A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSSE vagy Avast.
http://goo.gl/gd6Zi5
Használok valósidejû védelmet.
Nem futtatok ilyen programokat (nem értek hozzá, vagy nem érdekel).
Mivel valósidejû, ezért különösebben nem kell manuális ellenõrzést futtatni. Akárki akármit mond, a NIS a legjobb!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Használok valósidejû védelmet
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
anno 1987
Minden elõre meg van tervezve :)
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Napközben papíron, hétvégén meg email-ben az egész heti.
ez van.
Az élet nem habostorta... :-)
Na az már beteg...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Hiba!
Nem lehet kapcsolódni a távoli kiszolgálóhoz
http://users.atw.hu/sgpoll/pages/index.php?atw_rnd=1134918010++http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1207147355 cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhetõ. Gyõzõdjön meg róla, hogy a webcímet...
Igazából nem is érdekel, ami jön az jön.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
a válaszod az Egyáltalán nem...
miaú ^^
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A fontosabb határidõk benne vannak a fejemben akár fél évre elõre is, és hogy addig mit kell megcsinálnom. De a közbeesõ idõket egyáltalán nem tervszerûen töltöm ki, hanem ahogy jön...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A fontosabbakat azért eltervezem, de azt sem mondanám hogy szinte mindig rögzönzünk (bár ma hajnalban buli után gondoltunk egyet a haverokkal és 2x50km-t vezettem pár sajtburgerért<#idiota>#idiota>)
.: mobilize.hu :.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
amit akarok azonnal akarom és az elérhetõ legjobban, gyors döntéseket hozok és a megérzéseimre hallgatok, nem gondolkodok elõre, mert szeretek elégedett lenni a döntéseimmel és ha eltervezek valamit akkor benne van a pakliban hogy tõlem független okból nem valósul meg... így nem tervezek elõre soha... azzal elégedek meg ami jön
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A fontos és fix programokat szeretem jó elõre tudni, mert ahhoz igyekszem igazítani minden mást. Pl. ha tudom,h suliban leszek szombaton fél6-ig, akkor nem beszélek meg semmit 5-re :P :D
Be kell osztani az idõt...ehhez pedig tervezni kell.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egyikse igaz rám mert csak 1-2 dolgot tervezek el nem 1-2 napot csak annyit hogy holnap elmegyek bevásárolni az 1 órás dolog aztán mit csinálok az még nem tudom...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.