A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
én hejesirasom lyoh, töbieké xar

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hegi90
Csak észérvekkel vagyok meggyõzhetõ. És olyan emberek véleményére adok leginkább, akik ki is érdemelték azt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Csak észérvekkel vagyok meggyõzhetõ.

kibaxot önfejû vok ha vmit a fejembe veszek az ugy kell legyen de mellette spanokra ismekre is halgatok ha okosat mondanak 😄
Egyenesen önfejû vagyok. Amit egyszer a fejembe veszek, azt véghez is viszem...

Nagyon ritkán hallgatok másokra, lehet azért tartok ott ahol tartok. Köszönöm én nem kérek a hülye tanácsokból. Ésszel él az ember...
Ha egy nagyon okos/bölcs emberrel találkozok, akit úgy érzem megéri megbecsülni, akkor komolyan fontolóra veszem a véleményét, és befolyásolhat. Ha meg nem tartom túl okosnak, akkor csak a saját igazamat bizonygatom. Szóval nem csak önfejû vagyok, hanem pofátlan is.
tényleg, igazad van.
a másikat is ly-vel kell írni. Vagy nem erre gondoltál?
tenkenorman
Mennyire vagy befolyásolható?
Egyenesen önfelyû vagyok. Amit egyszer a fejembe veszek, azt véghez is viszem.

Csak én látom úgy hogy ez nem stimmel valahogy?

http://www.tenke.hu

z99999
nice.

Pszt.

Bészf

Korán keltem. Hol az arany?

NEOreg3
módusz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kastil
Egyenesen önfejû vagyok. Amit egyszer a fejembe veszek, azt véghez is viszem.

oO VinyuS Oo
Általában csak az észérveknek hiszek de van hogy az érzelmeim is befolyásolnak.

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dick Riddick
Többen vannak, mint amennyien jelölték. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
😄

morcosqtya
LOLZ...
szivesen megismerném azt az 5 szavazót...<#nyes><#idiota>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Scottt
Csak észérvekkel vagyok meggyõzhetõ.De ha meg nagyon rám akarnak tukmálni valamit akkor meg már dacból se^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

PesSim
Nah jó, ez most megint feltétel (meg kedv) függõ nálam 😄

angelslie
Bizonytalan vagyok általában, mások ötletét is meghallgatom és úgy döntök, de irányítani nagyon nem szeretek, ezért inkább másokat támogatok.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

chhaya
Önfejû vagyok. A kedvemet könnyû elcseszni, de ha a fejembe veszek valamit, akkor "csakazértis".

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Olykor sajnos marha befolyásolható vagyok, olykor meg önfejû. Az önfejûség pártján állok amúgy, ésszerû keretek között.

Önfejû vagyok.Amit egyszer a fejembe veszek,azt véghez is viszem.
Van aztán mikor jól döntök, van mikor rosszul de mindenért csak magam okolhatom.A születési jegyem: Kos.Lehet ez az oka az önfejûségemnek ?<#falbav>

RS
"Egyenesen önfejû vagyok. Amit egyszer a fejembe veszek, azt véghez is viszem."

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

byzhouse
1 idióta barom vagyok,megyek fejem után 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Csak észérvekkel vagyok meggyõzhetõ

zsutyesz
A fontos kérdésekben szilárd a véleményem, de egyéb esetben ráhagyom a többiekre.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Barnabyka
Mások érvei nem érdekelnek, de ha az érzelmeimre hatnak, az nagyon befolyásol.

Élõ példa a napjaimból:

Én nagyon szeretek Debrecenben élni a környezetemmel is kiválóan megvagyok elégedve. DE! Nemrég elhagyott a barátnõm, és így megfordult a fejemben, hogy belevágok egy nagyobb kísérletbe és 1évre kimegyek Franciaországba. Részletezni nem szeretném, de közeli barátok ismerõsök erre olyan módon reagáltak, hogy teljesen elbizonytalanodtam.

