A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya
Miért kémkednék a legjobb barátom után?😊

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

jackcsabi
Szerintem nem, de ki tudja...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

dartonita
Nem,bar senki nem vezet naplot akit ismerek.

Bruk
Nem szavazok, mert tuti egyik barátom se ír naplót.

TheRock18
hát,ha nálad ez egyenrangú bûn... :S

BMW Über Alles!

predator1982
na szép páros voltatok akkor, ezzel az erõvel együtt is maradhattatok volna. õ azért undoritó mert megcsalt, te meg azért mert beleolvastál...nálam ez egyre megy

pred

Elolvastam a barátnõmét, kiderült, hogy megcsalt, már csak volt barátnõ....

NEOreg3
ha nem szeretné, akkor nem, ha leszarná, akkor el

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Olvassatok leírást. Nekem például az emailjeim egyértelmûen ilyenek. Az egyik legjobb barátommal több mint 3 éve minden nap emailezek, akár itthon van a városban, akár nincs, és gyakorlatilag mindent leírok neki, ami történik velem. Olyan, mint egy napló. Ha unatkozom, visszakeresem a fontosabb események emailjeit és nosztalgiázom 😄

zsutyesz
Szerintem a napló jó dolog.
Ha ma visszaolvasom, amiket írtam, nagyon jó visszaemlékezni és vicces is. Felnõtt fejjel érdekes, hogy 15 évesen mit tartottam fontosnak és milyen "eget-rengetõ" problémáim voltak 😄D

Ale Alonso! poppe fan club™

zsutyesz
az az 😄

Ale Alonso! poppe fan club™

Rockynhooo
emlékkönyv a neve.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

predator1982
csak azt nem naplónak hivták...

pred

hát ez természetes, hogy nem írnánk le😊

Kiskoromban még "Menõ" volt a naplózás... bár én nem voltam nagy híve, mert csajosnak találtam, de nem egy osztálytársam adta kölcsön, hogy jujj rajzoljak bele (mindekitõl ezt kérték... még attól is, aki nem tudtott (pl tõlem))hú és mindig fel kellett hajtani az oldalak sarkát és bele kellett írni egy "titkot" és más titkait tilos volt elolvasniXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Bulykin
ismerõseid csak vannak😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

fery02
Nálam egyszerû a mai szavazás is: Nincsenek barátaim <#smile>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zsutyesz
Én régebben, tinédzser koromban írtam naplót. Bár blogokat nem nagyon olvasok, de tuti egy csomó mindent nem írnék le egy nyilvános blogban, mint amiket a naplómban leírtam. <#zavart1>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Bár nagyon kíváncsi típus vagyok, de nem

amúgy se divat már a napló vezetése😄
mindenki blogol...

bujcsik555
Nem valószínû, legjobb haverom életében ha egy szót leírt olvashatóan sokat mondok.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Benny04
Ha éppen olyan kedvem van, akkor lehetséges.

tenkenorman
tutira nem. magasról sz*rok más magánéleére

http://www.tenke.hu

tigerbácsi
Biztosan nem, tisztelem ennyire a barátomat!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Pontosan

Picar77
Tutira elolvasnám, kíváncsi vagyok.

()() (^^)

CoolX
Biztosan nem, tisztelem ennyire a barátomat

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

JohnnyNapalm

tigeroo
Biztosan nem, már csak azért sem mert a legjobb barátom mindent elmond nekem
szucsy89
sztem nem, de ki tudja😛
TheRock18
szerintem nem,bár úgyse tudnám kiolvasni a kaparásukat 😄 xD

BMW Über Alles!

Christiansen

"Biztosan nem, tisztelem ennyire a barátomat"

na meg még a sajátomat sem olvasnám el 😄😄d

predator1982
biztosan nem, tisztelem ennyire a barátomat

(meg kurvára nem is érdekel)

pred

"Biztosan nem, tisztelem ennyire a barátomat!"

Elég szarul írnak, nem fárasztanám magam...<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

Carlos

hangulatfüggõ

Þór vígi þessi rúnar

Molnibalage
Nem szavazok, mert nincs egyéb. Naplót ugyanis egyesek azért írnak, hogy az utókor megértse tetteit, hogy mit gondolt és mit tett.

Ha a barátom él még, akkor valszeg nem olvsnám el, ha egyáltalán írna. Ha halott és végakaratában nem redelkezik másképp akkor talán beleolvasnék, de hogy végig nem, az majdnem biztos.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsutyesz
Tutira elolvasnám, kíváncsi vagyok.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

MR ME
sztem nem, de ki tudja
halála után pl lehet elolvasnám, ha még élne akkor biztos h nem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
dehogy! 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
😄 soha nem fogod abbahagyni ,ugye? 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

MR ME
sztem coronitába

OrioN the S
Ti merre mennetek bulizni?<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

sb1
Bûncselekményeket követnék el, mert nem lenne következménye.

Az összes politikust lemészárolnám!!!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

predator1982
de legalább aki bulizik, az nem biztos hogy beledöglik,viszont aki gyilkolászna, sanszos hogy a sitten rohadna meg...tisztára mint az oroszrulett😄DD

pred

bkvkbk
szét füvezném magamat és örülnék😞

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

ha most történne:
családdal lennék és a barátnõmmel

ha nem lenne senkim:
szex, buli egész nap és várnám a végét de akkorra még lehet depresszió is kínozna... minden esetre nem lesz ilyen😄

tommygear
Szex / drog / buli egész nap.
"akkor nem jönne elõ benned a gonosz??"
nem. inkább megnyugodnék, hogy ennek oka van, és ennek így kell lennie.
Szerintem nagyon sok ember pont hogy be lenne parázva hogy mindjárt meghal, és nem élt elég jól, mi lesz, ha halála után szenvedni fog.
Bruk
Kezdeném ezzel: Szex / drog / buli egész nap.
és befejezném ezzel: A szeretteimmel lennék, és relaxálnék / együtt várnánk a végét.

bujcsik555
Mindent megtennék, amit eddig nem mertem (pl. extrém sportok, vagy feltárnám, mit érzek valójában)

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

nan76
de ha megtudod.hogy X napon belúl véged(akármit csinálsz akkor is)akkor nem jönne elõ benned a gonosz??És nem azt csinálnád amit egész életedben nem tudtál,nem mertél,nem volt rá idõd..stb..megtennii?Lárifári...bár az mókás lenne ahogy mennék végig az utcán egy szalmakalappan sõárga naciban,nagam után húzva egy spárgán egy kólásdobozt, totálisan beállva és berúgva,és látnám a hasonló elmebajos embert aki kiéli magát és felgyújt egy kukát majd leönti pálinlával és az olvadt mûanyagot kanalazza egy homokozólapáttal a zsebébe😊(mert neki meg ez volt a régi vágya)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

LordVenom
Azért kíváncsi lennék mekkora bulihangulata lenne annak a 70 szavazónak,amikor a föld népe (köztük az õ családja is) pánikolna,és rettegne,mint vágás elõtti malac.
Aki meg gyilkolni akar,azt ezek szerint most csak a törvény tartja vissza? Istenem...homo sapiens...<#rolleyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...