A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem osztálykirándulás során még általánosban.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Na mind1, akkor szavazok arra, csak nem volt túl nyilvánvaló elsõre :D
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Legutóbb akkor voltam, mikor meghalt nagypapám. Ez különleges alkalomnak számít?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amúgy én azokat az embereket ki nem állhatom akik nagy ateisták de azért világra szóló esküvõt szeretnének, igaz hogy ez már afféle "világi" szertartás lett, de akkoris nah..
Õsi ellenségem a templom. Gyerekkoromba se mentem soha mikor plz az iskola ment mert mondjuk karácsonyi baszás volt ott... am semmilyen vallást nem gyakorolok, vagyis de a saját vallásom
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Esküvõ, temetés, stb. csak ilyen alkalmakkor vagyok hajlandó bemenni:D
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Szenteste, temetés után.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Valamikor régen osztálykiránduláson :D
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
vagyis inkább úgymond nem emlékszem!
Kiskoromban mindig mentünk:S
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szeretem a templomokat, szépek mint épitészeti mûvek.
továbbá mindig gyújtok egy mécsest a már elhunyt hozzátartozóimért ha templomnál járok
u dont have to listen anybody else but me
Ale Alonso! poppe fan club™
Nagyival voltam párszor misén, a maradék meg turisztikai/esküvõ céllal történt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
biciklitúrázások alkalmával voltam már jó párban:)
am vallásos vagyok,de nem járok templomba...:D
BMW Über Alles!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Már nem hiszek a mesékben és amúgy is hányingerem van a pénzéhes papoktól.
holott nem is vagyok vallásos
másrészt eléggé elbaszott a mai nemzedék templomba égõ bemenni, mcdonaldsba/plázákba/... nem
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras
Ami egy-egy ismerõs házasságával ki is merül.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Egyébként a hideg ráz ki a templomoktól, a papoktól, és úgy általában a katolikusoktól.
\"Heroes never die. They just reload.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://gaborszantai.co.uk/