GTR2 és rFactor!
Ne offoljatok! Már azt hittem van valami új infó a játékról erre fel csak vitáztok itt. Még egyikőtök sem vezetett GT autót és azon veszekedtek hogy melyiknek jobb a fizikája.. -
#61 elvagytok :D
már csak a gtr evo-ban nem tudni mi lesz...
komolyan basszus, remélem nem csak új pályákat, kocsikat és skineket raknak bele, mert eldobom az agyam... :/
semmi hír tovább csiszolt fizikáról etc... :(
sokan mondogatják az rfactor jobb fizikáját. elhiszem. (mármint gtr2höz képest)
valaki tudna valamit mondani mivel kellene kipróbálni? milyen moddal? amiben azért az ai se legyen kalap fos. előre is thx! -
Solt #60 Látom nincs új a nap alatt! -
#59 Végre ittvagyok egy új autos gamma fórumának indulásánál, nem hagyok ki semmit, erre megint Maszkaviadal van :D
AlexEase csalódott vagyok, hogy nem te indítottad :D Mi ez a hanyagság ? :) -
#58 Miert, szokott mast is mondani?!:) -
most olyan nagy faszságot mondtál,hogy az valami eszméletlen. -
#56 ne ezért mondom hogy jobb a GTR2 fizikája
mert rfactorból csak a jó modokkal jön ki -
#55 rFactornak pont ez a lényege,az alapjátékban van pár kocsi,de a hozzá készült modok a lényeg,amikhez hasonló nem igazán van más játékokban -
#54 az alapjátékba a gtr2 a jobb igazi autókkal
magába az rfactorral nem is játszok -
#53 Nem lehet jobb eleve,hiszen régebbi a fizikai motorja,és ha öszehasonlítod rFactor V8 modot,a gtr2 V8 moddal,ájsz,hogy hülyeségeket beszélsz ösze,de elég ha kipróbálsz egy F1 mod-ot,már akkor tudni fogod;) -
#52 GTR2 jobb fizikába alapból
és sztem ezzel nem vagyok egyedül -
#51 Hát ezaz,neked szépség kell,nekem meg fizika ;) -
#50 rfactor 1 modjáték 8500Ft
a gtr2 meg úgy jó ahogy van de ehhez is vanna fasza modok ls pályák is sokkal szebbek itt 5eFt
sztem gtr2 -
#49 rFactorban alapból nincsen sok autó ;)
GTR2-ben meg alapbl nincsen F1,V8,Nascar,és szerintem még lehetne sorolni;)
Csak a kettő között az a különbség,hogy rFactor alá megcsinálható ezek közül mind normálisan,GTR2 alá meg kevésbé. -
#48 az rfactorba alaból nincs is GT autó!!! -
#47 ... mivel neked van osszehasonlitasi alapod, mert tudod, hogy milyen egy igazi GT auto:) -
#46 mégis jobban belötték a GT autókat -
#45 Ezt most félr fogja érteni,és azt hiszi,az rFactor a régebbi:D -
#44 Ne is zavarjon, hogy a GTR2 az rFactor REGEBBI engine-jevel (fizikajaval) fut...:) -
#43 szerinted...
rFactorban lehet menni akármilyen autóval,úgy,hogy szimulátor rendesen,de GTR2 alá nem igazán van normális OW kocsi(sőt,nincs is) -
#42 [IMG][/IMG]
:D -
zoolee #41 Az rfactor fizikája egy fos.:C
GTR 2 é sokkal jobb. -
#40 Jol mondod, szerinted;) -
#39 hát az rfactoránél sokkal jobb a gtr2 fizika sztem
valahogy az lfs és a gtr2-t kéne összegyúrni -
#38 Felesleges az Atarin vitatkozni;) Az egyik legnagyobb kiado. Jatek es jatek kozott is hatalmas a kulonbseg, (varhato)eladasi szamra es komolysagra is.
A TDU-val felesleges hasonlitani. A TDU eladasban, technikai megoldasban (engine, grafika, halozat, stb.) nagysagrenddel komolyabb mint az ISI engines cuccok... -
#37 az atari itt csak kiadó, semmi köze a játékhoz, race07 dobozos is atari nálunk -
#36 enyémen sincsen,aztán már 2 éves,vagy másfél,tehát nem új -
#35 az én GTLegends boritómon sincsen Atari logó. -
Szabi1991 #34 nekem Európai a GTR2-m , de ezen nincs Atari matrica :D
nah mind1, csak mostanában több csalódást okozott nekem az Atari, mint örömöt..
(Test Drive Unlimited) -
#33 GTLegends, GTR2 -
Szabi1991 #32 pff, atari ? :S -
#31 Junius 20.-án jelenik meg? Jól értettem? De remélem nem csak Expansion packban lesz elérhető. -
The game is supposed to be released on the 20th of June which is less than 8 weeks away. The price for the RACE07 addon is rumored to be a very reasonable 20€,