127612
-
Ez azé má túl durva, mi kockák 1km után kifulladnánk. -
azért elfogott az irigység amikor a kommented olvastam:) nem semmi kondíciód lehet. -
Blum #71576 Volt már,amikor napi 175-öt mentünk. Azt tudom,hogy tavaly március elején vettem meg a bringámat,vásárlás napján vettem hozzá egy km órát és bizony december elején 12 700-at mutatott. Tévedni tuti,hogy nem téved,mert akikkel együtt szoktam bringázni,azoké is ennyit mutatott. Amúgy nem vagyok futár...
Minden nap bringával járok suliba,ami oda-vissza 15km körül van. Aztán délutánonként szoktunk tekerni. Persze vannak napok,mikor abszolút nem tekerünk,de ha belekeveredek egy jó társaságba és csak a városban tekergőzünk,akkor egy délután alatt úgy letekerünk 50-60km-ket észrevétlenül,mint a sicc. -
12 ezer? Bringás futár vagy? Ez pihanőnap nélkül is napi 33 km. -
Blum #71574 Láthatósági mellényt csak akkor,ha országúton megyek sötétben. Mellette persze lámpákkal.
Bukósisakot mindig. Egy évben min. 10-12ezer km-t tekerek. Múlt hónapban volt egy elég durva balesetem,helyi Mc' Donalds elől kapart össze a mentő..:S Szerencsére volt rajtam sisak. Ugyan nem éreztem,hogy a fejemet bevertem volna,de a baleset másnapján vettem észre,hogy van rajta egy elég kemény karcolás (mármint a sisakon) meg egy kisebb repedés. Szóval jó,hogy rajtam volt akkoris. Azóta még a legrövidebb útra is felveszem. -
Mostanában már ritkán bringázom, de anno ha terep túráztunk akkor sisakot vittem. -
az biztos :DDD meg hátsókerékhez ilyen zászló :D
-
nagyon ritkán ülök bicajra, de akkor se mellény se bukósisak -
nem bringázom
ha mégis akkor nem, nem -
neked is az kellene :DD -
még pótkerekeket, meg térd és könyökvédőket is, fő a biztonság -
egyik tanáromnak fia: láthatósági !kabát!,bicaja teli van nyomva ilyen csíkokkal és csomagtartóján be van gyűrve 1 mellény :DDDD
Ha így elütik az autósok vagy bármi én kiröhögöm :D
(ja és csak délelőtt-délután szoktak közlekedni így otthon-suli-otthon) -
Láthatósági mellényt...
-Alkalmanként.
Bukósisakot...
-Soha. -
Egyiket sem. Lehet hogy kellen. Csak kikapcsolódás és edzésképpen teszem, a forgalmas útvonalakat forgalmas időszakokban messze elkerülöm. Bejáratott útvonalat használok. A sisak ettől még kellhet. Nappal láthatósági meg mindek? A természetes fény még úgyis erősebb, mint a mellény reflexiója. -
nem bringázom már 3-4éve -
Nem bringázom. -
soha,soha -
Nem bringázom.(most építek egyet,mert ellopta egy cickány
Soha.
Soha.
-
"Nem bringázom."
Az ügyes szomszéd néninek hála ellopta egy cigány pali.
-
cargame #71559 Alkalmanként.
Alkalmanként.
-
Dean Winchester #71558 Igen, de nincs egy éve.
0
0%
olyan volt már,hogy egyik lehetőségre egy szavazat se menjen? :O -
Jók lettek, köszi érte. :] -
egy pár kérdést küldtem be, de több most nem jut eszembe.
-
Témához: anya az Jóban Rosszban-t szokta nézni. Akármikor elmegyek a szobája előtt (a műsor ideje alatt), mindig kiabálnak benne, meg is szoktam jegyezni neki, hogy tiszta mónika show az egész. Nem tudom hogyan lehet bírni, most nem is minőségileg, de egyszerűen annyira irritál az a sok kiabálás meg a hisztis reklámos picsa, hogy az eszméletlen. De még csak nem a színészekkel van a bajom, az egész sztori egy agykúrás. -
Igen, pár évente.
fél évenként megnézek egy részt , de mindig tudom miről van szó :D -
Attól függ milyen korban. -
Írtam is, ezzel kezdtem: "az kiskorú megrontása". Csak a kettő közti különbséget vázoltam fel. Hogy kinek mihez van gusztusa az más kérdés, jogi szempontból közelítettem meg. -
Rundstedt17 #71551 Valóban de jegyezd meg hogy ha 13 évesen dugja nézhet ki akár felnőttnek is a csaj akkor is büntetendő.Illetve a serdülő koruakhoz való erős vonzódás sem egészséges mint ahogy beállítod. -
Felhívás:
Tényleg kezdünk kifogyni az ötletekből, a következő pár napra még szerintem sikerült találni egész jókat, de lassan nem lesz mit betenni. Sok kérdés áll magas népszerűséggel, de egyszerűen nem lehet felhasználni őket, mert vagy "vótmá", vagy pedig "igen, nem" válaszból állnak, nem is lehet belőlük többet kihozni.
Szóval akinek lenne bármilyen ötlete, az legyen szíves küldje már be, sokat segítene. -
Az kiskorú megrontása. Pedofíliára ha létezik is valamilyen korhatár, az inkább csak iránymutató szerepet tölt be. A pedofília nincs korhoz kötve és nem a két fél korkülönbsége a domináns. Ilyenkor az áldozat testi érettségét vizsgálják leginkább személyes/bírói/szakértői megítélés alapján. Az alany akár lehet 17 éves is, ha testileg nem érett/visszamaradott. Illetve vizsgálják a kiszolgáltatottságot, a megrontott szellemi érettségét is.
GYK.: ez nem egy elvi kérdés, társadalmi megítélés. Egy pedofil beteges kényszert érezve kizárólag a testileg éretlen, "kifejletlen", gyermeki külsővel rendelkezőkhöz vonzódik, az érett nők abszolút nem hozzák izgalomba. Ennek megfelelően ha valaki egy 14 éves kiscsajt dug, attól az még nem feltétlen pedofil, ha a leányzónak már nőies idomai vannak. Maximum társadalmi megítélés alapján. -
A Firefox Illimitux nevű bővítménye okozza, legalábbis eddig mindenkinél ez volt a gond, illetve ennél a kierjesztésnél ez egy ismert hiba. Megoldás: letiltod ezt a bővítményt VAGY ezt átnyálazod, nem hosszú.
Utána ez jön, idézem magam:
"Firefox címsorába írd be ezt: "about:config" (macskaköröm nélkül)
Felül a keresőbe (filter) pedig kezd el gépelni a "referer" kulcsszót. Lennie kell egy ilyen sornak: "network.http.sendRefererHeader". Ezt állítsd át 2-es értékre." -
soha nem néztem, mert szar -
régen néztem, de már nem...de az jó régen volt, valamelyik nap odakapcsoltam, azt sem tudom ki kicsoda:D -
pista89 #71545 régen, már nem -
Nem nézem. -
xxxpaulxxx #71543 Igen, pár éve...
Szeressem benne, hogy akárhány részt kihagyhatok... semmiről nem maradok leXD
Nah meg a részek után röhögni a BK topikban:D -
Igen, szinte az eleje óta. 
-
Nem nézem. -
Jimmyke #71540 Nézem top10-ben van a topic, gondoltam valami jó kérdés van, erre ez fogad... 
Nem nézem. -
ez jobb változat