GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de ha olcsó lesz akkor jó
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De aztan lehet, hogy teljesen sajat engine😉 Nehany eve mar csinalhatjak😉 Sot lehet hogy szereztek valami tapasztalt, utos embert is hozza😉 Ha jol hallottam, a volt RBR-is programozot, miutan uj projetje keszult (RaceCom/Simcito) valaki "megvette"😊 Bar az lehet hogy a Blimey! volt...
Manapság már 1 vagy 2 ember egy év alatt überprofit csinál ( Netkar, LFS stb...), nehogy már egy csapatnak ne sikerüljön ( vagy az ISI-nek ...) ? 😛PP
De a video sem biztos, hogy max beallitasoson keszult😉 Egy centi arnyekot nem lattam😉

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ez is szekvenciális... a szekvenciális a típusa, a tolókerekes a fajtája! 😊)
www.smart-bus.hu
a 4.0-ás az 400-444LE
"ez BMW ebbe nincs sztem turbo M3 GTr az 600Le a gyári race car"
www.smart-bus.hu
váltó + kardántengely + különbözõ tengelyek csapágyak hangja
Real tukrozodes mar van ebben is, de csak az uton, ami egy shader, vagyis lehetne az autokon is😉 A HDR-t barkacsmegoldasokkal is meg lehet oldani, mint a pelda is mutatja ENBS-nel, hasonloan a motion blurhoz😊
Amugy biztos jon valaki, aki pontosabbat tud mondani;P
Annyira nem történik a fülkében semmi, lehet olyan 80/40 a sofõr pulzusa 😄 lehet alszik. 😄