1949
-
#229 Jaa, viszont ha nem a fülkét nézem, hanem csak az utat - mintha most nekem kéne vezetni - akkor tényleg ottvan a race07 feeling :D -
#228 Jól ismerem a játékot, tudom milyen lesz, de aki előszőr látja ezt a videot, rögtön rámondja ultragagyi :)))) Így replayben tényleg az ! -
#227 hát a váltó mozdulatokkal nem vagyok megelégedve -.- -
Szabi1991 #226 akkor a videó még1x...
-
Szabi1991 #225 miért michelin baba vezet ?
link -
#224 Igen-igen(),pont ilyenre gondoltam.Még pár dolgot kéne felfognom a váltóval kapcsolatban,de azokat már nem ma teszem fel:D -
#223 -
#222 Az egyenes a fogukat úgy érted,hogy a váltó fogaskerekén nem ferde szögben állnak a fogak,hanem egyenesen?Tehát a fogaskerék síkjával derékszöget zár be? -
#221 A visítás a fogaskerekek miatt van, egyenes a fogúk így jobb az átvitelük csak nem bír annyit. Olyan mint az utcai autóban a hátramenet az is "visít" amikor tolatsz. -
#220 ez nem m3 gtr. ez sima stw bmw csak nincs leszabályozva a fordulat neki 8000 re/perc hanem forog 11000-et.mikor ezt a fajta stw vasat csinálták laboratóriumi körülmények között 13000 s percenkénti fordulatot is elérték vele ugy hogy a motor nem károsodott. a vísítás egyébként meg a szekvenciális váltó és a sperdiferenciálmű hangja. -
#219 Igen az a váltó hangja, ha jóltudom ponnt a tengelykapcsoló nélküli váltás miatt a fogaskerekek kiképzése (vagy lehet ha van valami szinkronkerék akkor az) miatt van ilyen eszelős hangja. Gondolom 3x ennyi pénzért mint amibe ez a váltó kerül már van halkabb verziója :D -
#218 +ugye a difi :) -
Solt #217 Hogy miért hívják tolókerekesnek, tehát, hogy milyen elven működik azt én sem tudom! :) -
#216 Azt értem,hogy kuplung nélkül lehet váltani:D Mind1,majd még olvasgatom,és hátha megértem:D -
Solt #215 Egyébként én is csak lelkes amatőr vagyok, remélem nem mondtam túl nagy hülyeséget! :) -
Solt #214 Ennél jobban én sem tudom megfogalmazni: "körmökkel kapcsolódó, egyenes fogazású fogaskerekekkel hajtott erőátviteli szerkezet, aminek lényege, hogy gázelvétellel, de kuplungolás nélküli váltásokat tesz lehetővé"
Ez is szekvenciális... a szekvenciális a típusa, a tolókerekes a fajtája! :)) -
#213 Hagyjad
Solt:És az a váltó hogyan működik?Miben más egy sima szekvenciálistól? -
#212 most nézem van 350-tól 800LE-ig
a 4.0-ás az 400-444LE -
#211 Nem akarok kotekedni, de visszaolvastad azt amit irtal?!:)
"ez BMW ebbe nincs sztem turbo M3 GTr az 600Le a gyári race car" -
Solt #210 Az a tólókerekes váltó! :))) Zene a hangja! :))) -
#209 Meg árnyék árnyék hátán ! :) -
#208 ez BMW ebbe nincs sztem turbo M3 GTr az 600Le a gyári race car
váltó + kardántengely + különböző tengelyek csapágyak hangja -
#207 A Race Pro videot?:) Amelyikben teljesen benan kivultol tologatjak, keresztul arkon bokron?:) nem neztem vegig, de grafikailag csak annyi volt a kulonbseg, hogy volt HDR es real tukrozodes;) Ja es persze egy bazinagy lensflare;D
Real tukrozodes mar van ebben is, de csak az uton, ami egy shader, vagyis lehetne az autokon is;) A HDR-t barkacsmegoldasokkal is meg lehet oldani, mint a pelda is mutatja ENBS-nel, hasonloan a motion blurhoz:) -
#206 Előtte néztem meg az Xbox-so Race videot..milyen gagyi ez az mellett !!! :(((( -
#205 Ez nem turbo, ez a "mechanika" (gondolom valto es kornyeke):)))))))) Ez a sebesseg fugvenyeben egyre hangosabb es magasabb, a turbo nem, mert az a "motoron" van rajta, igy annal sebesseg fokozatonkent van min/max (bar forog vagy 10ezret, gozom sincs mi a min/max):D
Amugy biztos jon valaki, aki pontosabbat tud mondani;P -
#204 A visító hang mi?A turbó lenne az?Mert amikor elveszi a gázt abbamarad,így gondolom nem a légáramlatok csinálják. -
#203 Ez a srác is tuti bekötött szemmel végigmenne a pályán, meg a verda is elég jól megy, mégse tűnik olyan nyugodtnak. Pedig nem is egy Salen.
-
#202 Kolegam mondja mindig, amikor mutatok neki videot, hogy ugy latszik, mintha mindegyikben uszna az auto az aszfalt felett;) Meg az rF-ben is, ha be van kapcsolva a kamu-pilota-razkodas, hiaba rangat ossze-vissza, akkor is az auto csak ugy siklik...;) -
#201 Jajj de rosz nézni pár youtubos kamerás belső felvétel után.
Annyira nem történik a fülkében semmi, lehet olyan 80/40 a sofőr pulzusa :D lehet alszik. :D -
#200 Nem mintha olyan nagy ujitas lenne, de azert movie;)
-
#199 egyre több rosszat irtok erről a gameről ;)
nem csoda ha csak 3K az ára.. -
ronny666 #198 Ez a pálya hol érhető el?
Nagyon jóóóó! -
#197 nem nagy cucc
mi anno az f1 ch hez megjelent a gtr 2002 (gtr elődje) mi úgy szétállítottunk mindent benne. csináltunk benne 4000 le porsche-t ami a hungaroringen 270 elfordult az egyenes végén. nem kell más csak 1 pici angoltudás és lehet állígatni. volt hozzá etcc mod is ott a honda civic alapra csináltunk 1 vw golf 1.4 et. a motor a váltó a futómű szinte 100% ig megegyezett. -
#196 Hátez ritkafantáziadús
Legalább adtak neki turbó,vagy kompreszor hangot,hogy tuning hatása legyen? -
#195 Hogy tobb auto legyen, de nekeljen ujat modelezni, igy a meglevo gyari autokat atirogattak, es csinaltak beloluk 600 loeros cuccokat;) -
#194 Tényleg,ezek az extrém cuccok micsodák? -
#193 Ez nem GTR3 vagy GTR jatek, egyszeruen a RACE07-hez egy GTR kategorias auto kiegeszites;) Mar a WTCC Extreme kategoria is eleg vicces;) -
#192 és akkor GT2-esek se lesznek? -
#191 [am tudom,hogy nem] -
#190 Mert akkor új autót kellett volna csinálniuk