Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
De ha nem vetted volna észre High end PC is arra utalt, hogy gyenge a gép <#wow3>#wow3>
púúúúú
púúúúú
Amúgy már értem ebbõl a hsz-odból kiindulva, hogy miért ez a neved, ami. Persze, ha van valóság alapja.
#1614: "EA nem mer kiadni normál videókat a játékból mert annyira szar lessz" <#idiota>#idiota>
Ez a játékpedig egy javított most wanted.vagy elbaszott?ki tudja?hm.A videókban nézzétek meg a forgalmat.1 az 1 ben mw-bõl vannak.Ráadásul a kibaszott EA nem mer kiadni normál videókat a játékból mert annyira szar lessz.Elhasalt ez a szar már megjelenés napja elött.HEHE.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Wikipedia-n fent van, mikre adták ki az eddigi részeket. Az amazon.com-on nézegettem, hogy minden kiadott részt be lehet szerezni mindenféle platformra, még a legnagyobb ritkaságokat is (NFS1 pl 3DO játékkonzolon, NFS2 pl Sega Saturn lemezen, vagy az NFS Porsche-t kézi GBA gépre, stb). Mobil telókra és PSP-re pl Underground 2-tõl adják ki a részeket, azok már megvannak 😊
Nekem lesz a legteljesebb NFS gyûjteményem. Beteg vagyok, nem? <#idiota>#idiota>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
konklúzió?
kuss.
u dont have to listen anybody else but me
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Azért akadnak össze.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Nálatok sem fér meg a Most Wanted az Underground 1 egymás mellett? Már komplett PC is lecserélõdött azóta, több Most Wanted és Underground 1 adathordozóval is próbáltam feltelepíteni egyazon játékokat, de mindig egymásra hivatkozva hibát észleltek, és vagy feltelepítem az MW-ét és az U1 indításakor az MW indul, vagy fordítva azt hiszem nem is engedi telepíteni, mert vagy eltávolítom az MW-ét, vagy nincs U1 install. Érdekes.
Hmm, lehet vannak jó kis befûzhetõ tinicinci lány ismerõsei. Nem vagyok ám liliomtipró<#eplus2>#eplus2>