A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pollen,méz,néhány állatszõr(leginkább a macskaszõrre)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Sajnos csak Magyarorszagon jon elo, Angliaban a paras kisse sos levego megszunteti a tuneteket...
http://gaborszantai.co.uk/
A Sumetrolinra. (gyógyszer)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem tudok róla hogy allergiás lennék valamire, lehetséges. De mivel nem tudok róla így az utolsóra szavazok. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Csak az a probléma, hogy felénk a barát szó teljes õszinteséget jelent-->Nincsenek titkaink,nyugodtan olvasgathatunk egymás lelki szemetében^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sorry😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
én anno irtam naplót, mai napig nem tudom mikor recskáztam elõszõr, mert ilyeneket nem mertem beleirni, mert anyám folyton elolvasta a naplóimat 😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ilyen a természetünk, kíváncsiak vagyunk. Az már megint más kérdés hogy visszaélnénk-e az információkkal vagy sem.
Egyébként szépen hangzik hogy ugyanolyan bûn más ember naplójába beleolvasni mint az hogy megcsal, csak ez nem így van. Engem pedig egy fikarcnyit sem érdekelne.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ha te megcsalsz valakit, utána még elvárod tõle, hogy bízzon benned?
Valószínûleg a csaj sem várta el a bizalmat, mert egyszerûen nem érdemelte meg, így nem tartotta pofátlannak, amiért elolvasva ezt megtudta.
A bizalmat csak akkor várhatod el másoktól, ha minden okot megadsz nekik arra, hogy bízzanak.
Valószínûleg ha a lány is úgy viselkedik, és láthatóan odaadó és szerelmes, akkor nincs rejtegetnivalója, és mindent elmond, ezért azt sem bánja, ha a naplóját elolvassák. én legalábbis nem bánnám, ha barátnõm elolvasna mindent, amit egyébként is elmondok neki.
Ha valaki önszántából fogja és átlapozza, az nem az õ hibája, hanem azé az illetõé, aki hagyta, hogy a párja bizalma megrendüljön. Ugyanis annak oka van, ami a viselkedésében is felfedezhetõ.
pred
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Gondolom #46327 is azért olvasta el mert a barátnõje nem mondott el neki olyan dolgokat amiket kellett volna. És láss csodát tényleg talált benne olyan dolgot amirõl tudnia kellett volna.
Ha megcsalsz valakit, és be sem vallod akkor neked aztán semmi olyan irányú jogod nem marad, hogy neked egyáltalán még titkaid maradjanak.
Vagy szerinted egy ilyen ember még jogosan tiltakozna, hogy ejnye, beleolvastál a naplómba és megtudtad, hogy vágytam rá, hogy megb@sszon egy idegen srác és ezt eltitkoltam tõled! Fúj, de bizalmatlan vagy velem!
Mivel nem azért olvasnám el hogy basztassam miatta, és valszeg nem mesélnék róla senkinek hogy mit olvastam, ezért nem tartom bûnnek.
Attól függetlenül hogy bíztok valakiben vagy közel álltok hozzá, még lehet vannak dolgok amiket nem tud/nem akar elmondani, pedig nem ártana, ha tudnátok róla.
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Biztosan nem, tisztelem ennyire a barátomat!
de am meg ha legjobb barát akkor mit titkolna? 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.