Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
<#eljen>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Most wanted 2, vagy Carbon nappal, m1. Régen jobban megcsinálták nfs részeket(underground2) mint a mostaniakat pl. PS csak mész, nyers egy versenyt hurrá hurrá jön a következõ, ennyirõl szólt
trick daddy
Tom Selleck-röl ??? látni fogjuk karakterünk 1 nfs-ben ?? (vannak csodák<#buck>).És culumbo-fog kergetni az 50 éves peugot-jával .

SZilaJMaGGoT
Nem lesz.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

CheAteR88
demo mikor lesz? lehet vmit tudni?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

broman191
<#eljen><#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

SLICK
Közben kiderült, hogy a játékban szereplõ rendõr karakterünket a Magnumból már jól ismert Tom Selleck-rõl mintázták.

SLICK
ilyen BMW-t se sûrûn láttam :|
Milyen tipus ez?

Katun
De nagyon szép az a 6-oska.... ide látom 12 éves pistike rábasz mindent ami sok pontot ad és ízléstelen, majd felbassza ide az ezsgére egy alapszöveggel: "szerintem zsír, szerintetek" SuXXX!

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

majd felmegy rá a "szabvány" nfs tuningcsomag xDD

aztán a beskálázott sebességnõvelõs 4es csomag örök nitróval <#idiota>

DJ Skyline
már elõre látom milyen szörnyszülemények fognak születni a szép emmhatosból <#szomoru1>

biztos a rendõr adás "antennája" -.-"

gduck
Indulás elõtt leszerelték, mert sérült volt a festés! Szal éppen most fújják pitosra!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DJ Skyline
mi ez a hátsószárny maradék a csomagtartón? <#ticking>

<#mf2>

broman191
Szerintük új, én linkeltem, de pl. a Mustang-os képeket nem láttam még. -.-

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Szerintem egyik se. Mind a Tri-City Carlotból lett kihúzva. Azt meg már linkeltem. 😄
DJ Skyline
szinte 100%-ig biztos voltam benne hogy te fogsz belekötni <#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

és itt melyik kép új ?

broman191

bpeti72
Lesz változás 12es van az elején nem 3as

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

DJ Skyline
hú bakker de nem szeretem mikor az átolvasatlan kommentet küldöm el, ilyen fél gondolatokkal meg nem tudom mikkel 😄 "legjobb talán a Gengszterek sofõrje (The Driver) címû filmben volt a legjobb"

hát igen.
ha lenne beleszólásom a dologba, én a régi NFS szellemével egy olyan részt csináltatnék, ami az NFS 1,3,5 részekre hajaz leginkább 😊

Ugyanis az elsõ és az ötödik részben volt a legjobb a vezetésimodell az összes NFS közül, valamint az ötödikben volt a legjobb a játékmenet és a legszebbek a pályakörnyezetek, a háromban pedig marhajó verdák voltak.

DJ Skyline
ehez azért a régi NFS szellemet is belekéne vinni a dologba, legalább olyan szinten hogy egy épkézláb fizikája legyen a játéknak mint régen volt. meg valami jobb történetet, bár ez a mostani így nem tûnik rossznak, bekell épülni a kis csapatba aztán stb. csak ez is már nem újkeletû dolog, megannyi filmben volt ez. legjobb talán a Gengszterek sofõrje (The Driver) címû filmben volt a legjobb, jó kis 30 éves film 😄 ennek mintájára készült a Driver címû játék is, ugyanaz a szitu ott is. kopó vagy, és bekell épülni az alvilági életbe, különbözõ dolgokat teljesíteni persze

Utánanéztem, az elsõ TD rész és az elsõ NFS közt kb 7 év különbség van 😊

Na nem mintha manapság az NFS 1 ne lenne ûberkuriózum 😊

nemrég én is letötöttem a legelsõ TD átiratát PC-re, C64 emulátor sem kell hozzá. Hát igen, látszik rajt, hogy jóval idõsebb még az NFS 1-nél is, aranyos játék 😊

biztos jó lehet Test Drive rajongónak is lenni, nem kevés részt kell begyûjtenie egy fan-nak 😊

De amilyen ütemben jönnek az NFS részek, pár éven belül biztosan több NFS rész lesz, mint TD rész, és adja isten, hogy mindkét név fennmaradjon még jó sok évig 😊

kovecses
Basszus erre emlékszem!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

gduck
OFF:

