127612
-
clio1616v #71458 de nem kifejezetten EZ miatt tervezem megvenni a Philips 32PFL9705H/12 típusú tvt -
clio1616v #71457 a tv be van kapcsolva olyankor ránézek -
ja és azt kihagytam h néhány szereplő a nagy átváltozás mestere, egyik részről a másikra új ember lesz :D -
pedig sztem tök jó cucc, magdi néniéknek van vagy 100 gyerekük és néha előkerűl egy, am meg mindenkinek van egy törvénytelen gyereke, és mindenki megcsalta a másikat mindenkivel, tök hihető és ötletes forgatókönyv van
-
gabesz012 #71454 Az első 4-5 évében még néztem. Mióta "rendes" sorozatokat nézek, fáj a BK színvonala... -
igen pár éve, de már én szégyenlem magam sokszor a rendező helyett -
Régen néztem, már vagy 5 éve nem :D -
Fbn Lx #71451 az utóbbi évek barátok köztjéből ennyi maradt meg -
gotchaaa #71450 igen, szinte az eleje óta :( -
Fbn Lx #71449 én régen néztem 1-2 éven keresztül, de nem rendszeresen, csak úgy követtem
annyira emlékszem, hogy akkor bukkant fel valami tóni
az hány éve volt, köztös guruk? -
Dean Winchester #71448 hébe hóba. de 1 részt,hogy végnézzek asszem nem volt.
másik kérdés.:
Nézed a Jóban-Rosszbant? -
Régen néztem, de már nem.
vagy 3 éve nem nézem, de sztem nem maradtam le semmiről -
nem nézem. még alsóban próbáltam nézni mert szinte mindenki nézte az osztályban, de kurvára nem érdekelt. -
Nem. Még 2002 táján az akkori barátnőm megkért, hogy egy részt nézzek vele végig. Életem egyik leghosszabb nem tudom hány perce volt... -
Nem nézem.
Sztem 1 vicc az anyátok közt :D -
Régen néztem, de már nem. (kb.6 évvel ezelött :)) -
biztosan köze van a megélt, átgondolt, vagy stb.
szóval amik hatással vannak ránk azok biztos előkerülnek hisz ez személyes tapasztalat is. :) -
Többnyire van jelentésük, de nem horoszkóp szinten (inkább lélektani, pszichológiai)
-
Nem, nincs jelentésük, csupán a tapasztalataink levetülése.
-
Nem, nincs jelentésük, csupán a tapasztalataink levetülése. -
Néha, stresszes helyzetekben utalhatnak a problémáinkra. -
Tiszta pszichológia,csökkent módú agyi funkciók stb. -
gabesz012 #71436 Többnyire van jelentésük, de nem horoszkóp szinten (inkább lélektani, pszichológiai). -
szintén...nálam is vannak ilyen "sorozatok" és tudom, hogy mit kell tennem, merre kell mennem mégis valahogy idegen az egész -
Egy ismerősöm 1x azt álmodta , hogy kirohadtak a fogai és kiment a térde.
Reggel reggelinél egyszer csak letört a foga, ezután már nem mert elmenni maratoni váltóra(aznap lett volna). -
Végső állomás.
-
Előtte ilyen nem történt, és mikor megtörtént a baj, akkor ugrott be.Utána volt még pár eset, de hülyének néztek... -
figyelmeztethetted volna előre
-
Többnyire van jelentésük, de nem horoszkóp szinten (inkább lélektani, pszichológiai)
Egyik éjjel álmodtam valamit.Másnap megtörtént.Bővebben:
Az álmomban egy lány, akit nagyon kedveltem, elesett és eltörött a keze.Másnap megtörtént, fura módon előtte bevillant ugyan az a dolog.
Furcsa érzés volt, nembírtam felfogni hogy mi történt 10évesen. -
nemtom -
Mondanivalójuk az van, csak általában nem értem, hogy mit akarnak... de valamit nagyon. -
DIESEL DOG #71427 Többnyire van jelentésük, de nem horoszkóp szinten (inkább lélektani, pszichológia) -
Fbn Lx #71426 szerintem az első és a harmadik keveréke
az álmaim egy része az aznapi tapasztalataimról szól. kicsit más megvilágításban.
a másik része pedig amolyan visszatérő, azaz hangulatilag mindig nagyon hasonló, és vannak bejáratott helyszínek. Állandóan azokon a helyeken vagyok álmomban, holott soha nem láttam még őket ébren, de mégis úgy érzem, hogy ismerem
Régen olyan is volt, hogy annyiszor álmodtam magam egy adott városban, hogy álmomban emlékeztem az útvonalakra, hogy hová hogyan jutok el... -
Mindig álmodunk, csak amikor nagyon mélyen álmodunk akkor nem emlékszünk rá.
Nekem amúgy változó hogy mit álmodok, van olyan amin utólag elmosolyodok, van ami ilyen semleges, pl sétálok egy mezőn és ennyi. Vagy vannak az olyanok amikre nem szívesen emlékszem vissza. -
Én csak nagyon ritkán álmodok, és akkor sem nagyon emléxem már rá reggel. De olyankor mindig vmi évekkel ezelőtti szituban vagyok, középsuliban pl. Igazából, mint ha vmi visszaemlékezés lenne. Szürreális dolgokat igen ritkán álmodok, talán 1-2x fordult elő régebben. -
Hát nem tudom, de szoktak lenni álmaim amin elgondolkodok, van amikor utána is olvasok. Bár volt egy visszatérő álmom, ami sajnos kis híján be is következett
-
Jimmyke #71422 lélektani, pszichológiai -
mittomén -
Egyszer azt álmodtam hogy hazamentem és anyám szólt hogy vett egy levis farmert és bentvan az ágyamon, bementem és egy törpe ült rajta törökülésben, erre megfogtam a vállát és rámordított, lecsaptam egy lapáttal, és kimentem a wcre ami egy nagy tanyaház volt. -
Nem, nincs jelentésük, csupán a tapasztalataink levetülése.