A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
tényleg,te még soha nem cigiztél,és nem is ittál :S

BMW Über Alles!

Benny04
Nem iszom alkoholt, így nem

TheRock18
örülj neki :D

BMW Über Alles!

tommygear
mihez nemkell hányni? mondom jó részegnek lenni, ha nem hánysz, nemértelek <#nemtudom> betegségtõl hányás megint más téma, szerencsére 5 éve csak alkoholtól hányok :D
kuci06
Persze, megesik néha az ilyen :D

protip: éhgyomorral nem ajánlott beszállni alkesz játékokba <#fogmosas>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

TheRock18
betegségem miatt hánytam annó annyit,hogy el sem hiszem,így visszagondolva :S volt,hogy leszálltam a buszról és szégyenszemre hánytam a buszmegállóban,méghozzá ájulásközelben jártam,epét hánytam :S és mindenki azt hitte,hogy részeg vagyok :( míg haza értem a 100méterre lévõ megállóból 5x álltam meg hányni,annyira rosszul voltam...tehát nem kell ehhez inni

BMW Über Alles!

tommygear
pedig jóaz ha nem hánysz
persze, megesik néha az ilyen :D

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

TheRock18
mondom valószínû...nem azt mondtam,hogy márpedig így van!

BMW Über Alles!

Elõfordult már egy-kétszer, de nem jellemzõ...

Pontosabban 3-szor volt olyan hogy hányásig leittam magam. Kurvára szar érzés berúgva lenni, így hát nagyon ritkán iszok, akkor is max. csak 1 sört, vagy nagyon kicsi pezsgõ, 2 cl whiskey. De tényleg nagyon rizkán fordul elõ az hogy alkoholt fogyasztok...

predator1982
és arra még nem gondoltál hogy esetleg, a normálisabbika, kiváncsi a másikra, mert itt is el lehet beszélgetni egymással, és úgy találkoztak?

pred

Molnibalage
A legegyszerûbb praktika a hányás ellen, hogy nem vedelsz féktelenül vagy táncolsz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bruk
Én az sg-rõl senkit sem ismerek a való életbõl. Vagyis nem tudok róla. :)

VRSDM
elsõ :)
amúgy egy jó praktika hányás ellen.
buli napján, este vacsorázni egy jót, nem kell dudára enni magunkat de azért lakjunk jól emberesen.
a vacsora végeztével együnk meg egy grapefruit-ot (narancs is megteszi), majd utána igyunk meg egy c1000-es c-vitamin pezsgõtabit. és nyomás az este.

éjjel 1fajta alkoholt, max2-õt igyunk, és minden egyes alkohol után igyunk meg egy üdítõt de NE szénsavasat.
hogyha ezt így betartjuk akkor egész éjjel lehet vedelni és nem lesz hányingerünk.

a hazaérkezés hullakészen :)
ha valaki az elõbbiek ellenére / nem betartása végett nagyon kivan és járni sem tud.
akkor elalvás elõtt egyen meg 2evõkanál kristálycukor (az alkohol ugyanis kivonja a szervezetbõl) és igyon meg mellé annyi mentesvizet amennyit csak tud 1litert minimum (nem baj ha ettõl újra hányni fog) majd így feküdjön le. ezzel elkerülhetõ a további hányinger / hányás.

másnap ébredés után szintén mentesvíz, és c-vitaminban gazdag gyümölcslevek.
reggelre kávét semmiképp! mert a fej zsongást csak felerõsíti
ebédre a legjobb a jó sós húsleves, és utána egy erõs kávé. így az ember a leghasználhatóbb másnap :)

ezek tényszerû dolgok, énis csak olvastam (offline extrém sport és életmód magazin) de kipróbálva tényleg segít (egyedül azt nem tartom be sose hogy üdítõ az midnen alkohol után, hánytam már annyiszor hogy tudom hol a határ)

u dont have to listen anybody else but me

nekem meg a tej hozza helyre a gyomrom.
TheRock18
elég valószínû,hogy egyes baráti társaságok vannak beregelve :)
több haver is fent van itt,akit jó pár éve ismerek :)
mint,ahogy másoknak is

BMW Über Alles!

néha meglepõdök, hogy fél sg ismeri egymást a valóéletbõl is.
Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tommygear
hát igen, adtunk magunknak rendesen
MR ME
:DDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TheRock18
errõl egy haverom tudna mesélni..igaz tommy? xD

