A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator1982
ilyenkor általában megfogadom nem iszok többet ennyit...valahogy soha sem jön össze😄

bár van amikor kivételesen jól birom a piát:-)

pred

TheRock18
xD xD

BMW Über Alles!

Molnibalage
Engem meg az ránt helyre. Fura mi?

A kutyaharapást szõrivel sem mûködik nálam...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

predator1982
tudni kell hogy én minden reggel iszom kávét. velem csak egyszer fordult elõ, hogy ránéztem a kávéra, és már attól rosszul voltam, annyira másnapos volta, de ott mondjuk közrejátszott az is hogy kijött a migrénem is, úgyhogy öt perc sem telt el hogy leültem a gõzölgõ kávém mellé, és már rohantam is a wécére:-(

pred

neeee, csak sörtõl nem lehet hányni... 😄DD
ja ismerem, de így is: sörre bor mindenkor, borra sör forevör! 😄DD
Elõfordult már egy-kétszer, de nem jellemzõ

csak a sörtõl 😄
TheRock18
van közte mondóka is:
sörre bor,mindenkor,borra sör,meggyötör
akkor pálinkát,vodkát nem keverjük más alkohollal
házipálinkát csak kísérõ nélkül szabad inni,mert megbántod a házigazdát
másnaposan,tilos a kávé,és minden tejes szír-szar,tojás stb.
mert összebassza a nyomrod
másnaposan csak enyhe alkoholt szabad inni,legjobb 1 korsó jó hideg sör...csökkenti a rosszullétet
mivel a test ilyen antitestet,vagy alkohol lebontó izét termel,ezért sört kell rá inni,különben tovább tart a másnaposság
ha van rá lehetõséged,másnaposan ne rúgj be megint 😄 xD

BMW Über Alles!

DJKonya
Nem iszom alkoholt, így nem

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

predator1982
te összekevered sztem velem, általában én szoktam hányni, én kulát max kétszer láttam a két év alatt hányni, sztem az jó tendencia. de mindegy

pred

Mike at home
na akkor meséld el nekünk is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ez csak azért van, mert sosem emlékszem mi volt, mert annyira kiütöd magad 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Doddy a düdő
nem hazudnak, csak még mindig azt hiszik, hogy poén :33

Mike at home
én speciel emlékszem, meg a történetekre is
nem kell ezt szégyellni kulabá

Mike at home
miért lenne bajom vele? néha annyira hülye vagy és mimóza
meg mit hazudozol, hogy nem iszol alkoholt

Elõfordult már egy-kétszer, de nem jellemzõ

csak ha tablettás bort iszom... 😄DD különben nem szoktam hányni.
clio1616v
a magadról nekem eredetibb volt... <#smile>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
mindenhova odakulázol, ezért Kulabácsi a neved, netagadd...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

TheRock18
már így látatlanban is csak azt tom mondani,hogy egy idióta volt...tejet nem szabad inni másnaposság után,mert összecsapja a gyomrodat:S
apám már 13 évesen megtanított néhány szabályt,amivel kivédhetsz 1-2 kellemetlen helyzetet ivás terén xD 😄

BMW Über Alles!

öregharcsa
Persze, megesik néha az ilyen 😄

ez még fiatalabb koromban volt 😄 ..de elkoptak ezek a dolgok az idõk folyamán..ma már nem is iszogatok max 1x 2x évente...azt is csak óvatosan..nem kívánom valahogy a piát....

http://pspfilez.extra.hu/

z99999
elõfordult már, de nem jellemzõ
azóta ismerem a határaimat 😉

Pszt.

fú ez az ember...<#falbav> már nekem bassza a szemem

Timbo
hányósoknak áll a világ 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

MR ME
*magadnak

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

predator1982
én személy szerint nem emlékszem ilyesmire, pedig asszem mindig ott voltam...

pred

MR ME
hát ilyenrõl én nem tudok, ill 1rõl max, de nembaj, örülj magadról, igen majdnem mindig behányok, bajod van vele? leszarom!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mike at home
te ismered a szavakat? tudod mit jelent a majdnem minidg? ás ige, nem egyszer elõfordult amikor én is ott voltam

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

predator1982
ilyesztõ de nagyon...tényleg. néha már az az érzésem hogy amikor vele beszélek, az olyan mintha veled beszélnék😄DDDDDDDDD

pred

Bruk
"Elõfordult már egy-kétszer, de nem jellemzõ"

Amikor elkezdtem inni mindig csúnya vége volt a dolognak. 😄
De mostanában szinte sose hányok, nagyon ritka eset. 😄

Csuhai G
Egyszer hánytam alkoholtól, a legelsõ alkalommal össze ittam mindent. Kár volt.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

MR ME
kezdem már megszokni h mike mindig mindent jobban tud mint én, sõt még jobban is ismer mint saját magamat, kezdek attól félni h õ éli az életem, már annyi mindent tud rólam <#idiota>

Bulykin
jaa😄 az más

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

predator1982
<#nyes>

pred

Doddy a düdő
ne úgy képzeld el, hogy már a torkomban van és visszanyelem. csak érzem, hogy ha lenyúlnék, lazán feljönne 😄

MR ME
azért mert buta vagy

MR ME
te aztán márcsak tudod, találkoztunk már párszor, akkor is mindig behánytam...

predator1982
persze, megesik néha az ilyen😄

pred

predator1982
ne legyünk már prûdek....nekem még egyik ismerõsöm sem mondta hogy visszataszitó lenne....

pred

Bulykin
visszatartod?😮 az milyen szar már:S

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

predator1982
<#nyes>

pred

jackcsabi
Ha ez neki jó...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Öhm... nem akarok kötekedni, de ez miért poén? Minden piálós kérdésnél beírjátok páran hogy nem isztok, holott (legalábbis azt hiszem) éppen az ellenkezõje igaz.

Témához: én még sosem hánytam, és nem is szándékozom, ismerem a testem, tudom hol a határ. Ellenben haverjaim szoktak néha.... egyikük egyszer lehányta valahogy a saját hátát, és még mindig nem értjük, hogyan. És nem, nem úgy hogy belefeküdt a hányásba 😄

Mike at home
pedig a tej elvileg jó
mondjuk másnapossg ellen is jó egy kiadós hányás meg egy fájdalomcsillapító

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
és hányni sem szoktál soha, aha, csak majdnem MINDIG!

Mike at home
hazug disznó

jhetedikj
az se rossz<#ravasz1>

a legcsúnyább az volt mikor bemagyarazták,hogy igyak reggel 1 pohár tejet és akkor majd nem leszek másnapos... aha,persze ennek az eredménye az lett hogy telibeokádtam a budiajtót,ahogy futottam felé😄D
szépen nézett ki minden fehéren😄

egyébként jó étvágyat az ebédhez😊

anno 1987

ChuckyHUN
Egyszer, akkor is inkább lenyúltam, hogy ne otthon a házat hányjam össze 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

[HUN]FaTaL
Az csak szimplán ostoba. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

OrioN the S
Foleg ,ha nem eszik elotte es ugy iszik es nem akar okadni ,mert tudja hol a hatar ,de ehgyomor miatt kidobja a taccsot. Buntetnem! 😄 Tiltsuk be! 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

[HUN]FaTaL
Nem, még soha.

Nagy balfasz, aki hányásig iszik.

http://goo.gl/gd6Zi5