GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

symbol
nem is elõsõrorban a játék grafikáját fikáztam mint magát a marketinget a reklámkampányt, az akármit.
komolyan mondom, szégyen-alázat aki ezt a pár képet kilopta a játékból.
elani tudni kell azért. meg azért egy mod-team-ben legyen már annyi igényesség és szépérzék, hogy ne ilyen szar képeket toljon elénk...

vagy ha csak ennyit tudnak felmutatni, az is más...

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

symbol
pontosan. a grafika közel tökéletes megvalósítása kell a közel tökéletes szimulációhoz. ez van. és mellesleg a játékélményt nagyban befolyásolja.

Panther
Nem tudom mennyit lehet még a GMOTOR 2.0-ból kihozni. EZ még nem a Lizard engine, azt sem tudjuk az milyen lesz. Részemrõl megbékélek ezzel a törésmodellel is. Nézd meg a GRID-ben milyen pazar a törésmodell, a többi viszont...nulla. 😊

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

atenza
Jaja de azért jó lenne egy olyan ütközésfizikát látni ami már hasonlít is az igazira, ahoz pedig kell a grafika is...
Race07-ben elég nevetséges mikor ütközés történik és mintha két doboz találkozna és ezt nem látványra értem, hanem hogy nem érezni a két autó találkozásából adódó erõket, nem is tudom melyik 10éves játékban volt ilyen...

Panther
Biztosan meg kell vennünk. Steamen gondolom majd kiegészítõként fogják árulni.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

atenza
Mert az elég nagy kib@szás azzal aki megvette, mivel idáig 8k volt, most pedig egyrész lemegy 3-ra, másrészt ugye kettõ az egyben... Aki már megvette annak minek mégegyszer, ráadásul ha dobozosban tudja csak megvenni, akkor az végképp cumi, mivel ott nem fogják külön adni a gtr evolutiont, csak neten...

Panther
Ráadásul mit törõdsz a grafikával, ha a vezetési élmény a fontos. Éppen most beszéltük az iRacing kapcsán, hogy a Grand Turismo sorozat nem a kedvenced, mert nem éppen szimulátor. Ha a veztési élményre megyek, mindegy, hogy GPL szintû a grafika. A GT sorozat viszont grafikailag mindent felülmúl. Ez van. 😊

uHs Gerzson
Ez van ezt kell szeretni 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

symbol
amúgy nemtom ki táltalja ezeket a képeket, de ez a grafika ezekbõl a képekbõl oltári sz*r. legalább normális elõnyös oldalával reklámoznák magukat. atyaúristen'...

symbol
száz, hogy fizetõs... /

atenza
Race 07 tulajokkal mi a helyzet? Nekik ingyenes v fizetõs?

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson

N o N a m e
Steam-en én is megveszem ha csak ennyi lesz 😊
MaSzKa
micsoda?

3eFt és eredeti és 2 játék az 1be

mikor? sztem ha lesz netem tutti megveszem

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

symbol
hát igen, bár én lemondtam errõl a simbinen ISI-s átverésrõl, grafikai tuning, semmi lényegi újítás, meg megcsinálják azokat a pályákat amiket már megcsináltak elõtte fanatikusok is, és aztán azokat feltuningolják megint grafikailag, majd aztán a rajongók azt is megpeccselik, hogy mégjobb legyen. a szimbin filozófiája az, hogy skineznek pár évig és megélnek belõle.

ennyi játék gyorsan, sorban.. nevetséges. gtr, gtl, gtr2,wtcc,race07,gtevo... és ugye már a következõ is be van jelentve.

remélem nemsokára lesz demó 😄

hoc.hu :
"..Az Amazon.com online áruház információi szerint az európai premierre még e hónapban sor kerül, hiszen az önálló kiadás június 27-tõl, a Race07-et igénylõ verzió pedig június 30-tól szerezhetõ be...
A GTR Evolution nemcsak dobozos kiadás formájában, hanem a Steam rendszeren keresztül is megvásárolható, letölthetõ lesz. Az USA-ban mindössze 19,99 dollárt -- körülbelül 3000 forint -- kérnek majd a játékért, ami rendkívül kedvezõ ár annak tudatában, hogy ezért az összegért nemcsak magát a GTR Evolution-t és annak újdonságait, hanem az alapul szolgáló Race07-et is megkapjuk..."

symbol
semmi hír azóta se.. szomorú.
pedig már pár hét és tényleg ki kéne adni. tom késni fog kicsit, de ahhoz képest semmi új kép, még oldala sics a készülõ játéknak... :/

avcom
rFactorban lehet

Alexease
Meg meg sem jelent, honnan tudnank?!😊
A GTR2-ben lehetett, valszeg majd ebben is lehet.
a gtr2-ben lehet sztem..

RATCUSTOM
Sziasztok
lenne egy kérdésem mert úgy várok már egy olyan játékra amiben lehet menni egy 24 órás versenyt mert olyan jó buli lenne haverokkal összeülni aztán gyerünk 24 órán keresztül a gtr evolutionban tudok 24 órás versenyt menni?

