A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
Igen, de valami másra

tudtommal a porra
Picar77
Nem, teljesen egészséges vagyok

()() (^^)

milk4
Többre is a fentiek közül

pollen,méz,néhány állatszõr(leginkább a macskaszõrre)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Igen vagyok/voltam...
Sajnos csak Magyarorszagon jon elo, Angliaban a paras kisse sos levego megszunteti a tuneteket...

http://gaborszantai.co.uk/

nem tudok róla

BaliBoy
Igen, de valami másra

A Sumetrolinra. (gyógyszer)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

byzhouse
AXE/Adidas tusfürdõre allergiás vagyok<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tigerbácsi
Nem, teljesen egészséges vagyok allergia tekintetében.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

CopyKing92
én az öcsémre vagyok allergiás :L<#wow3><#zavart2><#nemtudom>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Molnibalage
Igen, a moonhoaxerekre és hasonló idiótákra. <#idiota>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Carlos
Nem, teljesen egészséges vagyok

Þór vígi þessi rúnar

Bruk
"Nem, teljesen egészséges vagyok"

Nem tudok róla hogy allergiás lennék valamire, lehetséges. De mivel nem tudok róla így az utolsóra szavazok. 😊

Molnibalage
Nem akarok döntõbíró lenni és kötekedni, de ha a csaj valamit leírt a naplóba ami fontos a párkapcsolat terén, talán nem kellene a kedvesének is elmondani? Bármilyen meglepõ a férfi nem gondolatolvasó.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mike at home
nagyon rég volt már

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

en tarsasagomba senki nem vezet ien idiota naplokat .P am nem olvasnek bele
Scottt
Tutira elolvasnám, kíváncsi vagyok.
Csak az a probléma, hogy felénk a barát szó teljes õszinteséget jelent-->Nincsenek titkaink,nyugodtan olvasgathatunk egymás lelki szemetében^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Szabi84
hogy lehet az elsõ recskázást elfelejteni, az volt a legjobb

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

chhaya
Beleolvasnék.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

szucsy89
😄DD
most a következõ az lesz, hogy nem bántad meg😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

jajjj tényleg😮
Sorry😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Mike at home
nem olvasnám el
én anno irtam naplót, mai napig nem tudom mikor recskáztam elõszõr, mert ilyeneket nem mertem beleirni, mert anyám folyton elolvasta a naplóimat 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kastil

OrioN the S
jah 😄 meg is bantam

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Dick Riddick
De belenéztél. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

OrioN the S
En egyszer neztem bele szemelyes levelbe ,de azota ugy vagyok vele ,h inkabb nem :S Elegge szarul ereztem magam utana es visszafogtam magam... nem kerdeztem ra. Vannak dolgok amiket jobb ,ha inkabb nem tudok.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Dick Riddick
A nagy többség nem olvasná el. Szerintem viszont igenis belenézne. Lehet hogy csak belelapozna (bár kétlem), sokkal inkább szépen leülne és olvasgatná.
Ilyen a természetünk, kíváncsiak vagyunk. Az már megint más kérdés hogy visszaélnénk-e az információkkal vagy sem.
Egyébként szépen hangzik hogy ugyanolyan bûn más ember naplójába beleolvasni mint az hogy megcsal, csak ez nem így van. Engem pedig egy fikarcnyit sem érdekelne.

Dick Riddick

ne viccelj...
Ha te megcsalsz valakit, utána még elvárod tõle, hogy bízzon benned?
Valószínûleg a csaj sem várta el a bizalmat, mert egyszerûen nem érdemelte meg, így nem tartotta pofátlannak, amiért elolvasva ezt megtudta.
A bizalmat csak akkor várhatod el másoktól, ha minden okot megadsz nekik arra, hogy bízzanak.
Valószínûleg ha a lány is úgy viselkedik, és láthatóan odaadó és szerelmes, akkor nincs rejtegetnivalója, és mindent elmond, ezért azt sem bánja, ha a naplóját elolvassák. én legalábbis nem bánnám, ha barátnõm elolvasna mindent, amit egyébként is elmondok neki.
Ha valaki önszántából fogja és átlapozza, az nem az õ hibája, hanem azé az illetõé, aki hagyta, hogy a párja bizalma megrendüljön. Ugyanis annak oka van, ami a viselkedésében is felfedezhetõ.
kovacsgellert
Szerintem nem, de ki tudja...

predator1982
igen jogosan tiltakozna, mert nem illik beleolvasni más cuccaiba. ha valaki megváltozik melletted, annak oka van, ha meg nem tudjátok megbeszélni az egy másik probléma. itt most a bizalomról beszélünk, nem a párkapcsolatokról

pred

Pepsi Twist
a-a az azt jelenti hogy el akarod olvasni de tiszteletben tartod és nem olvasod el itt mindegyik válaszlehetõségbõl az következik le hogy "érdekel" a naplója

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

te mindig olyan sokat írsz hogy lusta vagyok elolvasni<#idiota>

Bruk
Na ebben igazad van.
Gondolom #46327 is azért olvasta el mert a barátnõje nem mondott el neki olyan dolgokat amiket kellett volna. És láss csodát tényleg talált benne olyan dolgot amirõl tudnia kellett volna.

na akkor elég szép értékrended van neked is, ha mással lefeküdni és ezt még el is titkolni csak akkora vétség, mint kideríteni, hogy miért változott meg a társad veled való viszonya.
Ha megcsalsz valakit, és be sem vallod akkor neked aztán semmi olyan irányú jogod nem marad, hogy neked egyáltalán még titkaid maradjanak.
Vagy szerinted egy ilyen ember még jogosan tiltakozna, hogy ejnye, beleolvastál a naplómba és megtudtad, hogy vágytam rá, hogy megb@sszon egy idegen srác és ezt eltitkoltam tõled! Fúj, de bizalmatlan vagy velem!
Mivel kíváncsi vagyok és szeretem tudni mások érzelmeit/gondolatait, így valószínûleg elolvasnám.
Mivel nem azért olvasnám el hogy basztassam miatta, és valszeg nem mesélnék róla senkinek hogy mit olvastam, ezért nem tartom bûnnek.
Attól függetlenül hogy bíztok valakiben vagy közel álltok hozzá, még lehet vannak dolgok amiket nem tud/nem akar elmondani, pedig nem ártana, ha tudnátok róla.
Motoroj
Nem, mert nincs és nem is érdekel.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

z99999
attól függ kirõl lenne szó, de legtöbb esetben perszehoggggyy

Pszt.

KicsiMonkey
Igen 😄 Szerencsére, de amúgy már megbántam 😊

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

és még a "barátjának" tekint?
KicsiMonkey
Ha épp olyan kedvem van, akkor lehetséges 😄 (Már történt meg ilyen xP)

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

ez azt jelenti sztem.
Biztosan nem, tisztelem ennyire a barátomat!
daemonervosa
telibeszarom a naplojat kb

Trolling is a art.

tommygear
Tutira elolvasnám, kíváncsi vagyok.<#miaz>
Kicsikiraly
szerintem nem, de ki tudja...

de am meg ha legjobb barát akkor mit titkolna? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Pepsi Twist
Olyan válasz lehetõség miért nincs hogy nem érdekel a naplója? 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

plck
tuti elolvasnám<#miaz>

predator1982
igy van

pred

Facek
Engem leginkább a gondolatai érdekelnének amiket nem mond ki.
tigeroo
szerintem pont "optimális" okozat

mind a ketten eldobták a bizalmat...