A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Építészet történelem miatt kötelezõ volt...
http://gaborszantai.co.uk/
Karamellt asszem így kell<#vigyor3>#vigyor3>: El kell kezdeni egy lábasban melegíteni a cukrot, vagyishát karamellizálni, de nem odaégetni! :D És ha már Elolvadt teljesen, és barnás színû, akkor ráönteni a tejet(lehet hideg tej). Ilyenkor hirtelen hogy is mondjam... összeáll a megolvadt cukor kemény darabokká. Továbbmelegítjük és a fakanállal szétnyomkodjuk a cukrot, ha meg készvan, azt szerintem észreveszed :) Remélem segítettem, bár így mennyiségek nélkül nembiztos :P:D Bocsi, majd utánajárok :D
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
lehet még valahol kapni?
karamellát szeretem, csak sajnos nekem sose lesz az igazi, ha valaki tud bevált készítési módot, megírhatná
csodálkozom hogy mûzlit (gabonapehelyhet) nem írt senki, 90-es években nagy divat volt, úgy tûnik manapság már kikopott, bár szerintem csak mi magyarok nem vagyunk vevõk rá
aki nem szereti a tejet az biztos rosszat iszik, sajnos sok a piacon a mellékízû lötty, "reggeli ital" és társai
A világon CSAK az európából származó ember szervezete tudja lebontani a laktózt, ami asszem a teljes népesség 20? százaléka. Ez az enzim az emberekben eredetileg 2-3 éves kor környékén eltûnik, amikor már mindenképp vége a szoptatásos korszaknak, mert ugye eredetileg az ember számára ott véget ér a tejfogyasztás, nincs szükség az enzimre.
Mivel az európai népek már évezrede tartanak tehenet, így a generációk során kialakult egy genetikai mutáció, aminek köszönhetõen a laktózt lebontó enzim termelése nem szûnik meg kisgyerekkorban.
Ennek eredménye persze, hogy az észak-amerikaiak is megemésztik a tejet, mivel nagyrészt európai keveréknép. Az ásziaiaknak meg az afrikaiaknak gondjuk van vele.
De nem betegednek meg tõle! Nem szabad összekeverni a tejérzékenységet (tejfehérje), ami ugye súlyosabb, a laktózérzékenységgel. Ugye az utóbbi van minden ázsiai és afrikai népnek, és nekem is, azért tudom :)
Annyi bajod lesz tõle, hogy felpuffadsz, és ha nagyobb mennyiséget fogyasztasz akkor csikar a hasad, mert erjed benne a lebontatlan tejcukor. Jó is az :D Ha mégnagyobb mennyiséget, mondjuk 1 nagyobb pohárral, akkor fosol tõle.
A tejérzékenység az más téma, olyat nem igazán szeretnék magamnak...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
én ittam már kecske,meg igazi tehén tejet,meg ez a bolti vizes fehér lötyit :D melyikre gondoltál?
BMW Über Alles!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
néha egy bögrével magában is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
akkor is laktózmentest, ha épp nincs kedvem fosni
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Soha,régen naponta 1-2x Nesquick-el.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
amikor hugi lemegy az istállóba megfejni Riskát
az a kár hogy nincs húgom:(
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mármint bolti tejet iszok, reggelihez szinte alap, de az nem tej :D az valami készítmény :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.