1949
-
#189 hogyhogy nem lesz benne porsche?
alap dolognak számít sztem -
#188 Valamikor augusztusban. Remélem már elsején :) -
#187 De menyi ideig csinálták? -
Djemba #186 mikor jön ki???(azt tudom, hogy nyáron) -
#185 csak egy 9600GT-t kell vennem a jelenlegi 6600GT helyett.. ;) -
#184 Hát ahogy nézem ezeket a reménykedéseket valahogy az a érzésem ez a game nálam nem fog annyi ideig menni mint a GTR2... -
#183 Az a Parlament eleg megaloman kategoria:) Bar latvanyos, az teny:D
Amugy ilyen mar regen van, de elegge betas:)
-
#182 Ez "csak" tizenegynehany "uj" auto - nagyreszt a GTR2-bol portolva;D - es 1 palya plusz a RACE07-hez kepest. Elvileg/allitolag azert is "csak" +3000 HUF ha mar meg van a RACE07.
Nem kell tul lihegni, csak a reklamja nagyszabasu;) Akinek a GTR2 volt az utolso, annak jo vetel lehet a GTR:E, akinek van RACE07 annak talan meger egy keveset az a par auto. -
#181 Pl a BucharestRinget ideje lenne megcsinállni. Szivesen körözgetnék a parlamentünk körül :D -
#180 Ez meddig készült,és hány ember csinálta?És hány új autót raktak bele?Meg pályát?Ami tényleg új,és még nem csinálta meg enki a játékhoz. -
#179 mér nincs benne spa, Anderstorp, Zuhai,Hungaroring? Semmi uj track csak a Nordschelife? -
#178 új gép kell nekem :) -
#177 Minimum requirements
- Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
- Processor 2.4 GHz Intel Pentium 4 or 100% compatible
- Memory 1 GB RAM
- Hard Drive 3.7 GB free space
- 3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 256MB memory
- Sound Card DirectX 9 compatible
- Input Keyboard and Mouse
- DirectX Version 9
Recommended requirements
- Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
- Processor 3 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible
- Memory 2 GB RAM
- Hard Drive 4.7 GB free space
- 3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 512 MB memory
- Sound Card DirectX 9 compatible
- Input DirectX 9 compatible Force Feedback steering wheel
- DirectX Version 9 -
Szabi1991 #176 [center] -
mhlacko #175 ingyenes szerverek nemkellenek trükök hozzá mintha hálon játszanál ha valakit érdekel látogason el erre az oldalra http://hamachi.workforyou.hu/news.php ha segitség kellene irjatok az msn cimmemre [email protected] szivesen segitek -
zoltang #174 Nem lesz Porsche benne?! :(
cars-track -
zoltang #173 -
zoltang #172
Elindult a GTR Evolution weboldala
http://www.gtr-evolution.com/ -
zoolee #171 Még semennyit, még csk most teszik fel steam -re..-.- -
#170 No, én nem vagyok otthon.
De akkor már nincs sok hátra a megjelenésig bizti.
Mennyit töltött le ? -
zoolee #169 Nekem már bentvan a steam games listán pre load ba. -
#168 "Steam News
Planet Busters Now on Steam
Call of Duty 4: Modern Warfare update released
Audiosurf Update Released
Audiosurf Update Released
Andy Priaulx Crowne Plaza Raceway adds to RACE 07
Now on Steam - Pacific Storm
Team Fortress 2 Update Released
Team Fortress 2 Update Released"
Láttad valahol ? -
zoolee #167 Már lehet kapni steam en? -
#166 részemről hamar felejtős lesz ha csak újabb rókabőr és csak vga tuning..
az új játékok nem ennyibe szoktak kerülni..ennek is megvan az oka miért csak 3K..ha egy game elsö kipróbálásra nem jön be nálam akkor megy a kukába.
van az rf amire váltani lehet.. -
#165 te mivel tolod? -
#164 Semennyire. -
#163 Minimum != Hasznalhato;)
A RACE/RACE07 mennyire menne egy ilyen "minimumon"?!:) -
Szabi1991 #162 minimum rendszerkövetelmény: 1,7 GHz-es processzor, 512 MB memória, 2,5 GB szabad hely a merevlemezen, DirectX 9-es VGA 128 MB memóriával, Windows XP/Vista operációs rendszer
Corvette C6R, Aston Martin DBR9, BMW M3 GTR, Koenigsegg CCGT, Spyker C8 Spyder GT2R, Gumpert Apollo, Audi R8, Dodge Viper SRT/10, Koenigsegg CCX, BMW 320Si Extreme, Alfa Romeo 156 Extreme -
#161 info -
#160 Szeptemberben jön ki :) -
Szabi1991 #159 elméletileg ~3000Ft lesz..
szal később se lesz olcsóbb
bár ha tényleg 3 nap múlva lesz kint a gém, akkor fizuig még várni kell xD -
#158 Szabi azért erre ne vegyél mérget, hogy azonnal -
Szabi1991 #157 van Gps :pp
amúgy a HRC-team-el sztem megjelenéssel 1 időben már megyünk is megvenni a játékot,aztán GTR2-es szerverünket átállítjuk GTR E-re, és el leszünk pár hónapot az alap játékkal :DD -
#156 jaja, lestem, de továbbra is semmi komoly újítás. :( oO -
zoltang #155 GTR Evolution infók
-
#154 2.0 rf-t kilehetne úgyis adni mint a GTR2-t..kérje a serialt ha szerverre akar csatlakozni valaki.. -
#153 nem baj úgyis kell hardvert fejlesztenem mert a 630-as proci, 6600GT, 1GB ram nem elég már az új cuccokhoz...
-
#152 nekem, nem, nem is toltam :D
felraktam, nem megy a v8-mod valami hiba miatt, aztán ennyi. :)
szal végülis egy nomrális kört nem mentem vele, de sok videót láttam már belőle. Egyébként pedig igazad lehet...
Az rfactor jó móka, komoly modokkal, és nemsoká jön az rfactor 2 is, és én is örlünék ha azt vennék meg többen, mintsem a simbines cuccokat. (legalábbis addig, amíg nem tudnak komolyabb dolgokat felmutatni a srácok)... -
#151 Neked eredeti az rFactor?!:P -
#150 Bebukni nem fognak:) Azert a SimBin mogott ott a kiado, tucatnyi liszensz - a jobb fajtabol -, reklam, marketing, TV, es egy komoly csapat, ami eleg kerek cuccokat tud osszehozni. Hatalmas elony kiadoval, dobozos termekkel, Steam-en terjesztve.
Az ISI az rFactor-t csak 1x adta el, se nagyobb reklam, se marketing, csak online, bankkartyas fizetes. Nincs kint a polcokon, nem reklamozza a TV. Szerinted az rFactor felhasznaloknak hany szazaleka hasznalhat eredetit?! En nem tudom, de hiaba van hozza tobbszaz MOD, csak a nepszerusegbol, nem lehet megelni... Gondolhatod, hogy az ISI-t mennyire vigasztalja, hogy kesobb jon a GTR:E (es abbol ismet bevetel a SimBin-nek), de nekik mar nyaron megjelenhet ingyen az rFactorhoz ismet nehany MOD:))))
Ezzel ellentetben a SimBin, lassan mar fel tucat programot adott el ugyanarra az egy engine-re;)
ui.: Persze gozom sincs az ISI-SimBin megallapodasrol, lehet hogy az ISI az engine-jeert minden megjelent SimBin termek utan reszesedest kap;)))