A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Nem valami hû de régóta sg-zek, és amúgy sincs topik nyitási kényszerem, szóval még topikot sem nyitottam mivel még egy témát sem tartottam olyan fontosnak hogy nyissak miatta (vagy fontosnak tartottam de már volt topikja).
cserébe had láthassák a felhasználók a saját hozzászólásaik számát az adatlapukon.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ale Alonso! poppe fan club™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Viszont a másik oldalt nézve,mikor Jackson meghalt,és nyílt neki egy topik a sok kisparaszt kétezer "valami meghalt" topikot nyitott,és az már igen irritáló volt számomra.
Ha mégis választani kellene,akkor inkább legyen a jóváhagyás. :)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
a keresõ egy forintot nem ér sajnos
nálam fav-ban lévõ aktív topikokat sem dobja ki :S
BMW Über Alles!
az a baj hogy a modik is telibeszarják mostmár az egészet
A topiknyitási kedv is igen érdekes. Én pl évek óta itt vagyok és alig nyitottam, abból egyet is csak azért, mert ócsak a keresõ...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de formalitásból erre böktem:
Nem, mert nem kellene ezt a lehetõséget is elvenni a felhasználóktól.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
de én még nem nyitottam totyikot :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
De nem egyes topikoknak kellene engedélyt adni, hanem egyes felhasználóknak kellene jogot adni.
(a "nyilna" szót í-vel kell írni)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Szeretek az értelmetlen topicokon röhögni <#idiota>#idiota>
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Játszótérnek meg maradhatna a Gumi és Saját...
http://gaborszantai.co.uk/
Még penicillin érzékenységem is van.<#szomoru1>#szomoru1>
Mi jöhet még ? :)
Szar lehet ennyi elakadásjelzõvel:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az allergia csak akkor jöhet létre,ha egyszer már találkozott az allergénnel xD
BMW Über Alles!
Magyarorszag lakossaganak tobb, mint 30%-a allergias, nehogymar pont az SG-kockak kevesbe...
http://gaborszantai.co.uk/
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
hörcsög, patkány, egér:S
Érdekes, mert 5 évig volt hörcsögöm, 1 évig patkányom:)
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.