Akkor nem voltam elég figyelmes.
Na mind1.
Kösz.

bardocz
De van olyan
Alexease
Kiprobaltad, vagy csak ugy irod?!
Ezek a nyomvonalak vannak benne: 24h, 24h_winter, GP_2007, GP_winter, Tourist, Tourist_fall, Tourist_short, Tourist_wet, Tourist_winter, VLN
VLN_REV, VLN_spr
Ez megvan, elég tré, de normális, amiben nincs benne a GP az nincs.

bardocz
Jaja,driftmod tényleg elég gagyi,de ugyan úgy szar,ha nem roszabb a gtr2-es driftmod is,sajna driftre lfs,vagy semmi,esetleg rbr-lada-murva
Alexease
Nord-on mit ertesz? Ha Nordschleife, akkor van, sot most csak ahoz van, amit direkt ahoz csinaltak az utolso 3 evn=ben:
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Nordschleife%202007
Fu, errõl ellehetne beszélgetni..
Térjünk át egy kicsit a modok felé..
Drift mod...
Fu, megláttam, letöltöttem, azt hittem, hogy valami f@sza kis cucc lesz.
És nem! Tévedtem! Olyan, mintha egy talicsaka tetején kéne 2000 liter vizet vinni, 40 méter magas csõben, 1 keréken...A kocsi dölöngél mint a részeg ci...ny az árokba.
Iszonyat gagyi lett...
Na mind1.

2 mod ami nagyot üt az a Gokart és az F1 2008 mod.
De ez, hogy RF be nincs egy normális Nord az Nem mentség.: CCCC

Ezt eddíg is tudtam.: DD<#crazya>
Na 8, nekem akkor is valahogy "finomabb" az autók mozgása a GTR 2 ben.

off: hrc

On: semmi új hír a játékról ? 😞

bardocz
Istenkirály mod😊 néha olyan jókat sikerül csúsztatnom,persze csakis hibából,nem direkt😄
mostanában én is ismét V8-azok 😊

Alexease
Csak azert nem en inditottam, mert ugy voltam vele - hogy bar megjelenik kulon jatrekkent is -, elfer a RACE topicban, elsosorban ugy is ahoz lesz egy letoltheto kiegeszites😉

Akinek meg van a RACE07 az ugy sem venne meg kulon (megegyszer minek😄), akinek nincs meg, azzal meg megvetetik a komplett RACE07-et is;D
symbol
off on [ zsír 😊 thx! hétvégén megnézem mit tudnak 😊] off off 😊

bardocz
V8 factor,GP79,ezt a kettõt nyúzom,esetleg ctpd2005
N o N a m e
Ez GTRE topik, nem GTR2 és rFactor!
Ne offoljatok! Már azt hittem van valami új infó a játékról erre fel csak vitáztok itt. Még egyikõtök sem vezetett GT autót és azon veszekedtek hogy melyiknek jobb a fizikája..
symbol
elvagytok 😄
már csak a gtr evo-ban nem tudni mi lesz...
komolyan basszus, remélem nem csak új pályákat, kocsikat és skineket raknak bele, mert eldobom az agyam... :/
semmi hír tovább csiszolt fizikáról etc... 😞

sokan mondogatják az rfactor jobb fizikáját. elhiszem. (mármint gtr2höz képest)
valaki tudna valamit mondani mivel kellene kipróbálni? milyen moddal? amiben azért az ai se legyen kalap fos. elõre is thx!

Látom nincs új a nap alatt! <#idiota>

www.smart-bus.hu

pointer4
Végre ittvagyok egy új autos gamma fórumának indulásánál, nem hagyok ki semmit, erre megint Maszkaviadal van 😄
AlexEase csalódott vagyok, hogy nem te indítottad 😄 Mi ez a hanyagság ? 😊
Alexease
Miert, szokott mast is mondani?!😊<#idiota><#zavart1>
bardocz
<#zavart2>
most olyan nagy faszságot mondtál,hogy az valami eszméletlen.
MaSzKa
ne ezért mondom hogy jobb a GTR2 fizikája

mert rfactorból csak a jó modokkal jön ki

bardocz
rFactornak pont ez a lényege<#zavart2>,az alapjátékban van pár kocsi,de a hozzá készült modok a lényeg,amikhez hasonló nem igazán van más játékokban
MaSzKa
az alapjátékba a gtr2 a jobb igazi autókkal

magába az rfactorral nem is játszok

bardocz
Nem lehet jobb eleve,hiszen régebbi a fizikai motorja,és ha öszehasonlítod rFactor V8 modot,a gtr2 V8 moddal,ájsz,hogy hülyeségeket beszélsz ösze,de elég ha kipróbálsz egy F1 mod-ot,már akkor tudni fogod😉
MaSzKa
GTR2 jobb fizikába alapból

és sztem ezzel nem vagyok egyedül

bardocz
Hát ezaz,neked szépség kell,nekem meg fizika 😉
MaSzKa
rfactor 1 modjáték 8500Ft

a gtr2 meg úgy jó ahogy van de ehhez is vanna fasza modok ls pályák is sokkal szebbek itt 5eFt

sztem gtr2