BMW Über Alles!

solo
Nemis egyszer:|

Moltkor majdnem szobába hánytam.De sikerült elérni, hogy kihajoljak az ablakon, és cask a párkányt meg a falat hányjam le xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Bruk
<#hehe>

TheRock18
te ott voltál fiam,azon a szilveszteren...már majdnem sírtam,olyan szarul voltam gecc :S ha megmozdítottak volna,lehet titeket is lehánylak xD
ültem ilyen szalonna sütõ viskóban,széttett lábakkal,az asztalra borulva,és,ha felnéztem,csak hánytam egyet a padlóra xD

BMW Über Alles!

passatgt
üveg lidl tekila + 3decis vodka után jött egy pici

tigerbácsi

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tommygear
loooooooooool
ez jutott most eszembe :DDD

<#idiota>
én megiszok mindent amit elém tesznek :)

én szeretem a tiszta viszkit is, nagyon! <#eljen>
Fú, én nagyon utálom. Nekem egyáltalán nem csúszik. Nemrég ittam elõször tiszta viszkit, na az annyira nem ízlett, hogy meg se ittam :/

Én általában sörözni szoktam, ha a részegség a cél, akkor rövidet iszom, tisztán (hubi, vodka). Esetleg VBK, de az nem túl gyakori. Haveromék új piát találtak ki mostanság, az FBC-t (fehérboros citrom :D)

:D:D:D:D:D:D:A:SD:ASD:A:SD:ASD:AS:DASEd
kastil

OrioN the S
egyensulyt,beszelokeszseget,eszmeletet,emlekezetet. tenyleg mindent.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

viszkikóla mindent visz! imádom! ;D
predator1982
<#nyes>

hát igen a bacardi cola az tényleg eléggé gyomorforgató egy idõ után, volt már hogy nekem is meggyûlt vele a bajom, vagy whiscola stb:-)

pred

DJ Skyline
Elõfordult már egy-kétszer, de nem jellemzõ

egyszer éhgyomorra megittam 5 sört, aztán ettem húslevest, haveroméknál elaludtam, felkeltem, hazahoztak autóval, köszöntem viszlát, kiszállok, jobbra el, bokorban sör+húsleves visszaköszönt. :) másik meg sok sok bacardi kóla, 2 sör, hajnalban szalonnasütés, épp hogy érzékeltem valamit még a külvilágból, a szalonna a tûz közepében égett kb 2 percig, majd elkezdtem enni a még szinte nyers szalonnát, tocsogott a zsírban mint a franc. ettem rá pár kenyeret, majd elaludtam a tûz mellett. felkelek, haverok közül páran alszanak, páran épp hogy ébren vannak. éreztem hogy valami nincs rendben, úgy hogy elindultam kifelé a kertbõl a ház elé (azért mégse más kertjébe toljam ki az áldást :D ), és minden visszajött amit ettem ittam. <#idiota>

predator1982
úgy tényleg nagyon finom:-)

pred

búzasör citromkarikával. <#eljen>
arany élet... <#vigyor3><#eljen>
amúgy citromlével jobban csúszik a sör :) próbáljátok ki

nekem 8. mármint a sörök száma. :DDD (mondjuk volt közbe hubi, 25 éves tokai aszú is. :D)

aztán mégsem hánytam be. ;D
hegyalján húzóra ittam a borsodi bivalyokat :D 6 elég volt hogy behányjak

egyet értek:D:D:D

12 sör körül volt eddig a max úgy 3 óra alatt és nem volt gond:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tommygear
hát én mást is szivesen csinálnék vele <#eplus2><#vigyor2>
bázzeg, az adatlapodon levõ csajszit órákig el tudnám nézegetni<#wilting>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tommygear
mostanában nem jellemzõ, de régebben igen
aki meg még soha nem hányt az még nem volt igazán bebaszva
de annyit meg nem lehet meginni. :DD
Carlos
Akarsz fogadni?
Belédtöltök mongyuk 25-30 litert és megnézzük mi történik...Ha nem jön ki, akkor igazad volt! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

MR ME
így van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ha csúnyán berúgok, nekem is olyan a másnap. :D
"húúú, soha többet nem rúgok be..." :DDD