A TD elsõ része C64-re jött ki és annó állati grafikája volt 😄

régen sokat Test Drive-oztam Ps1-en <#vigyor3><#eljen>

DJ Skyline
nekem nincsen eredeti NFS részem, egy sem, bevallom 😊 most így megvenném az elsõ 5 részt szó nélkül, de hogy az Undercovert nem veszem meg az biztos 😄

én meg remélem, hogy az NFS név fennmarad még újabb 10 év múlva is, úgyhogy vegyétek minél többen az Undercovert, hogy legyen folytatás 😊
az emberi telhetetlenség: semmi sem elég, a 12 eddigi rész sem 😄

Kevesen tudják, de a Test Drive sorozat is nagy multra tekint vissza, vmikor a nyolcvanas évek végétõl ontja a részeket (asszem 1987-tõl), vagy 17 részt megélt eddig az is (pontosan nem tudom mennyit, nem vagyok otthon Test Dive-ban, csak az Unlimited van meg, meg az elsõ 3 részt nemrég beszereztem). Talán egyszer a teljes Test Drive sorozatot is begyûjtöm.

Azonban az NFS-hez fûzõdnek emlékeim, minden epizút kijövetelét átéltem, a Test Drive-t meg csak kb egy-másfél éve játszom, így döntõen NFS fan vagyok. 😊

gduck
Ezzel én is így vagyok <#wave>

igen, ezen jót kacagtam én is 😄

hiába, õk csak eladják a játékot, nem tesztelõk.

engem ez a demó hiány annyira nem érint érzékenyen, így is-úgy is beszerzem a gyûjteményembe, és megy fel a polcra a többi tizenegy rész mellé.

cdgalaxis.hu

Kategória: szimulátor <#gonosz1>

gduck
John Doyle (game producer) a "Games Convention Asia 2008"-on azt nyilatkozta, hogy hem lesz demó!

"EA would not be releasing a demo of the game since they wanted to concentrate on the game rather than spend time on the demo".

LeWyTy
A szöveg lemaradt<#buck>
#1391"Akkor melyik fake?"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem lesz a játékból Collector Edition is, vagy vmi spéci kiadás, mint a Most Wanted-nél a Black Edition, vagy a Carbon-nál a Collectors Edition?
Valaki nem tud errõl vmit?

Pepsi Twist
he?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

LeWyTy
<#levele><#levele>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RoyalPredator
Másik képen meg Mustang GT-re, csak szélesebb lámpákkal.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

LeWyTy
Nemtom sz én szemem-e rosz...de azok a rendõrautók nem hasonlítanak az R35 re?

Peetboy
Remélem ez már egy jó élvezetes játék lesz. Mert a Pro Street-et nagyon elrontották.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Prince23

Ez jobb lenne bannernak... (minta)

jo neked ha elindul, visz nem biztos h tul sokat veszitek vele... nekem tetszett a ps, csak valagy megsem volt meg a varazsa...
Gondoltam ra h uj gepet vegyek magamnak, csak a laptop ara utan nincs kepem odaballagni szuleimhez, h masik gep kene'.

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Pepsi Twist
nekem is megvan az összes de nem eredetibe 😛 Most Wanted óta 1 sincs meg 😛

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Bakker de kurva jót játszottam ma este az NFS III-al... Valahogy a mostani részekbõl kiveszett ez a stílus. Van egy patch is hozzá, amivel 1600x1200-ra lehet felvenni a felbontást, és ez valamivel szebbé teszi a grafikát is (alapból 1024x768-ban ment ha jól emlékszem).
Szóval még ma is nagyon hangulatos játék, pedig idén már 10 éves jubilleumát éli. Amíg kijön a tizenkettedik rész Undercover, bátran ajánlom mindenkinek. Akár csak az NFS SE és NFS II SE-t , amiket nyáron játszottam ki. Hiába, tizenegy rész, az tizenegy rész, lehet nyálazgatni bõven 😊
Nekem megvan mind az eddigi tizenegy rész eredetiben. Van itt még valaki ilyen fanatikus gyûjtõ? 😊

1920x1200-ban nem olyan nagy, nekem épp ideális, legalább látszik <#gonosz1>