127612
-
HUmanHunter #71658 nem érdekel nem nézek tv t. -
És azoknál hány másodpercig tart érdekesebb találni? -
cargame #71656 Sztem meg a discovery -n vannak ertelmes reality -k. -
amerikai győzike :) -
Általában szeretem. Szórakoztatóbb,mint a brazil sorozatok,vagy a 100-szor vetített filmek. Sőt,a híradónál is kellemesebb. -
Nem kell több, szánalmas az összes! -
BBből és VVből első széria még érdekes volt, újdonság varázsa, de többi már lerágott csont volt.
amúgy nem nagyon érdekelnek -
a legszarabb az mtv-n hulk hogan valóságshowja. tesómék nézték, ott a felesége egy 18 éves sráccal jött össze, LOL hihető...
akkora kamu szar az egész, és az a durva hogy úgy állítják be mintha spontán jönne és el is hiszik hogy ez a valóság... -
Nem érdekel, vicc az összes... -
az életem egy valóságshow. -
Kevés van ami tényleg érdekel is -
extramagascsaj #71647 Kevés van ami tényleg érdekel is.
Life Networkon szokott lenni 1-2 érdekes és tanulságos műsor. -
Szóval ilyen ha egy vérbeli sg-s iszik.
-
Nem kell több, szánalmas az összes!
-
Nem kell több, szánalmas az összes. Meztelen nőket majd nézek máshol, ha akarok... -
na cat józanodj ki...megártott neked a sok csapvíz a buliban :Ð legalább nevemet helyesen írtad ^^ (old fel a tiltást msn-en)
Nem érdekel. (mondjuk valóvilágban mutatták mikor fürödnek a csajok :D -
felkelt és még mindig részeg
-
Látom jól sikerült a buli...
-
Cat 02 #71640 Bukósisak for lames, akinek nincsnek pénze bisisakra , mert nicd sráe pénze mert nincs, értitek ninnnncsM BYZHOUSE VAGYOK, de nem, mert ő alszok mert még pisisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis, értitek ?????????????????????????? pisis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Nincs jogsim se. Azt viszont tudom, hogy a mai bringa lámpák nagyon durvák. Aki nem látja őket 100-200 méterről, az nagyon vak lehet... -
és szerinted hogy különbözteted meg az embereket, hogy melyikük idióta biciklis, melyik nem? mert ha megkülönbözteted, akkor tényleg elég az idiótáknak mindez. persze ez sem igaz feltétlen, mert városon kívül nem árt, ha észre lehet venni a normális bicajost is...
Ilyen erővel akkor engem se büntessenek meg előzéskor 110nél, mert amúgy sosem megyek gyorsan, normális vagyok. De hidd el, mindenki leszarja.
#71630: nem végeztem számolásokat, de nő a gyári xenonos autók száma is, utólagosok száma is. de kár is ezen lovagolni, mert a sima halogénnel is jobban látható a mellény sötétben, mint a pici biciklilámpa. ha szoktál éjjel vezetni, te is nagyon jól tudod. -
egyiket se, pedig kéne -

-
Nem bringázom. -
szerintem azért több autós ismeri a kreszt mint kerékpáros -márcsak a jogosítvány szerzés miatt is.
legjobb amikor az út jobb szélén megy a tag aztán hátra se néz és úgy "sorol be" középre...
vagy amikor 1 kocsiszélességnyi helyet hagynom kell előzés közben mert úgy tekeri a biciklit mint akinek heresérve van...
hidd el, nagyon kell vigyázni a kerékpárosokra.
nem védem az autósokat, sőt tudom hogy barmok mind a két oldalon vannak kár példálózni, de ha tőlünk elvárnak bizonyos dolgokat, akkor szerintem egy láthatósági mellény még igazán beleférhetne... -
amugy hiába mondjátok szürkületben már autóban jó 70-80km-es utazósebességnél már csak akkor veszem észre a biciklist amikor már 1méterre van tőlem...
ha lassan lemegy a nap akkor meg csak roszabb a helyzet...
