1949
-
#509 Ez nem az Xboxos verzió véletlenül? -
Solt #508 Nincs ez buherálva? :) Nekem a 4870-essel maxon nekem nem homályosodik így el... :( -
High end PC #507 Bakker, lemaradtam. Már megjelent? :D Honnan tudom megvenni? :D Akkor ezek szerint nem a Steam-on kellett volna nézegetnem... -
#506 :O
De azért a hajló,tekeredő első lámpa megmaradt:D -
nem is csúnya játék igy max grafon:) -
kösz
-
#503 Akkor ne keressem steamon
-
#502 Egyelore sehogy;) Majd ha megjelenik Steam-en vagy dobozosban es megveszed, akkor majd lehet online-ban jatszani. -
#501 Ez mind szép és jó.
Hogyan lehet online játszani?
Hálás lennék!
-
#500 Hogy tönkre tedd a GTR Evodat :DDDD -
#499 ez mire jo? -
#498 Igaz . -
#497 Azert mas ha az ember "maganak" csinal valami (raer barmikor, nincs feltetelekhez kotve, nem szol bele senki stb.), mint amikor egy cegnel, munkaidoben, napi 8 oraban kesziti, foleg hogy sokmindennek meg is kell felelni (fonokoknek, gepigenyeknek, hataridoknek stb.). -
#496 Profik, az teny. -
#495 Szép az biztos, de pl VirtuaLM színvonalát, ötletességét még mindig nem érik el ! :)Autókat is sok amatőr csapat nem semmi módon meg tudja csinálni ( CTDP, MMG, stb.).
Hangokban viszont világbajnokok ! :) -
#494 Azt azért érdemes megemlíteni, hogy minőségben is ! Azért szépen megcsinált verdák, környezetek ezek! -
#493 Epp' ezt akartam leirni multkor, csak tul hosszu lett:)
Azert a GTR2002-tol eleg messze jutottak;) -
#492 köszi! ez gyors volt! -
#491 Megoldodott, gyorsan;)
Ezt a ket file-t masoljatok be a Windows konyvtarba (vagy barhova, amit barhonnan elerni). Vagyis ha beirod barhova a filenevet, akkor futtatja;))))
Irtam egy batchfile-t hozza, hogy egyszerubb legyen:)
X konyvtarba bemasolni a kodolando file-okat, ott RACE es enter, a program keszit egy DECRYPTED konyvtarat, es abba pakolja a kikodolt cuccost.
http://alexisease.extra.hu/files/Race_Decripter.zip -
#490 Nem, de azért a káröröm az káröröm, még ha fiktív is! :D -
#489 Azért az szép ahova jutott a simbin: modding csapat készít fulljátékot pénzért, majd moddingolja azt, és eladja pénzért. A kezdet pedig: játékot moddingoltak ingyen. -
#488 Miért, az AI a táblákat nézi ? :DD -
#487 Én kipróbáltam, megy ez bilentyűzettel is! Igaz hogy a füvön, a palánkon, kanyar helyett egyenesen, nem versenyképes, a féktáv horror, ha lenne egy trabant is lehagyna, de 2 kör után már gondban van az AI, mert addigra letarolom az összes táblát! :D Szóval megy, csak értelme nincs :) -
#486 A gumhangokat sem tudom felülírni emiatt ? Azok elég gagyik lettek most, bántja a fülem a sok jó hang között ... -
#485 Le vannak kodolva;) De majd megoldjak, a RACE es a RACE07 is mas mas kodolast hasznalt, azt is megpiszkaltak;) Probaltam, az elozo ketto nem mukodik mar ezzel a verzioval;) -
#484 Vajon ezt mivel bizgetik konvertáláshoz? ránéztem a gmt nem gmt, a dds nem dds :) Gondolom valami trükk lesz a dologban :) -
Szabi1991 #483 -
#482 Tegyel meg kepet a keszitok listajarol;) -
Szabi1991 #481 de pörög a topik -.- -
#480 -
Szabi1991 #479 rídmíből -
#478 Es ezt egyedul talatad ki?:) -
Szabi1991 #477 bár látom már tölthető 1,3 gigás verzió is, amibe alapból van magyar nyelv -.-" -
Szabi1991 #476 Magyar szövegek, mivel a Race 07 extra változata, így a Race07 magyarosítás is jó hozzá -.- -
#475 Nem zavar, csak gondoltam, biztos valami ujdonsagot kellene felfedeznem..., de nem talaltam:))) -
Szabi1991 #474 nemtom, csak úgy... ha zavar, töröltesd -
#473 Ez most minek?!:)) Raadasul a kepek is baromi rondak;))) Ez valami minimumba fut?:) Ha csak azert tetted be, mert mar neked is meg van, az szerintem senkit nem erdekel;) En mar 2 napja uninstalaltam...:) -
#472 LOL. -
Szabi1991 #471 sztem azért jó kis gém, sok pozitívum van benne, bár a GTR2 vhogy tényleg jobban irányítható :)
-
#470 Vagy pedig a nordschleife-n tolják már :)