A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsutyesz
hetente párszor.

Ale Alonso! poppe fan club™

Lyukasbogrács
Hetente párszor. Cukrosan a legjobb 😄

Carlos
Napont és hetente párszor között.

Þór vígi þessi rúnar

LordVenom
Hetente párszor.

Vannak olyan ételek,amihez számomra nélkülözhetetlen. Pl.: péksütemények,vagy a ciniminis. 😄D

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

tigeroo
Hetente párszor
BaliBoy
Egyébként megjegyzem a szervezetünk (a kelet-európai) nagyon különleges mert a világ többi részén egy bizonyos kor után az emberek szervezete nem tudja megemészteni a sima tejet. Szóval a tejet fogyasztók vannak kisebbségben világszinten. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

z99999
azt én se szeretem, ha a tejnek szaga van

amúgy hetente párszor, müzlivel nyakonöntve

Pszt.

MR ME
ritkábban mint hetente

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jackcsabi
A tej szagától egyböl rosszul vagyok, undorító :/
(Még mielött valaki belekötne: a kakaótól nem érzem azt a szagot, szóval azt szeretem)

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
Soha.

Kakaót iszok...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Picar77
Naponta.

()() (^^)

Bruk
Hetente párszor.

tejeskávét szoktam inni

RS
Soha.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

JohnnyNapalm
szinte soha, kb évente 2x

Csuhai G
Ha a müzli annak számít, naponta, ha nem, akkor soha.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Benny04
Hetente párszor.

változó...

[HUN]FaTaL
Teljesen változó, van amikor naponta, van amikor hetente, van amikor ritkábban. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Eagle16
Én is olyankor szoktam inni általában, meg van úgy néha, hogy megkívánom és akkor legurul egy nagy bögrényi bármikor. Mások a reggeli kávé nélkül nem bírják, én így vagyok a tejjel.<#vigyor0>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Corrupt
Hetente párszor.

\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras

Naponta...
(kaveba teszek reggel, napkozben meg lattet iszom, abban meg van)

http://gaborszantai.co.uk/

poppe
reggel, kakaót 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

BaliBoy
Soha.
Macska benzin...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tigerbácsi
én napi 2 szer. reggel s délután 5 fele

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Eagle16
Naponta akár többször is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

tigerbácsi
naponta

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Dick Riddick
Hetente párszor.
Érzem errõl a témáról oldalakat fog írni a többség. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

SötétBarom
Néha megesik. De amióta fogyasztom alkoholt (kb 7-8 éve), azóta sztem 10-nél többször nem fordult elõ. Tehát évente 1, 2 alkalommal történik ilyen 😄D Így visszagondolva a szülinap/szilveszter/húsvét a veszélyes hármas 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Rettenthető
Még mindig jobb a fertõzõn egyedül, mint úgy rohadni a tüdõklinikán, hogy te azért kerültél be, mert nem kapsz levegõt, mások meg a tüdõrákjuk miatt, és ha ez nem lenne elég, akkora tajparasztok, hogy a kórteremben is rágyújtanak, ahol persze még kikéri magának, hogy hogy jövök ahhoz, hogy megszabjam mit csinál.

Na ehhez képest egy tök üres klinika, maga a megváltás.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

TheRock18
apám egyszer fertõzõ májgyulladással 6 hetet töltött bent...NYÁRON...tetszett neki azaz év :S :S

BMW Über Alles!

Molnibalage
1 hónappal késõbb még 2 hetet voltam korházba, mert visszaesetem. Akkor nem a nyári táborról, hanem a családi nyaralásról és a Taszári repnapról maradatam le. Nem mondanám, hogy életem legjobb nyara volt...

Annyi elõny volt, hogy az olimpiát azt elejétõl a végéig láttam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Benny04
óhagyjálmár, nekem már egy kispohártól is forog a világ 😄
egyszer ittam páleszt, azóta a hideg is kiráz tõle😄

TheRock18
átérzed a helyzetet akkor 😊 😞

BMW Über Alles!

Molnibalage
Én 2-õt, nyár közepén 9 évesen. Mindenki elment nyaralni, csak én nem. 9 éves fejjel mondjuk úgy, hogy nem örültem neki...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bruk
Annyit jó igazad van. Én most jöttem haza vilmos 7up-ozás után...1-2 dolog rámjött 😄

TheRock18
2 liter házitól,elég jól éreznéd magad 😄 fõleg,mikor beléd nyomják a csövet,és engedik a vizet a detoxba 😄

BMW Über Alles!

Benny04
<#eljen>
csak annyit kell inni, hogy jól érezd magad

Szabi84
elõfordult már párszor, sajnos hányós típus vagyok😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

nem baj az, nem a vagány alkeszekre kell hallgatni :]]g
Benny04
jajah.
am már ittam, de mindig csak mértékletesen D:

TheRock18
hmm 😄

BMW Über Alles!

bardocz
Nemnem,mondta,hogy 1 óra múlva õ is így fog kinézni,és továbbment😄
TheRock18
de te gondolom,nem töltöttél el 1 hetet a fertõzõre zárva,tök egyedül:S
meg volt még 1 megalázó eset,de az el se merem mesélni :S

BMW Über Alles!

predator1982
nekem ilyen egyszer migréntõl volt, hajnal háromkor arra ébredtem, hogy hasogat a fejem, bevettem a fájdalomcsillapitót, már jött is vissza, délután rendelt a doki, addigra száradásig hánytam magam, apám vonszolt le az orvoshoz, ráadásul 39 fokos lázam is volt, mert az elõzõ napokban beteg voltam. na olyan fájdalmat ne éljen át senki, leirhatatlan!!!

pred

TheRock18
és adott egy ilyen rózsaszín tablettát,amin egy virág volt 😄

BMW Über Alles!

bardocz
Hát jah,elõfordult.És valami ismeretlen fószer megdicsért.
TheRock18
jó a szó 😄

BMW Über Alles!

ForzaInter
gyermeteg beninullanégy!!!!444

Yo, Bitch!

ForzaInter
Persze, megesik néha az ilyen 😄

Yo, Bitch!