127612
-
cargame #71698 Látod neked halvany lila gőzöd sincs , hogy mi miről szól. És ezért nem kérünk kettős állampolgárságot, mert ilyen kedvesen viszonyulnak hozzánk. -
Nekem aztán tök8, de azért sem semmi hogy azok szólnak bele az ország sorsába akik nem itt élnek, nem itt fizetik az adót, csak dolgozni jönnek ide. -
Ez a másik fele. Ilyenkor látom azt, hogy a legtöbb ember téves adatokból hoz döntést... -
hogyan függ össze az állampolgárság az adózással? azzal, hogy lesz egy magyar útlevele is az illetőnek, még nem Magyarországról fogja kapni a TB-t meg később a nyugdíjat, hanem ahol él és adózik... -
jelképes gesztus, gyakorlati hátránnyal nem jár (nem automatikusan kapja meg senki, csak ha kéri), akkor meg miért ne. -
Elég sokáig idióta vezette az országodat. Megköszöntem volna,ha megteszed. ;)
-
Nekem mindegy, hogy kapnak-e vagy sem. -
Én, mint határon túli magyar:
Ne kapjanak; nem itt élnek, és nem nekünk adóznak. /erre szavaztam
Ne kapjanak, mert ez a határokon túl csak ellentéteket szülne.
Nekem annyi simán elég lenne, hogyha Mo.-on szeretnék élni, akkor könnybben jussak hozzá, mint pl. egy kenyai. (Nem tudom most hogy van) -
A "Ne kapjanak; nem itt élnek, és nem nekünk adóznak." választ nem értem.
Ha jól tudom semmilyen juttatást nem jár az állampolgársággal és a nyugdíjt is attól az országtól kapják az emberek, ahol dolgoznak.
Valaki homályosítson fel. :) -
Nem tudom, hogy mik a vonzatai ennek. Nekem úgy jön le, hogy ez jelképes gesztus. Szavazati joguk nem lesz és egyéb előnyöket sem élveznek.
A gond az idióta szomszéd miniszterelnökkel van. Ha ilyen iditóa vezetné az országomat én magam lőném agyon. -
ne kapjanak, mert csak -
Igen, de a szavazati jogot adózáshoz kötném, ugyanúgy mint kedves mostani magyar állampolgárok esetében. Aki feketézik, nem adózik ne is szavazhasson már a mi pénzünkről! -
Ne kapjanak; nem itt élnek, és nem nekünk adóznak. -
Ne kapjanak; nem itt élnek, és nem nekünk adóznak. (így is sok a nem adózó és mi szívjuk meg :\ -
Nem kell több, szánalmas az összes! -
jaja -
elég sok szar megy így is a tvben, nemkérünk többet -
Nézd,legsűrűbben az ismeretterjesztő csatornákat nézem,de amikor nem akarok gondolkodni,mert lefárasztott a munka,akkor csak az "üres" szórakozásra vágyok. Ilyenkor épp megfelel nekem egy sokak által fikázott Hogan know's best,vagy Made vagy bármi hasonló. Attól függetlenül,hogy valódi,vagy megjátszott.
Azért a győzikéig nem süllyedek...
-
én az induláskor néztem őket mert új volt és bizonyos szempontból érdekes de most már leszarom. Egyébként a németeknél még mindig van Big Brother (RTL2), az albánoknál meg most kezdték el. -
Nem érdekelnek, nem ismerem őket. -
Kevés van ami tényleg érdekel is.
Konkrétan csak a Top Chef, de az nagyon. -
Fbn Lx #71677 én tán az egyik döntőben még egy sms-t is elküldtem :DD -
leszarom -
-
na igen, csak ezek célja az lenne, hogy a kukkolás utáni vágyunkat kielégítse, és ezek a családi életeket bemutató filmek nagy része kamu, megrendezett, legyen az RTL Klubon, Discovery-n, MTV-n, VH1-en, mindegy.. és így tényleg nagyon gázosak (mondjuk engem akkor sem érdekelne, ha tényleges életükbe engednének bepillantást) -
Jól tetted. Én sem vagyok rá büszke. -
Nem érdekel. -
nemnéztem akkorsem -
Hát újdonság volt, de így utólag már az is tök gyökérség volt. -
az Amazing Race a legjobb! :)
és pl. az Osbornes-t is bírtam, arról koppintották a Győzikét anno. Csak hát az Ozzy családból többet lehetett kihozni :D -
Blum #71668 Kevés van,ami tényleg érdekel is. -
Rundstedt17 #71667 üres vót már -
Én őszintén megmondom, nekem a BB1 tetszett... nem volt olyan tiszta gyökérség mint a VV..
szal, csináltak értelmes dolgokat. -
Sztem sokan bevallhatják bűnűket (én is), h mikor újdonság volt itthon az ilyesmi, hát bizony néztük őket na... Nem azt mondom, h rátapadtam a képernyőre, de azért vmelyest követtem még eleinte. Most már le nem tudnék ülni 5 percet se, h ilyen szart nézzek. -
Nem kell több, szánalmas az összes!
valóságshow mi? anyátok picsáját, megrendezett szar az egész a buta nép meg kajálja -
Régen néztem, ma szarom őket lefele. -
Nem kell több, szánalmas az összes!
-
nem kell több, szar az összes -
Cat 02 #71660 Nem, mondjuk lehet amerikaiak jobbak, biztos nem véletlen volt ~9 éved Survivor. -
régen néztem, ma már nem érdekelnek