MR ME
csak észérvekkel...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
Csak észérvekkel vagyok meggyõzhetõ, de nagyon-nagyon nehezen.

http://goo.gl/gd6Zi5

tigerbácsi

de csak nagyon nehezen.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dick Riddick
Persze, a józan ész azért sokat számít. Nem mindegy hogy análra akarnak rávenni vagy arra hogy vegyél meg egy könyvet. 😊
De ezt azért elég jól le lehet modellezni egyszerû példákkal is. Egy baráti társaságban sokan nem arra a helyre akarnak menni ahová te.
Egy önfejû ember tesz a többiekre, ha nem tudja elérni hogy vele menjenek a többiek, elmegy egyedül. Egy kevésbé önfejû ember megtesz mindent amit tud, de ha minden kötél szakad a többiekkel tart. A kompromisszum-kész embereket meg lehet gyõzni észérvekkel, a befolyásolhatóak pedig leginkább csak hátulról figyelik a vitát.

immovable
Önfejû vagyok, s nehezen vagy csak nagyon sokára ismerem be, ha tévedek, de ettõl függetlenül is van benne hajlandóság a véleményem megváltoztatására hibák beismerésére.
A 3. pont érzelmi része nem érdekel/nem jellemzõ, valamint az utolsó sem igaz rám, a többi pontból pedig csak bizonyos részek jellemzõk rám, így nem skatulyáznám be magam egyikbe sem. Tehát üres szavazás. 😊
efti

WWFSMD?

PesSim
Akkor nekem nincs alaptermészetem 😄

De én nem tudok mindenhez ragszkodni, sõt van mikor nem is akarok. Azonban ezt nem jelenti azt, hogy nem tartanék ki bizonyos dolgok mellett.

Van amikor egy csokival rá lehet venni a rosszra és van amikor több millióért sem tennék meg valamit.
Én így értettem 😊 (bár lehet hogy rosszul 😄)

Dick Riddick
Igazság szerint teljesen mindegy. Az alaptermészet határozza meg a reakcióink irányát.

Dick Riddick
A fontos kérdésekben szilárd a véleményem, de egyéb esetben ráhagyom a többiekre. Bár sokszor hallom vissza hogy mennyire önfejû vagyok.

Lacee86
Az a baj, nem szeretek nagyon kilógni sehonnan, aztán ha magamtól döntök vmit, és azzal mondjuk nem a többséghez tartozom, akkor elgondolkozom a dolgon újra. Ez nem olyan jó dolog, de ez van. Bár mostanában kicsit mint ha javulna a helyzet. 😊
Amúgy sztem sem a túlzott önfejûség, sem a nyámnyila befolyásolhatóság nem jó. Vhol a 2 közt kéne megtalálni a középutat, ami meg elég nehéz.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

PesSim
Üres szavazás

Attól függ, hogy mi az amivel/amiért/amire befolyásolnak.

somdav95
Egyenesen önfejû vagyok. Amit egyszer a fejembe veszek, azt véghez is viszem. -->egyetlen ember tud rám hatni, a volt barátnõm, amúgy szarok mindenre😄

0Fritz0
Nem is tudom... szerintetek melyiket válasszam?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

zsutyesz
Nincs, minden nap bekapcsolom, mert kocka vagyok.

<#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

PesSim
Nincs, minden nap bekapcsolom, mert kocka vagyok.

és viszem magammal a notit, mint más a telefont 😊

Petka
Többnyire be van kapcsolva, de a nap nagy részét munkával, a maradékot meg vagy sulival, vagy asszonnyal, vagy haveroknál töltöm. Szóval leginkább este használom, illetve éjszaka halk zene szól.

Casillas
A Purci és társa kérem mindent tud!

Vivimos por ti, vence por nosotros.

REPS0L
nekem minden nap megy, mer este filmre alszok el ami gépen megy, reggel sosincs idõm kikapcsolni, du meg úgyis használom.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

chhaya
Mostanában minden nap bekapcsolom, mert vagy óravázlatot vagy szakdogát írok... illetve tõlem messze lakó emberekkel ez a legjobb (és legolcsóbb) kapcsolattartási mód. De már most nagyon kezd herótom lenni attól, hogy a napjaim háromnegyedét gép elõtt töltöm... A közelébe sem fogok menni egy jó darabig, ha végre letudom a kötelezõimet.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Vannak olyan napok, amikor nem kapcsolom be...

Ritkán, de az is megesik hogy több napig be sem kapcsolom.
BB7
Mikor lesz, a: "Volt olyan nap, amikor kikapcsoltad..."
Mert akkor tiszta lelkiismerettel a sohára nyomnék! <Áramszünet nem számít>
89
van...amikor elutazok...vagy barátnõmmel/haverokkal vagyok egész nap

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol