GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Hát jah,eléggé szarul néz így ki😄
lac coo
Pedig ha ésszel használják az efekteket, elég szép tudna lenni ez a játék....
XBOX :

HSW.hu

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nincs ezzel baj, modellek, texturak eleg reszletesek. Szokas szerint csak az efektek hianyoznak, ami altalaban vagy tetszik az embereknek vagy nem😉
crazyclone
Full grafon nem lessz ok a panaszra ...
Legalábbis nem nagyon 😛

pointer4
Sáár vót a depóban ? 😄
Dietrich
kosz a cipõ talpáról? <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Elején a sok üres szövegelés után amikor már nem figyeltem, elkezdtek bevágni videokat, és felkaptam a fejem 3 verdára a GTL-bõl, hirtelen megörültem hogy fúúúú, beletették a HisoricGT modot? És ezt eddig mér nem mondta sneki, meg fúúúú, azután nem egész 2 másodperc múlva rájöttem, hogy a SIMBIM et istenítik, hogy miket csinált eddig, és az nem a GTREVO ról szól. <#szomoru1>
MaSzKa
és milyen igaz

de ha olcsó lesz akkor jó

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

pointer4
Ez a felsorolás tiszta olyan, mint a 64 in 1 memória kártyaolvasó 😄 Amikor igazából van rajta 6 hely berakni kártyát 😄
Alexease
GTR Evolution bemutato az ISR-en: http://www.bsim-racing.com/?p=4396

pointer4
Mi az a kosz, ami néha elõtûnik a fékpedál alatti vájatban ? Attól nehezebb az auto!!! 😄
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
A LFS mar vagy 6 eves, a netKar sem sokkal fiatalabb😉 A fizika mellett azert meg sokmindent kell barkacsolni: grafika, hang, scriptrendszer, animacio, AI, kontrollerek, multiplayer, stb.😉

De aztan lehet, hogy teljesen sajat engine😉 Nehany eve mar csinalhatjak😉 Sot lehet hogy szereztek valami tapasztalt, utos embert is hozza😉 Ha jol hallottam, a volt RBR-is programozot, miutan uj projetje keszult (RaceCom/Simcito) valaki "megvette"😊 Bar az lehet hogy a Blimey! volt...
lac coo
miért nem dobnak össze valam isaját fizikai motort ? 😊))
Manapság már 1 vagy 2 ember egy év alatt überprofit csinál ( Netkar, LFS stb...), nehogy már egy csapatnak ne sikerüljön ( vagy az ISI-nek ...) ? 😛PP

Alexease
Semmit nem tudok rola, de szerintem az az eredeti ISI engine, es azt piszkaljak fel egyre jobban😉 Attol sajat, hogy valszeg teljesen megvettek a jogokat es mar olyan szinten hozzanyultak, hogy "teljesen mas" lett (de inkabb csak grafikaban😄).
lac coo
Volt valami hír saját motorrol .... Az csak kacsa volt? Vagy mi van azzal, fejleszték még ?

pointer4
Pedig könnyû 😄 Csak balra vagy jobbra kanayarodik, föl-le vel ne törõdj 😄 kivéve a 2 visszafordítõ között amikor a dombon mész föl és ott a kemény jobbos. Ott könnyû elreppenni 😊
Alexease
Gondolom a SimBin is szivesen feljebb-, tovabblepne szivesen, foleg grafikaban, efektekben😊 Azert ennyi liszensszel, lehetoseggel a hatuk mogott durva eladasokat tudnanak produkalni, mert teny, hogy a nagyatlag "ranezesre" dont😊

De a video sem biztos, hogy max beallitasoson keszult😉 Egy centi arnyekot nem lattam😉
N o N a m e
soha nem fogom megtanulni ezt a pályát... 😊
pointer4
Jaa, viszont ha nem a fülkét nézem, hanem csak az utat - mintha most nekem kéne vezetni - akkor tényleg ottvan a race07 feeling 😄
lac coo
Jól ismerem a játékot, tudom milyen lesz, de aki elõszõr látja ezt a videot, rögtön rámondja ultragagyi 😊))) Így replayben tényleg az !

SimaSuna
hát a váltó mozdulatokkal nem vagyok megelégedve -.-
akkor a videó még1x...

miért michelin baba vezet ?

link

bardocz
Igen-igen(<#idiota>),pont ilyenre gondoltam.Még pár dolgot kéne felfognom a váltóval kapcsolatban,de azokat már nem ma teszem fel😄
LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

bardocz
Az egyenes a fogukat úgy érted,hogy a váltó fogaskerekén nem ferde szögben állnak a fogak,hanem egyenesen?Tehát a fogaskerék síkjával derékszöget zár be?
Mnemomic
A visítás a fogaskerekek miatt van, egyenes a fogúk így jobb az átvitelük csak nem bír annyit. Olyan mint az utcai autóban a hátramenet az is "visít" amikor tolatsz.

