A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
kibaxot önfejû vok ha vmit a fejembe veszek az ugy kell legyen de mellette spanokra ismekre is halgatok ha okosat mondanak 😄
Nagyon ritkán hallgatok másokra, lehet azért tartok ott ahol tartok. Köszönöm én nem kérek a hülye tanácsokból. Ésszel él az ember...
a másikat is ly-vel kell írni. Vagy nem erre gondoltál?
Egyenesen önfelyû vagyok. Amit egyszer a fejembe veszek, azt véghez is viszem.
Csak én látom úgy hogy ez nem stimmel valahogy?
http://www.tenke.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
szivesen megismerném azt az 5 szavazót...<#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Van aztán mikor jól döntök, van mikor rosszul de mindenért csak magam okolhatom.A születési jegyem: Kos.Lehet ez az oka az önfejûségemnek ?<#falbav>#falbav>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ale Alonso! poppe fan club™
Élõ példa a napjaimból:
Én nagyon szeretek Debrecenben élni a környezetemmel is kiválóan megvagyok elégedve. DE! Nemrég elhagyott a barátnõm, és így megfordult a fejemben, hogy belevágok egy nagyobb kísérletbe és 1évre kimegyek Franciaországba. Részletezni nem szeretném, de közeli barátok ismerõsök erre olyan módon reagáltak, hogy teljesen elbizonytalanodtam.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de csak nagyon nehezen.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De ezt azért elég jól le lehet modellezni egyszerû példákkal is. Egy baráti társaságban sokan nem arra a helyre akarnak menni ahová te.
Egy önfejû ember tesz a többiekre, ha nem tudja elérni hogy vele menjenek a többiek, elmegy egyedül. Egy kevésbé önfejû ember megtesz mindent amit tud, de ha minden kötél szakad a többiekkel tart. A kompromisszum-kész embereket meg lehet gyõzni észérvekkel, a befolyásolhatóak pedig leginkább csak hátulról figyelik a vitát.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A 3. pont érzelmi része nem érdekel/nem jellemzõ, valamint az utolsó sem igaz rám, a többi pontból pedig csak bizonyos részek jellemzõk rám, így nem skatulyáznám be magam egyikbe sem. Tehát üres szavazás. 😊
De én nem tudok mindenhez ragszkodni, sõt van mikor nem is akarok. Azonban ezt nem jelenti azt, hogy nem tartanék ki bizonyos dolgok mellett.
Van amikor egy csokival rá lehet venni a rosszra és van amikor több millióért sem tennék meg valamit.
Én így értettem 😊 (bár lehet hogy rosszul 😄)
Amúgy sztem sem a túlzott önfejûség, sem a nyámnyila befolyásolhatóság nem jó. Vhol a 2 közt kéne megtalálni a középutat, ami meg elég nehéz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
<#idiota>#idiota>
Ale Alonso! poppe fan club™
és viszem magammal a notit, mint más a telefont 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ritkán, de az is megesik hogy több napig be sem kapcsolom.
Mert akkor tiszta lelkiismerettel a sohára nyomnék! <Áramszünet nem számít>Áramszünet nem számít>