Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

aztán a beskálázott sebességnõvelõs 4es csomag örök nitróval <#idiota>#idiota>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
ha lenne beleszólásom a dologba, én a régi NFS szellemével egy olyan részt csináltatnék, ami az NFS 1,3,5 részekre hajaz leginkább 😊
Ugyanis az elsõ és az ötödik részben volt a legjobb a vezetésimodell az összes NFS közül, valamint az ötödikben volt a legjobb a játékmenet és a legszebbek a pályakörnyezetek, a háromban pedig marhajó verdák voltak.
Na nem mintha manapság az NFS 1 ne lenne ûberkuriózum 😊
biztos jó lehet Test Drive rajongónak is lenni, nem kevés részt kell begyûjtenie egy fan-nak 😊
De amilyen ütemben jönnek az NFS részek, pár éven belül biztosan több NFS rész lesz, mint TD rész, és adja isten, hogy mindkét név fennmaradjon még jó sok évig 😊
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
A TD elsõ része C64-re jött ki és annó állati grafikája volt 😄
az emberi telhetetlenség: semmi sem elég, a 12 eddigi rész sem 😄
Kevesen tudják, de a Test Drive sorozat is nagy multra tekint vissza, vmikor a nyolcvanas évek végétõl ontja a részeket (asszem 1987-tõl), vagy 17 részt megélt eddig az is (pontosan nem tudom mennyit, nem vagyok otthon Test Dive-ban, csak az Unlimited van meg, meg az elsõ 3 részt nemrég beszereztem). Talán egyszer a teljes Test Drive sorozatot is begyûjtöm.
Azonban az NFS-hez fûzõdnek emlékeim, minden epizút kijövetelét átéltem, a Test Drive-t meg csak kb egy-másfél éve játszom, így döntõen NFS fan vagyok. 😊
hiába, õk csak eladják a játékot, nem tesztelõk.
"EA would not be releasing a demo of the game since they wanted to concentrate on the game rather than spend time on the demo".
#1391"Akkor melyik fake?"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Valaki nem tud errõl vmit?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Gondoltam ra h uj gepet vegyek magamnak, csak a laptop ara utan nincs kepem odaballagni szuleimhez, h masik gep kene'.
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szóval még ma is nagyon hangulatos játék, pedig idén már 10 éves jubilleumát éli. Amíg kijön a tizenkettedik rész Undercover, bátran ajánlom mindenkinek. Akár csak az NFS SE és NFS II SE-t , amiket nyáron játszottam ki. Hiába, tizenegy rész, az tizenegy rész, lehet nyálazgatni bõven 😊
Nekem megvan mind az eddigi tizenegy rész eredetiben. Van itt még valaki ilyen fanatikus gyûjtõ? 😊