1949
-
#469 Ha ugyanaz a palya elvileg, vagyis gyari, akkor valoszinu hogy azokon a szervereken mar a GTR Evo-val toljak. Kint mar lehet kapni parnapja a dobozost. -
#468 Egyébként miért van sok olyan szerver, ahol unknown-ot ír a pályához és az autótípushoz is a Race07-ben? Külföldön már kapható a dobozos verzió és ezek mind gtr evo szerverek már? Merthogy steam-en még nincsen fent :S -
#467 Kormányom van logitech formula ex
Az ért megpróbálom
-
jui #466 Ebbe nincsen második pilota mint a GTR 2-be?ami magátol vezet -
#465 Van valami R-Cade mod a játéban , azt próbáld ki . -
#464 nemá hogy a GRID irányítása nehéz volt? én még modoltam is hogy szimulátorosabb legyen(azaz lejebb vettem a tapadást). akkor ezt a játékot le se tölsd, mert ide fasza kormány kell(vagy legalábbis analóg gamepad)meg egy kis ügyesség is. -
Szabi1991 #463 aha... a boltival... -
#462 Online lehet nyomni?
-
#461 Akkor ezt felejtsd el. -
Akkor ez majd megsirat
Csak kapcsolj ki minden segítséget kuplungon kívül,mert úgy meg nincs értelme. -
#459 A GRID irányítása miatt nem jött be nálam.
Nekem nehéz volt.
-
#458 Gyönyörű grafikát, könnyű vezetjetőséget, változatos autós játékot szeretnék. NFS-en kívül. Nos remélem ez megteszi majd.
-
#457 VérPistike???
-
#456 Ja....úgy értem ! :P -
#455 Neked ez a játék nem fog tetszeni,inkább a nídfórspídet töltsd le. -
Szabi1991 #454 itt egy tipikus vérpistike.. még a név, és logó is stimmel -.-" -
#453 Mert ha régi játék akkor nem érdekel annyira.
Ha új, meg szedem lefelé D.
-
#452 Még nem jelent meg, csak loptt verzió van ..
Amúgy ha már kint van, miért fontos mióta? :) -
#451 Mikor jelent meg ez a játék?
Köszönöm a választ! -
#450 Jók,én kipróbáltam tegnap:) -
#449 Gondolom ide is jók a Race 07-hez készült extra pályák ...? -
#448 Amikor maxra állítom a grafikát, és sok kocsi van a képen, néha néha belaggol a játék, azaz "ugrálnak" a kocsik igaz piciket, de látványosan zavaró...ez olyan 60-100fps között bármikor előfordul. Más is találkozott már ilyennel, vagy csak egyedi a problémám?
Ha egyedül megyek, akkor 250-350fps is van, ott nincs gond, meg akkor sem ha csak 1-2 autó van a képen. Rajt után van ez a "laggolós" izé...
Valakinek tipp? -
cumfu #447 Leszedtem de kár volt!!! Ha szimulátor kell akkor ott a LFS. Szerintem. (nem vagyok lfs buzi csak mondom :P) -
#446 :-) -
#445 remélem hamar átkonvertálják ezt a arcados szart rfactorba és csinálnak belőle egy valóban jó szimet :) -
#444 Az is valami ...!
Viszont van feljelentés, megfigyelés lehallgatás, eltíltás, feltételes, életfogytig ,halál ..... .... -
#443 Ami+,a hang,a többi nagy 00.Már napok óta nem aludtam ez miatt és jól ráfentem. -
#442 A topic neven, a banneren es azon a kepen, a tipic-ba linkelt screenshot-okon tisztan latszik, hogy: igen, ebben csak RACE07 van:) -
#441 Az nincs;) Sot, meg sokminden mas sincs;) De 10x ennyibe kerul;))) Es evente meg 3x ennyibe...:)))) -
#440 No de IRacing-ben van bogár a szélvédőn ? Ugye,hogy nincs ! -
#439 Csak megfelelő helyre kéne költözni egy ilyen nethez :)))) -
#438 Sziasztok!!Ebben csak Race 07 van?? -
#437 Szerintem kulfoldre is OK-s;) -
#436 UPC Romania :) -
#435 De gondolom csak belföldön annyi, külföldi irányban már az is gagyi ? :) -
#434 én próbáltam
LogitechG25 és CordlessRumblepad2
mind2-vel ok -
Tockos #433 Nekem az a problémám hogy gamepadon játszok bekapcsolom a vibrációt indítom a verseny és kidob egy hibajelentést és kidob az asztalra.Játék kozben pedig nem vibrál a gamepadom hiába próbáltam már mindent.Játszik valaki vibrációs gamepaddal akinek vibrál is? -
#432 ? -
#431 -
#430 Szép törés :)