A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizsura ><
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Gõzöm sincs mire annó finom porra de már arra sem elvileg. De lehet meg kéne vizsgálni aztán kiderülne, hogy a levegõre is az vagyok szart sem érnek ezek a vizsgálatok.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Néha elég sûrûn az asszonyra allergiás tudok lenni.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
másra tudtommal nem, de lehet kiderülne, ha elmennék egy ilyen vizsgálatra, csakhát nem fogok.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
pred
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Érdekes, hogy mikor a suliban voltam mindig folyott az orrom és tüsszögtem. Amint elindultam hazafele, már is jobban lettem.
Ez csak azt jelentheti, hogy a sulira.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
parlagfûre tutira, fémallergiám is van, talán állatszõr is, ezekre magamtól jöttem rá, aztán még a fene tudja ha elmennék allergiavizsgálatra mire jönnének õk rá:D
pred
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.