A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
pred
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha ma visszaolvasom, amiket írtam, nagyon jó visszaemlékezni és vicces is. Felnõtt fejjel érdekes, hogy 15 évesen mit tartottam fontosnak és milyen "eget-rengetõ" problémáim voltak 😄D
Ale Alonso! poppe fan club™
Kiskoromban még "Menõ" volt a naplózás... bár én nem voltam nagy híve, mert csajosnak találtam, de nem egy osztálytársam adta kölcsön, hogy jujj rajzoljak bele (mindekitõl ezt kérték... még attól is, aki nem tudtott (pl tõlem))hú és mindig fel kellett hajtani az oldalak sarkát és bele kellett írni egy "titkot" és más titkait tilos volt elolvasniXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ale Alonso! poppe fan club™
amúgy se divat már a napló vezetése😄
mindenki blogol...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Elég szarul írnak, nem fárasztanám magam...<#zavart1>#zavart1>
http://gaborszantai.co.uk/
Ha a barátom él még, akkor valszeg nem olvsnám el, ha egyáltalán írna. Ha halott és végakaratában nem redelkezik másképp akkor talán beleolvasnék, de hogy végig nem, az majdnem biztos.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
halála után pl lehet elolvasnám, ha még élne akkor biztos h nem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az összes politikust lemészárolnám!!!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
pred
családdal lennék és a barátnõmmel
ha nem lenne senkim:
szex, buli egész nap és várnám a végét de akkorra még lehet depresszió is kínozna... minden esetre nem lesz ilyen😄
nem. inkább megnyugodnék, hogy ennek oka van, és ennek így kell lennie.
Szerintem nagyon sok ember pont hogy be lenne parázva hogy mindjárt meghal, és nem élt elég jól, mi lesz, ha halála után szenvedni fog.
és befejezném ezzel: A szeretteimmel lennék, és relaxálnék / együtt várnánk a végét.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Aki meg gyilkolni akar,azt ezek szerint most csak a törvény tartja vissza? Istenem...homo sapiens...<#rolleyes>#rolleyes>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...