A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár van amikor kivételesen jól birom a piát:-)
pred
A kutyaharapást szõrivel sem mûködik nálam...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
pred
csak a sörtõl 😄
sörre bor,mindenkor,borra sör,meggyötör
akkor pálinkát,vodkát nem keverjük más alkohollal
házipálinkát csak kísérõ nélkül szabad inni,mert megbántod a házigazdát
másnaposan,tilos a kávé,és minden tejes szír-szar,tojás stb.
mert összebassza a nyomrod
másnaposan csak enyhe alkoholt szabad inni,legjobb 1 korsó jó hideg sör...csökkenti a rosszullétet
mivel a test ilyen antitestet,vagy alkohol lebontó izét termel,ezért sört kell rá inni,különben tovább tart a másnaposság
ha van rá lehetõséged,másnaposan ne rúgj be megint 😄 xD
BMW Über Alles!
pred
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem kell ezt szégyellni kulabá
meg mit hazudozol, hogy nem iszol alkoholt
csak ha tablettás bort iszom... 😄DD különben nem szoktam hányni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
apám már 13 évesen megtanított néhány szabályt,amivel kivédhetsz 1-2 kellemetlen helyzetet ivás terén xD 😄
BMW Über Alles!
ez még fiatalabb koromban volt 😄 ..de elkoptak ezek a dolgok az idõk folyamán..ma már nem is iszogatok max 1x 2x évente...azt is csak óvatosan..nem kívánom valahogy a piát....
http://pspfilez.extra.hu/
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
pred
Amikor elkezdtem inni mindig csúnya vége volt a dolognak. 😄
De mostanában szinte sose hányok, nagyon ritka eset. 😄
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
pred
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Témához: én még sosem hánytam, és nem is szándékozom, ismerem a testem, tudom hol a határ. Ellenben haverjaim szoktak néha.... egyikük egyszer lehányta valahogy a saját hátát, és még mindig nem értjük, hogyan. És nem, nem úgy hogy belefeküdt a hányásba 😄
mondjuk másnapossg ellen is jó egy kiadós hányás meg egy fájdalomcsillapító
a legcsúnyább az volt mikor bemagyarazták,hogy igyak reggel 1 pohár tejet és akkor majd nem leszek másnapos... aha,persze ennek az eredménye az lett hogy telibeokádtam a budiajtót,ahogy futottam felé😄D
szépen nézett ki minden fehéren😄
egyébként jó étvágyat az ebédhez😊
anno 1987
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.