127612
-
igen.
és nem azért hogy elmehessek hawaii-ra
hanem hogy mindent megtegyek azért hogy úgy hagyjam hátra a dolgaimat ahogy azt idős koromban is tenném.
csak épp most fiatalon :) -
Hülye kérdés, nyilván nem érdekel. Ha valaki közli veled, hogy egy éved van, hiába mész hawaiira, szar lesz. Ha nem tudod, akkor ha dolgozol is épp, meg nem csinálsz semmi extrát, akkor is boldog leszel (felétve, hogy az vagy alapban..) -
az nem lehet me a metro akkor meg nem lesz kesz.
es a gepek se akko lazadnak e. -
Szeretném tudni, egyszerűbb lenne tervezni. -
Egyébként nem lehet, hanem biztos, már csak maga a tudat... -
Igen, mert lehet, hogy teljesen megváltoztatnám az életem -
Fbn Lx #62501 amúgy mindegy, úgyis tudom, hogy ma meghalok h1n1-ben
fáj a torkom -
Fbn Lx #62500 "De pl egy fejlövést ekkor sem élnék túl"
de túlélnéd, és kómába esnél, amíg el nem jön a pillanat amikor meghalhatsz
vagy egyszerűen nem mernéd meghúzni a ravaszt, mert az a sorsod hogy ne merd
ahogy életveszélyeset ugyanúgy nem mernél megcsinálni -
pista89 #62499 Nem, az élet így szép, hogy kiszámíthatatlan. -
De idén lesz a 3. Világháború... Nincs remény. :(:( -
Elvileg mondjuk minden topiclakó tudja már, hogy mikor hal meg, csak nem meri beismerni. A vég kezdete:
2012 december 21.
Tehát még hátra van 1063 nap 8 óra 46 perc.
:D -
Nem tudok mire nyomni, részben jó lenne részben nem.. -
Dean Winchester #62495 Igen, mert lehet, hogy teljesen megváltoztatnám az életem
talán megváltoztatná,de én igy azt mondom nem befolyásolná nagymértkében :D na jó ,tudnám meghalok 2 hónap muva akkor irány egy bank,majd hawaii
aztán meg mire elkapnak nekem már annyi :D
viccen kívül meg én szeretném tudni,lehet nyugodtabb is lennék,hogy tudom addig élek.
aztán az utolsó 2-3 évben meg lehet idegeskednék.sőt az utolsó 2 hétben ,mikor már számolni kell vissza a napokat... -
én nem akarom tudni, úgyhogy légyszi ne is mondjátok meg -
nem, de nem azért, mert az élet így szép. -
erre csak egy válasz létezik
CHUCK NORRIS :D -
az a baj, hogy ha ő nem akar tudni valamit, akkor is tudja, mert mert :D -
ha akarom tudom, ha akarom nem.
by clio
-
Ehhez a kérdéshez akkor feltételezzük, hogy az adott napon, adott percben bármit csinálok, meghalok? Vagy csak azt tudom, hogy meghalok, hogy miben, azt nem, tehát nehéz lenne tenni ellene? És csak ekkor halhatok meg? Azért fura kérdések ezek, mert akkor értelemszerűen addig a pontig minden veszélyeset, egészségtelent csinálhatsz, túléled. De pl egy fejlövést ekkor sem élnék túl, tehát akkor ebből kiindulva nem lehet előre megmondani, ki mikor hal meg. Legfeljebb azt, hogy természetesen úton mikor történne. Az meg nem érdekel, mert manapság az a ritkább, ágyban, párnák közt elaludni... -
Nem!
És eszembe jut egy sci-fi, amelyikben genetikailag módosított emberek születtek, tudták pontosan, ki "mire születik" mikor hal meg stb.. nem, semmiképpen sem. -
te is? :O -
Nehéz kérdés, mert egyikre sem mondanám egyértelműen, h igen vagy nem. De talán inkább tudni szeretném, mert nem érne váratlanul, de ugyanakkor borzasztó lenne azzal a tudattal élni, h napra pontosan tudom, mennyi van hátra. De a halál váratlansága éppoly borzasztó... -
nem szeretném tudni mert minden nap az járna az eszembe, hogy xy év/nap múlva meghalok ami rohadt idegesitő lenne. -
Igen, mert lehet, hogy teljesen megváltoztatnám az életem
Megdugnék 1 csirkét a kertben
-
igen :D max mashogy allnek hozza. -
Esetleg akkor szeretném tudni, ha soha. -
Igen, mert lehet, hogy teljesen megváltoztatnám az életem
-
:DDD -
nem szeretném tudni -
helyes! :D csak vigyázz a sorrendre! :DDD -
na én mentem jáccani. -
nem. akkor szétverek 1-2 fejet, meghágok 1-2 puncit, majd bebaszok, mint szamár, majd beintek a sofőrnek, mert egy primitív állat vagyok.
-
és ha kiderül hogy este elüt a busz, akkor is végig dolgozod a napot? -
ennyi -
nem -
nem. es magasrol leszarom mikor hullok el. tenni ugyse tudok ellene... es nem is akarok. nem vagyok emos csak egyszeruen szar az egesz. -
de -
ba32107 #62470 "Tudjuk, hogy "vótmá", ne panaszkodj miatta." -
Igen
Ha még sokat kell élnem, akkor nem változtatnék semmin, de ha pár napom/hetem/hónapom van hátra akkor tuti, hogy már most másképp csinálnám a dolgokat. -
igen. többet dolgoznék s mindent amit csak lehet adnám haza. elintéznék egy két dolgot amit mindig halogatok. talán likvidálnék egy - két embert is.