A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:ASDsa
ebbe én is belegondoltam
Mike at home
a szeretteiddel? :o

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nan76
kár,hogy nem lehet 2-re szavazni😊...szeretteimmel lennék és tuknék mint a nyulak!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

OrioN the S
Am mi durva: "-Jon a vilagvege mit tegyunk? -Hat... party?" 😄 Kell egy eletfelfogas hozza😄 Mondjuk en is arra nyomtam<#idiota><#hawaii>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Az lenne a fail ,ha utana megse lenne vilagvege es mindenki megy a sittre meg szet narkozza az agyat es bulizik egy hetig... 😄 aztan bemondjak a tv-be ,hogy elmarad a vilagvege 😄 Picsakesz lenne az egesz fold a maradek meg sitt 😄 Vagy elhunyt raftingba;ejtoernyozesbe;bandzsa jumpingba.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Lyukasbogrács
A szeretteimmel lennék és mindent megtennék, amit eddig nem mertem.

ChuckyHUN
DE! Valószínüleg barátaimmal/családommal/barátnõmmel lennék a hét második felén.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
szex drog buli motorozás 24/7

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

bogyoka
Mindent megtennék, amit eddig nem mertem (pl. extrém sportok, vagy feltárnám, mit érzek valójában😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

TheRock18
ennyi 😄

BMW Über Alles!

JohnnyNapalm
egyrõl csak egyvalami jut eszembe... egy kis gétéázás az életben!!!<#nevetes1>
mekkora faja lenne már

89
én csak azt nem értem, hogy mér gyilkolászna itt mindenki ahogy írja?
ennyi erõvel öreg fazonként is mehetne öldösni, mer már "közelavég"...
sok idióta<#zavart2>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

szucsy89
már látom a legújabb témák között

Mekkora értéke lenne a pénznek 1héttel a világ vége elõtt?

😄ASDFASDFasdFAADSFADSFAsd
Na látjátok, ezért nem tudja senki (szerencsére) mikor lesz a világvége. Sok idióta össze-vissza gyilkolászna. Még belegondolni is rossz.
Motoroj
Nem tudom mit tennék.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Élnék úgyanúgy, mint idáig...

Semmi extra...
NEOreg3
ha csak te tudnál a világvégérõl, akkor mûködne is a dolog, de ha minden ember tudna róla 1 héttel elõtte mégis kinek tudnád eladni a dolgaidat?

pontosabban fogalmazok: mekkora értéke lenne a pénznek 1 héttel a világvége elõtt?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

TheRock18
eladnám mindenünket,és a pénzt megpróbálnám elverni azaz 1 hét alatt
kurváznék egyfolytába,luxusautót lopnék/bérelnék
kipróbálnék valami szintetikus drogot stb
lenne pár ötletem...aztán a vég elõtt 30perccel apu pálinkáját beverném és kiülnék a napra a haverokkal,szeretteimmel,hogy jól lássunk mindent xD 😄

BMW Über Alles!

Benny04
másnaposan?<#idiota>

CopyKing92
hát elõször is. meg ölném a katolikusokat- mert én is az vagyok és a sátánon kívül más nincs. vagy embereket kínoznák. vagy meg ölném ennek a topiknak a látogatóit és fürödnék a vérükben.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

N1ggA
Szex / drog / buli egész nap.
Kivéve az utolsó nap, mert akkor a szeretteimmel lennék.

Spread De Love!

tigeroo
kezdjék magukkal, akkor nincs gond
Pepsi Twist
Élnék úgyanúgy, mint idáig.

leülnék a teraszra, innám a kis whiskey-m szívnám a szivart, folytatnám a saját kis vállalkozásom 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

jackcsabi
Sok itt a pszhiopata...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

zsutyesz
vazze, mindenki gyilkolászni akar? <#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Sickness
Bûncselekményeket követnék el, mert nem lenne következménye.
Megölnék valakit.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

bardocz
Nem,mert akkor õ kerget engem 😄
poppe
úgy mint idáig: szex, drog, bûncselekmények (a szeretteimmel) 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Benny04
heroinhõs?:<#hehe>

kastil

Szégyen, szavazatom;

A szeretteimmel lennék, és relaxálnék / együtt várnánk a végét.

LordVenom
Valószínû,hogy ezt akkor dönteném el,ha átélném,de így látatlanban úgy gondolom,hogy "A szeretteimmel lennék, és relaxálnék / együtt várnánk a végét."

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

SL
Mindent megtennék, amit eddig nem mertem (pl. extrém sportok, vagy feltárnám, mit érzek valójában)

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

DJKonya
A szeretteimmel lennék, és relaxálnék / együtt várnánk a végét, leginkább a párommal tölteném ezt az egy hetet, de emellett "Mindent megtennék, amit eddig nem mertem (pl. extrém sportok, vagy feltárnám, mit érzek valójában)" leginkább az extrém sportok terén amit eddig nem volt lehetõségem kitalálni, 1 hétre már úgy is mind1 hogy hatfelé tört karral élek le pár napot😄

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Doddy a düdő
sg-t frissítgetnék

NeverwinterKING
sex, drog, rock'n'roll

\"You are fucking crazy people!\"

Rockynhooo
Szex / drog,pia / buli egész nap.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tigeroo
Élnék úgyanúgy, mint idáig. + A szeretteimmel lennék, és relaxálnék / együtt várnánk a végét.

ez a kettõ sztem
GhostRider1

&#9733;

A szeretteimmel lennék, és relaxálnék / együtt várnánk a végét.
Leginkább ez. De amúgy szex,drog,buli,depresszió,extrém dolgok 😛

+

Szex / buli egész nap

sztem full meztelen mennék bulizni 1böl 😄
z99999
miért lenne szegényes a fantáziám, ha nem tudom elõre megjósolni hogy fogok cselekedni? nem fantázia kell ahhoz jóember...
amúgy nagy valószínûséggel attól függene a dolog hogy a környezetem hogy reagálna, pölö kitör a pánik én sem maradnék teljesen nyugodt.

Pszt.

jackcsabi
Valószínüleg pár napig szórakoznék kicsit.
Aztán az utolsó napon elmennék valami nyugis helyre, zenét hallgatnék és várnám, hogy jöjjön.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

zsutyesz
<#hehe>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Scottt
Élnék úgyanúgy, mint idáig.(azaz:extrém sportok, buli egész nap,relaxálnék,)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

bardocz
Sárkánytkergetnék<#gonosz1>
szucsy89
épp ezért kéne kiélvezni az utolsó perceket...

amúgy meg eluralkodna a káosz az egész világban...fosztogatások, gyilkolások lennének tömegszámra szvsz rémálom lenne az egész
tenkenorman
bûncselekmények. lopnék sok cuccot. aztán buli buli buli

http://www.tenke.hu

CoolX
Élnék úgyanúgy, mint idáig.
Úgyse maradna emléke ha teszek bármit is......

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

amúgy Szex / drog / buli egész nap.