127612
  • Vadnokedli
    nekem E51 van jó az, leg fapadosabb wifitelóXD najó nem, XD
  • bujcsik555
    telefonálni lehessen vele meg mp3-at lejátssza azt jólvan. többi fölösleges
  • bardocz
    Én is várok, amíg lehet kapni 20-ért wifi-s telót, addig jó a mostani.
  • Motoroj
    Egyelőre nem fontos.
  • clio1616v
    a Samsungokból 5230ason felül nem érdemes venni az meg 29900 már függetlenül ami nem drága

tesóm és párja vettek 8000 és pixon-t és most sírnak, hogy ez nem megy az nem megy... kb használhatatlan a GPS rajtuk a software support is nulla
  • Molnibalage
    Ennyi[vel]? Uh... Én ennyit nem fizetnék egy telefonért sem...
  • DJKonya
    Persze, mint lehetőség bármikor jól jöhet...

LG Arena KM900-am van
  • clio1616v
    soha nem akarok más helyében lenni ;)

ha bármit veszek, elötte megismerem mit tud, hogy ne okozzon csalódást..
    emellett tudom mit várok el egy tárgytól és ez alapján választom ki az elérhető legjobbat
  • Ability
    Amúgy gyülekeznek az ötletek, végre lesz utánpótlás egy darabig. Jók is lettek, köszönjük őket, ha valakinek van még ötlete, akkor ne féljen beküldeni. (Y)(L)

lávcsy, csóxy
  • Blum
    Persze, mint lehetőség bármikor jól jöhet...

• Ability
    Ne akarj már okosabb lenni más helyében, főleg ha szart sem tudsz róla. :)
  • Fbn Lx
    250? nem is tudom... legyen inkább 280.000 ft

amúgy samsung S8300
    mondjuk most már köbö egy 30assal olcsóbb is mint akkoriban...
  • ZsirosKenyer
  • clio1616v
    milyen telefont vettél?

a drága nem azonos a jóval pláne nem az elég jóval
    szívesen eladom neked a 3210esem 250.000 Forintért ^^
  • Fbn Lx
    Nem tudtam, hogy úgysem kell... a következőnél már tudni fogom, hogy ezen a téren nem nagyok az igényeim. tanulópénz.
  • Molnibalage
    Minek vetted, ha tudtad, hogy úgysem kell? Én kb. 2 éve vettem 5 ropiért, használtan. Az elődjét is annyiért, szintén használtan. Attól is csak azért váltam meg, mert tönkrement...
  • clio1616v
    simán meggondolatlan vagy...

"pénzért nem lehet ízlést venni..."
  • clio1616v
    nem akkor jön jól ha eltéved az ember, hanem ahhoz jön jól, hogy ne tévedjen el :D
  • clio1616v
    mert nem bírja már a sok hitelt fizetni, amit a korábban említett kütyükre felvett :D
  • OrioN the S
    es ott a pont! :D
  • Fbn Lx
    leszarom a telefonokat az összes funkciójukkal, mégis drága telefont vettem. meg is bántam, nem használom ki egyáltalán.
  • VRSDM
    vannak dolgok amik tényleg hasznosak lehetnek, és ha már ígyis úgyis tudja akkor "elfér benne"
    pl. térkép - gps, néha néha jóljöhet ha eltéved az ember, akár gyalog, akár gépjárművel, persze az általános navigációra kb. alkalmatlanok.

ugyan ez igaz a többi funkcióra is...
    ettől független vannak felesleges dolgok néha, pl. kalóriaszámlálók meg tökömtudja... :D

volt olyan samsung amiben gyárilag menzesznaptár volt (nemtudom hogy írják fiú vagyok bocsi) :)
  • Jimmyke
    Abszolúte nincs szükség.
    Mobilokat öröklöm, ha valaki éppen új mobilt vesz a családban, akkor megkapom a régit 'oszt jónapot. Elsődleges funkciója ébresztő óra, csak utána telefon egyébként is.

Mondjuk ha lenne okostelefon sörnyitóval, akkor már erősen elgondolkodnék rajta.
  • bardocz
    "van tükörreflexes gépem, ipodom, számítógépem, és ps3 is. szóval max felvágásra lenne jó ha sok pénzem lenne"

Mért, nincs? :ASDSDADASDAS
  • DJ RX7
    Nem igazán fontos, de ha futja rá anyagiakból, akkor jöhetnek.

van tükörreflexes gépem, ipodom, számítógépem, és ps3 is. szóval max felvágásra lenne jó ha sok pénzem lenne.
  • Lullaby
    Nincs rá szükségem, mindenre van rendes kütyüm, jobb minőséggel mint amit egy telefon tud nyújtani.
  • byzhouse
    Abszolút, teljes mértékben ki is használom.
    Csak az a gáz,hogy most nincs fölös 100ezrem venni iphonet :C
  • milk4

Egy LG KU990 Viewty-m van és naponta használom a fényképezőjét,netezek és játszok rajta.Zene meg az ipod-ról megy.
  • chhaya #71830
    Nem fontos, nem érdekel, nem használom, nincs rá szükségem. Ami nekem kell, hogy lehessen rajta telefonálni meg sms-t küldeni, mutassa az időt, tudjon ébreszteni, meg lehessen vele egy-két nézhető fényképet csinálni. Szinte semmi másra nem használom.
  • RS
    (Nokia 5800 XM)
  • gabesz012
    Nem igazán fontos, de ha futja rá anyagiakból, akkor jöhetnek.
  • NEOreg3
    van egy gagyi 10ezres telefonom, amit még telefonálásra sem nagyon használok + egy ipod touch, amit szinte csak zenehallgatásra használok

szóval nem igazán tudnak meghatni az ilyen dolgok
  • Arcor
    Van erre progi mesterjelszóval és selfdestructionnel.
  • Zoli007
    Nem, nincs rá szükségem, nem akarok plusz pénzt kiadni olyanért, amit talán nem is használok. 6 év után váltottam Siemens C55-ről egy Nokia 5310-re.
  • Rundstedt17
    "a fontosabb adataimat" és "jelszavakat elérhetőségeket"

hm....
  • dartonita
    Telefonalok es smst irok.Masra nekem nem kell a mobil.
  • clio1616v
    számomra fontos csak, mindenki másnak értéktelen információ
  • tommygear
    nem fontos, ha lenne rá pénz akkor max de nem költök ilyenekre
  • Doddy a düdő
    "jegyzetelek bele, benne tárolom a fontosabb adataimat és jelszavakat elérhetőségeket"

ez egy okos dolog
  • Rundstedt17
    Nem, nincs rá szükségem, nem akarok plusz pénzt kiadni olyanért, amit talán nem is használok.