GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem csoda ha csak 3K az ára..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nagyon jóóóó!
mi anno az f1 ch hez megjelent a gtr 2002 (gtr elõdje) mi úgy szétállítottunk mindent benne. csináltunk benne 4000 le porsche-t ami a hungaroringen 270 elfordult az egyenes végén. nem kell más csak 1 pici angoltudás és lehet állígatni. volt hozzá etcc mod is ott a honda civic alapra csináltunk 1 vw golf 1.4 et. a motor a váltó a futómû szinte 100% ig megegyezett.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Legalább adtak neki turbó,vagy kompreszor hangot,hogy tuning hatása legyen?
alap dolognak számít sztem
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amugy ilyen mar regen van, de elegge betas😊
Nem kell tul lihegni, csak a reklamja nagyszabasu😉 Akinek a GTR2 volt az utolso, annak jo vetel lehet a GTR:E, akinek van RACE07 annak talan meger egy keveset az a par auto.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
- Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
- Processor 2.4 GHz Intel Pentium 4 or 100% compatible
- Memory 1 GB RAM
- Hard Drive 3.7 GB free space
- 3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 256MB memory
- Sound Card DirectX 9 compatible
- Input Keyboard and Mouse
- DirectX Version 9
Recommended requirements
- Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
- Processor 3 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible
- Memory 2 GB RAM
- Hard Drive 4.7 GB free space
- 3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 512 MB memory
- Sound Card DirectX 9 compatible
- Input DirectX 9 compatible Force Feedback steering wheel
- DirectX Version 9

De akkor már nincs sok hátra a megjelenésig bizti.
Mennyit töltött le ?
Planet Busters Now on Steam
Call of Duty 4: Modern Warfare update released
Audiosurf Update Released
Audiosurf Update Released
Andy Priaulx Crowne Plaza Raceway adds to RACE 07
Now on Steam - Pacific Storm
Team Fortress 2 Update Released
Team Fortress 2 Update Released"
Láttad valahol ?
az új játékok nem ennyibe szoktak kerülni..ennek is megvan az oka miért csak 3K..ha egy game elsö kipróbálásra nem jön be nálam akkor megy a kukába.
van az rf amire váltani lehet..
Corvette C6R, Aston Martin DBR9, BMW M3 GTR, Koenigsegg CCGT, Spyker C8 Spyder GT2R, Gumpert Apollo, Audi R8, Dodge Viper SRT/10, Koenigsegg CCX, BMW 320Si Extreme, Alfa Romeo 156 Extreme <#worship>#worship><#worship>#worship>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
szal késõbb se lesz olcsóbb <#beka2>#beka2>
bár ha tényleg 3 nap múlva lesz kint a gém, akkor fizuig még várni kell xD
amúgy a HRC-team-el sztem megjelenéssel 1 idõben már megyünk is megvenni a játékot,aztán GTR2-es szerverünket átállítjuk GTR E-re, és el leszünk pár hónapot az alap játékkal 😄D
felraktam, nem megy a v8-mod valami hiba miatt, aztán ennyi. 😊
szal végülis egy nomrális kört nem mentem vele, de sok videót láttam már belõle. Egyébként pedig igazad lehet...
Az rfactor jó móka, komoly modokkal, és nemsoká jön az rfactor 2 is, és én is örlünék ha azt vennék meg többen, mintsem a simbines cuccokat. (legalábbis addig, amíg nem tudnak komolyabb dolgokat felmutatni a srácok)...
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Az ISI az rFactor-t csak 1x adta el, se nagyobb reklam, se marketing, csak online, bankkartyas fizetes. Nincs kint a polcokon, nem reklamozza a TV. Szerinted az rFactor felhasznaloknak hany szazaleka hasznalhat eredetit?! En nem tudom, de hiaba van hozza tobbszaz MOD, csak a nepszerusegbol, nem lehet megelni... Gondolhatod, hogy az ISI-t mennyire vigasztalja, hogy kesobb jon a GTR:E (es abbol ismet bevetel a SimBin-nek), de nekik mar nyaron megjelenhet ingyen az rFactorhoz ismet nehany MOD😊)))
Ezzel ellentetben a SimBin, lassan mar fel tucat programot adott el ugyanarra az egy engine-re😉
ui.: Persze gozom sincs az ISI-SimBin megallapodasrol, lehet hogy az ISI az engine-jeert minden megjelent SimBin termek utan reszesedest kap😉))