A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
protip: éhgyomorral nem ajánlott beszállni alkesz játékokba <#fogmosas>#fogmosas>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
BMW Über Alles!
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Pontosabban 3-szor volt olyan hogy hányásig leittam magam. Kurvára szar érzés berúgva lenni, így hát nagyon ritkán iszok, akkor is max. csak 1 sört, vagy nagyon kicsi pezsgõ, 2 cl whiskey. De tényleg nagyon rizkán fordul elõ az hogy alkoholt fogyasztok...
pred
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
amúgy egy jó praktika hányás ellen.
buli napján, este vacsorázni egy jót, nem kell dudára enni magunkat de azért lakjunk jól emberesen.
a vacsora végeztével együnk meg egy grapefruit-ot (narancs is megteszi), majd utána igyunk meg egy c1000-es c-vitamin pezsgõtabit. és nyomás az este.
éjjel 1fajta alkoholt, max2-õt igyunk, és minden egyes alkohol után igyunk meg egy üdítõt de NE szénsavasat.
hogyha ezt így betartjuk akkor egész éjjel lehet vedelni és nem lesz hányingerünk.
a hazaérkezés hullakészen :)
ha valaki az elõbbiek ellenére / nem betartása végett nagyon kivan és járni sem tud.
akkor elalvás elõtt egyen meg 2evõkanál kristálycukor (az alkohol ugyanis kivonja a szervezetbõl) és igyon meg mellé annyi mentesvizet amennyit csak tud 1litert minimum (nem baj ha ettõl újra hányni fog) majd így feküdjön le. ezzel elkerülhetõ a további hányinger / hányás.
másnap ébredés után szintén mentesvíz, és c-vitaminban gazdag gyümölcslevek.
reggelre kávét semmiképp! mert a fej zsongást csak felerõsíti
ebédre a legjobb a jó sós húsleves, és utána egy erõs kávé. így az ember a leghasználhatóbb másnap :)
ezek tényszerû dolgok, énis csak olvastam (offline extrém sport és életmód magazin) de kipróbálva tényleg segít (egyedül azt nem tartom be sose hogy üdítõ az midnen alkohol után, hánytam már annyiszor hogy tudom hol a határ)
u dont have to listen anybody else but me
több haver is fent van itt,akit jó pár éve ismerek :)
mint,ahogy másoknak is
BMW Über Alles!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Moltkor majdnem szobába hánytam.De sikerült elérni, hogy kihajoljak az ablakon, és cask a párkányt meg a falat hányjam le xD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ültem ilyen szalonna sütõ viskóban,széttett lábakkal,az asztalra borulva,és,ha felnéztem,csak hánytam egyet a padlóra xD
BMW Über Alles!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
<#idiota>#idiota>
Én általában sörözni szoktam, ha a részegség a cél, akkor rövidet iszom, tisztán (hubi, vodka). Esetleg VBK, de az nem túl gyakori. Haveromék új piát találtak ki mostanság, az FBC-t (fehérboros citrom :D)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
hát igen a bacardi cola az tényleg eléggé gyomorforgató egy idõ után, volt már hogy nekem is meggyûlt vele a bajom, vagy whiscola stb:-)
pred
egyszer éhgyomorra megittam 5 sört, aztán ettem húslevest, haveroméknál elaludtam, felkeltem, hazahoztak autóval, köszöntem viszlát, kiszállok, jobbra el, bokorban sör+húsleves visszaköszönt. :) másik meg sok sok bacardi kóla, 2 sör, hajnalban szalonnasütés, épp hogy érzékeltem valamit még a külvilágból, a szalonna a tûz közepében égett kb 2 percig, majd elkezdtem enni a még szinte nyers szalonnát, tocsogott a zsírban mint a franc. ettem rá pár kenyeret, majd elaludtam a tûz mellett. felkelek, haverok közül páran alszanak, páran épp hogy ébren vannak. éreztem hogy valami nincs rendben, úgy hogy elindultam kifelé a kertbõl a ház elé (azért mégse más kertjébe toljam ki az áldást :D ), és minden visszajött amit ettem ittam. <#idiota>#idiota>
arany élet... <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
aztán mégsem hánytam be. ;D
12 sör körül volt eddig a max úgy 3 óra alatt és nem volt gond:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
aki meg még soha nem hányt az még nem volt igazán bebaszva
Belédtöltök mongyuk 25-30 litert és megnézzük mi történik...Ha nem jön ki, akkor igazad volt! <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"húúú, soha többet nem rúgok be..." :DDD