éjszaka meg...és az a durva hogy vannak barmok akik akkor is csak 1 kis villogó piros bizbasszal nyomják...bár az a jobbik eset...
-
Fbn Lx #71632 miért idióta felfogás az, hogy nem tekerek balfasz módjára, ezért nincs ilyenfajta segédeszközökre szükségem? ha az autóst előveszik, akkor valószínűleg hibás volt, nem? nem kéne a normálisan közlekedő biciklist elütni, és akkor nem vennék elő. szerintem elég egyszerű. -
extramagascsaj #71631 Ritkán biciklizem, és nem hordok se bukót, se láthatósági mellényt. -
Ez mind szép és jó, de nem ez volt a kérdés. Nem az, hogy lehet -e hanem, hogy van vagy nincs és milyen arányban. -
új autókon ma már egyre többhez kapható, régiekbe is szerelhető be, ha van fényszórómosó és automata fényszóró állítás, akkor kb 30k körül már van minőségi, ami tényleg sokkal jobb, mint az alap halogén.
De ezek az új halogének mellett is jobban és előbb látni a mellényt, mint a kis lámpából kitalálni, hogy az biciklis-e, vagy esetleg állat, vagy valami üveg csillog az út szélén... -
Láthatósági mellényt...
Alkalmanként.
Bukósisakot...
Soha. -
Nem használok soha, de biciklizni szoktam. -
Soha.
Soha.
De bringázom. -
Akkor ideje lenne már, egy kis testmozgás nem árt. :P :D -
Köszi szépen. -
Láthatósági mellényt soha. Bukósisakot csak akkor, ha falun kívülre megyek. -
Mennyi autot van xenon lámpa? Az auótk 99,9%-án az alap világítás van. Az olyan? -
Akkor ne cseréljem le a 15 éves bringámat? Olyna bumszli heggesztési pontok vannak a vázon, hogy ehaj... :) -
értelemszerűen addig nincs értelme a mellénynek, amíg látom magát a biciklist is, mert nincs még teljesen sötét. sőt teliholdnál is azt mondom, hogy aki figyel, a körvonalát észreveheti a biciklisnek. De ehhez már eléggé kell koncentrálni. Azok a pöcs kis lámpák pedig teljes sötétben semmit sem érnek, főleg a hátra szerelt oly divatos pirosan villogó kis szarságok, 90-100 körül haladó kocsi ellen az kevés.
és mint mondom, érdemes például xenon lámpával megnézni ezeket a foszforeszkáló anyagokat, nagyon erősen tükröződnek, halogén lámpánál kevésbé, de azért ott is hamarabb észrevehető éjjel a rikító világos szín, mint bármely lámpa.
#71613: ez de idióta felfogás... tök jó, hogy vállalod a felelősséget, csak ha egy kocsi eltalál, jó eséllyel meghalsz, és
a, kinek mondod akkor már, hogy én vállaltam a felelősséget?
b, ilyenkor legtöbbször előveszik az autóst, de ez csak mellékes a lelkiismeret mellett, amikre egyáltalán nem lenne szükség, ha a drága biciklis felhúzott volna egy mellényt, vagy valami normális lámpát felszerel. Mindenkinek jobb LENNE.
de nem is tudom mit várunk, komolyan a legjobb egy "bicikli jogsi" lenne. Legszebb, mikor a sok biciklis nem tudja, hogy ha nem száll le a bicikliről zebrán áthaladáskor, akkor NINCS elsőbbsége. Érdekes is lenne a 10-20al keresztbe repesztő biciklisekre figyelni...
Egyszer egy ilyen esetnél elütöttem egy biciklist, szerencsére lassan mentem, "csak" felfeküdt a motorháztetőre, és neki állt feljebb, suttyózott meg minden,és kihívta a rendőröket, hiába állítottam neki, hogy itt biza ő volt a hülye. Rendőrnek aztán már elhitte... -
Ja, ha nem lennének méteres szakadékok meg aknák az utakon, talán kevesebb lenne a baleset is :p