LaszloLedzenyi
ez nem m3 gtr. ez sima stw bmw csak nincs leszabályozva a fordulat neki 8000 re/perc hanem forog 11000-et.mikor ezt a fajta stw vasat csinálták laboratóriumi körülmények között 13000 s percenkénti fordulatot is elérték vele ugy hogy a motor nem károsodott. a vísítás egyébként meg a szekvenciális váltó és a sperdiferenciálmû hangja.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

pointer4
Igen az a váltó hangja, ha jóltudom ponnt a tengelykapcsoló nélküli váltás miatt a fogaskerekek kiképzése (vagy lehet ha van valami szinkronkerék akkor az) miatt van ilyen eszelõs hangja. Gondolom 3x ennyi pénzért mint amibe ez a váltó kerül már van halkabb verziója 😄
solo
+ugye a difi 😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Hogy miért hívják tolókerekesnek, tehát, hogy milyen elven mûködik azt én sem tudom! 😊

www.smart-bus.hu

bardocz
Azt értem,hogy kuplung nélkül lehet váltani😄 Mind1,majd még olvasgatom,és hátha megértem😄
Egyébként én is csak lelkes amatõr vagyok, remélem nem mondtam túl nagy hülyeséget! 😊

www.smart-bus.hu

Ennél jobban én sem tudom megfogalmazni: "körmökkel kapcsolódó, egyenes fogazású fogaskerekekkel hajtott erõátviteli szerkezet, aminek lényege, hogy gázelvétellel, de kuplungolás nélküli váltásokat tesz lehetõvé"

Ez is szekvenciális... a szekvenciális a típusa, a tolókerekes a fajtája! 😊)

www.smart-bus.hu

bardocz
Hagyjad<#hehe>

Solt:És az a váltó hogyan mûködik?Miben más egy sima szekvenciálistól?
MaSzKa
most nézem van 350-tól 800LE-ig

a 4.0-ás az 400-444LE

Alexease
Nem akarok kotekedni, de visszaolvastad azt amit irtal?!😊<#idiota><#zavart1>

"ez BMW ebbe nincs sztem turbo M3 GTr az 600Le a gyári race car"
Az a tólókerekes váltó! 😊)) Zene a hangja! 😊))

www.smart-bus.hu

lac coo
Meg árnyék árnyék hátán ! 😊

MaSzKa
ez BMW ebbe nincs sztem turbo M3 GTr az 600Le a gyári race car

váltó + kardántengely + különbözõ tengelyek csapágyak hangja

Alexease
A Race Pro videot?😊 Amelyikben teljesen benan kivultol tologatjak, keresztul arkon bokron?😊 nem neztem vegig, de grafikailag csak annyi volt a kulonbseg, hogy volt HDR es real tukrozodes😉 Ja es persze egy bazinagy lensflare;D

Real tukrozodes mar van ebben is, de csak az uton, ami egy shader, vagyis lehetne az autokon is😉 A HDR-t barkacsmegoldasokkal is meg lehet oldani, mint a pelda is mutatja ENBS-nel, hasonloan a motion blurhoz😊
lac coo
Elõtte néztem meg az Xbox-so Race videot..milyen gagyi ez az mellett !!! 😞(((

Alexease
Ez nem turbo, ez a "mechanika" (gondolom valto es kornyeke)😊))))))) Ez a sebesseg fugvenyeben egyre hangosabb es magasabb, a turbo nem, mert az a "motoron" van rajta, igy annal sebesseg fokozatonkent van min/max (bar forog vagy 10ezret, gozom sincs mi a min/max)😄

Amugy biztos jon valaki, aki pontosabbat tud mondani;P
bardocz
A visító hang mi?A turbó lenne az?Mert amikor elveszi a gázt abbamarad,így gondolom nem a légáramlatok csinálják.
pointer4
Ez a srác is tuti bekötött szemmel végigmenne a pályán, meg a verda is elég jól megy, mégse tûnik olyan nyugodtnak. Pedig nem is egy Salen.

Alexease
Kolegam mondja mindig, amikor mutatok neki videot, hogy ugy latszik, mintha mindegyikben uszna az auto az aszfalt felett😉 Meg az rF-ben is, ha be van kapcsolva a kamu-pilota-razkodas, hiaba rangat ossze-vissza, akkor is az auto csak ugy siklik...😉
pointer4
Jajj de rosz nézni pár youtubos kamerás belsõ felvétel után.
Annyira nem történik a fülkében semmi, lehet olyan 80/40 a sofõr pulzusa 😄 lehet alszik. 😄
Alexease
Nem mintha olyan nagy ujitas lenne, de azert movie😉