1949
-
#389 médiumon igen. -
cumfu #388 Heló! Mennyivel nagyobb gépigényű mint a gtr2? Az ment szépen magas beállításokon. Ez is fog? -
#387 Megnéztem mi a bánat ez a Tank Universal, hát a videoból azt se fogtam fel mit kell csinálni :D De már nagyon unom... :) -
#386 Igen, ha Steam-es, akkor onnan is toltheto. De a RACE07-bol is latszik, hogy onnan erdemes, legalabbis Steam-est telepiteni, mert mig az offline-hoz kijott talan 1-2 patch, addig az online-hoz feltucat;) -
#385 Én sem arra gondoltam, csak amikor veszel egy dobozos játékot ami van steamon is, és bereggeled, akkor azt már a steam rendszerén is letudod húzni. -
#384 Nincs tapasztalat warezben, nem hasznaltam meg warezes Steam-et, RACE-t stb. -
#383 Igen.
Valamit valamiert;) Orulj neki, mar ez is valami, ingyen hasznalhatod, de csak ennyit tud;) -
bgabor #382 Magyarul eredeti játék nélkül még LAN-ozni sem lehet. A warez változattal kizárólag single-t lehet játszani? -
#381 A online az eleve steamot akar, ha meg nyomogatnám a next-et, elérnénk oda, hogy activation key.. és onnan a steam része lenne. Talán még le is húzhatnám a későbbiekben ha 1x már beleinstalltam. Alex? tapasztalat ? :) -
pheaton #380 A steam-os rész csak az online rész, vagy van összetevö ami csak azzal együtt települ fel? -
#379 Nincs ezzel a felbontással semmi baj :D Nem vagyok én HD ficsúr :) -
#378 Nem kell megvennie, mert a dobozos valtozat (GTR:E) - szerintem - a normal RACE07-et telepiti, ami mar van Steam-en, csak abban mar benne van kiegesziteskent a GTR:E cucc;) Ami meg nincs Steam-en, az a komplett, kulon csomagkent talalhato GTR:E es a kiegeszites a meglevo RACE07-hez.
En is a kiegeszitest varom...
-
#377 Nagyon szép? Ilyen ronda kis felbontást, még életemben nem láttam. Csinálj már valamit vele, mert ezért kár volt a csoda-cockpitodat megszerkeszteni. -
#376 Ha jól értem és a dobozos változat kerül a polcokra először, akkor ha valaki a neten akar ezzel nyomulni, meg kell vennie még egyszer a Race07-et is vele együtt. Remélem kijön steamen, mint kiegészítő..... -
#375 Nálam még HDR moddal is ennyi az fps. Persze 1680x1050-ben. :) Kiéve az egyik Sebring pályát, ahol annyi dinam,ikus fény-árnyék hatás van, hogy 20 fps-t kap az ember. :))) -
#374 Egészen élvezhető gamma ... van egy pici adrenalindömpin az emberben amikor saleenel vagy a formula1000 es masinériákkal nyomja
Én azt hiszem a WTCC n fejlesztettek a legtöbbet érezhető egy pici változás de mindenesetre nagyon lassú a többi kategóriához képest... -
#373 aha.. most novemberig be kell újitsam a gépet, kellene a GTA IV :)
(nekem eddig max 91 fps volt, minumum grafon a GTR2 :S) -
#372 Ez nem hivatalos info! Csak erdekessegkeppen irtam, hogy mi minden kering a forumokon;) Bar kineznem az Ataribol...;) -
#371 A SimBin cucc nalam is jol megy (nekem is Q6600/8800GTX), tobb benne az optimalizacios lehetoseg mint az eredeti engine-ben. Kenytelenek voltak piszkalni, ez megis csak egy "dobozos" RACE07 verzio, nem egy "letoltos" rFactor. -
#370 Ez szomorú, akkor kell egy dobozos kód :D mert steam-re beajánlaná magát :D -
#369 Hmm, most nézem. rFactor se megy ilyen jól. 3 pályát próbáltam meg, és közben mindig mondta, hogy rakjuk feljebb a minőséget, mondtam okés.
(Q6600,8800gtx) De ez csak 1024*768. -
#368 :D -
#367 Pakson dolgozik, most eppen karbantartjak a 2. reaktort, igy felszabadult az egyik szamitogep:D -
#366 A TF2 sajat project, azt kifizetodobb es egyszerubb is piszkalni;)
Amugy volt remhir az egyik topicban (vagyis nem hivatalos, innen-onnan hallott:P), hogy a Steam-es csak szeptemberben jon ki, mert az Atari eloszor a dobozost akarja kiszorni, azon tobb a haszna. Ertelmet nem latom, ez az azonnali warez-megjelenesen is latszik;)))) -
#365 milyen géped van hogy ekkora az fps? -
#364 No igen :D Csak valaki kérdezte hogy benne van-e kompletten :)
Bezzeg azt a üje teamfortress2-őt 3 naponta frissítik, ezt meg nem rakják föl :( -
#363 Ugyanaz mint a RACE07, arra kell alapozni... -
#362 Persze hogy a Race07.EXE-vel indul, mivel ez RACE07 "Expansion Pack":) Csak igy jobban hangzik marketing szempontbol (a GTR huzosabb nev volt/van). Akkor indulna GTREvolution.exe-vel, ha egy komplett, felujitott GTR2 lenne, plusz GT autokkal, hozzacsapva a teljes RACE07-tet, mint bonuszt;) -
bgabor #361 A reloaded változattal lehet LAN-ozni? Vagy installnál ez is ajánl offline meg online telepítést? -
#360 Én nem tudom GTR mit csinál, rFactor lefullad ha állás közben nincs kinyomva a tengelykapcsoló, illetve nem vált fokozatot nélküle, bár üresbe nem ugrik ki az igaz :D
GTR-E:
Naná hogy 7 giga :D 4Gb az offline és 3 Gb a online steam-es része.
És annyira benne van a race07, hogy race07 exe-vel indul :D
Nagyon szép, bár a hangulatát még nem volt időm letesztelni, se a H váltót :D
Azért még van bugos nézet :D
Ha jók az emlékeim steam mindig késik olyan 3-4 napot, de jó lenne 7végén autókázni :). -
#359 Biztos hogy nem csinaltak meg, eleve az engine nem kezeli le. Ez egy az egyben RACE07 csak nehany plusz autoval. -
#358 Na holnap megnézzük, aztán megvesszük. Majd itt meg adják 10k-ért... -
#357 Úgyértem hogy pl: GTL vagy GTR-ben kuplung nélkül is lehetett váltani H shifterrel,pedig ki volt kikapcsolva a automata kuplung.
GTR topic-ban írták hogy ez ilyen... El is keseredtem hogy egy arcade TDU-ban megtudták oldani hogy kuplung nélkül ha váltasz kidobja üresbe, egy szimulátorban meg nem. -
#356 Miért eddig melyik nem kezelte a Grid-en kívül ? -
#355 Reloaded kiadva :D -
#354 Ez a game már normálisan kezeli a kuplung+H shifter-t G25ön?
-
#353 RELOADED az nfohum-on :) -
Tévedtem ... -
Solt #351 Hát azt az élményt nehéz felülmúlni! ;) -
Szabi1991 #350 ajánlott... szal 6000x4000res felbontáshoz, minden extra very high-hoz.. :D