A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebbe én is belegondoltam
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
mekkora faja lenne már
ennyi erõvel öreg fazonként is mehetne öldösni, mer már "közelavég"...
sok idióta<#zavart2>#zavart2>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Mekkora értéke lenne a pénznek 1héttel a világ vége elõtt?
😄ASDFASDFasdFAADSFADSFAsd
Semmi extra...
pontosabban fogalmazok: mekkora értéke lenne a pénznek 1 héttel a világvége elõtt?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
kurváznék egyfolytába,luxusautót lopnék/bérelnék
kipróbálnék valami szintetikus drogot stb
lenne pár ötletem...aztán a vég elõtt 30perccel apu pálinkáját beverném és kiülnék a napra a haverokkal,szeretteimmel,hogy jól lássunk mindent xD 😄
BMW Über Alles!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Kivéve az utolsó nap, mert akkor a szeretteimmel lennék.
Spread De Love!
leülnék a teraszra, innám a kis whiskey-m szívnám a szivart, folytatnám a saját kis vállalkozásom 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Megölnék valakit.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Szégyen, szavazatom;
A szeretteimmel lennék, és relaxálnék / együtt várnánk a végét.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
\"Heroes never die. They just reload.\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
ez a kettõ sztem
Leginkább ez. De amúgy szex,drog,buli,depresszió,extrém dolgok 😛
+
Szex / buli egész nap
sztem full meztelen mennék bulizni 1böl 😄
amúgy nagy valószínûséggel attól függene a dolog hogy a környezetem hogy reagálna, pölö kitör a pánik én sem maradnék teljesen nyugodt.
Pszt.
Aztán az utolsó napon elmennék valami nyugis helyre, zenét hallgatnék és várnám, hogy jöjjön.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
amúgy meg eluralkodna a káosz az egész világban...fosztogatások, gyilkolások lennének tömegszámra szvsz rémálom lenne az egész
Úgyse maradna emléke ha teszek bármit is......
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!