7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#2734 jaja az asszem:) -
#2733 Amugyis, ez jég sztem:) -
Szabi1991 #2732 a murci vs porsche Pesten? :D -
#2731 Jah, mert itt Julcsi néni épp virágot locsolt.
Más megközelitésből, a ház takarja az autat ezért a vizet a nap nem tudja felszárítani. marad a levegő, ami ugye kicsit később szárítja majd fel:) -
#2730 Erről a videorol az jut eszembe amikor tavaly vagy év elején valmelyik autopólyán versenyzett két ilyen erőgép azt összetörtek és az egyik fullra leégett.:) -
Szabi1991 #2729 vizes az út...
-
Szabi1991 #2728 [center] -
#2727 én nem háborodtam fel, csak fura már így a megjelenés előtt buggal találkozni :D egy hivatalos videóban. nem tudom a teszterek mit csináltak -
#2726 Jó ebbe igazadad van nem irta senki csak ugy fel tudnak egyesek ilyenen háborodni:) -
Szabi1991 #2725 senki nem írta hogy ezért ne venné meg...
(én leginkább akkor nem veszem meg, ha megint sz*r lesz a multy...) -
#2724 Demost komolyan valki emiatt nem fogja megvenni a gémet?
Öszintén megmondom ez alegkevesebb hogy ilyen pl előfordul benne. Minden játéknak megvannak az ilyen és ehhez hasonló hibái.
Inkább a gmaleplay és az élvezetesség ami nyom a latba nem az hogy véáletlen ilyet produkál a játék....
Érdekes azt senki nem emlitette meg milyen frankon összetörték az autot neki a rendőrök. -
RYO21 #2723 linket kérek (off topicba) -
RYO21 #2722 ez nem szerb, hulye oroszoknak már megvan az UC a sz**** xboxjukra ... -
Szabi1991 #2721 állítólag ezt egy orosz gyerek vettel fel a gépéről... torrentes oldalon volt ez a "bizonyíték videó".. -.- -
#2720 sztem az szerb -
#2719 orosz felíratot ír ki alulra? :O -
#2718 Ez elkeserítő! -
#2717 és ez fog megjelenni másfél hét múlva Amerikában. nem semmi, múltkor a Veyronnak nem voltak első féktárcsái, itt meg átmegy az ajtón :D azt hiszem egy bugos játékot fogunk kapni -
#2716 má lezúzta az ajtót nem is volt ott az ajtó :D csak még a police car nem törik :D -
Szabi1991 #2715
grat EA.. xD
-
Szabi1991 #2714 [center]
-
Szabi1991 #2713 0.o
az elmúlt 2 hétben 3hszt töröltem.. 2 reklámozás.. és egy "Mikor jön ki a játék?"... -
#2712 Gyenge munka... -
#2711 Úgy kedden kiraktam egy videós linekt, és nem látom sehol. -
#2710 Ez elég jó lett!
Amugy sok videot megnézve feltünt hogy az ai inteligensebb lett. PL az "Escape The Cops" gameplay trélerbe lehet látni hogy mész a sávba és tudatosan jobbra tart előtted lévő autó.
A rendőrök szívósabbak lettek, de nem idióta modon mint az MW-be hanem logikusan állitanak meg, nem tudod hülyére venni őket.
Ami meg a leg szembetűnőbb, legalábbis számomra: hogy a Free Roam vagy Free Ride vagy hogy hivják gameplaye kicst másnak tűnik nekem pl a Országúti ütközetéhez képst.
Ez talán a HDE-nek köszönhető ami a cirkálás közben lép életbe. -
#2709 Ja Carbonban télleg csak vannak hogy legyenek... de az a Carbon fizika... -
Szabi1991 #2708 pl. ? -
#2707 ANnyira jó h szabee moderálja a teljesen normális postjainkat... -
#2706 a carbonban nincs is nagy szerepük, mondjuk vagy 2-szer ott is el tudtak kapni, de azok is figyelmetlenség miatt történtek :P -
Szabi1991 #2705 [center]
-
#2704 MW-be?hm...változó. nekem nem volt könnyű meglógni igaz akkor még keveset NFS-eztem úgy 1-2 éve, a Carbonba könnyű meglógni. -
#2703 Hát jo lenne ha igy lenne -komolyabbak lennének - mert MW-be elég könnyű volt előlük meglogni:( -
#2702 10nél több már egymást is levadássza... -
#2701 10nél több rendőr nem fog üldözni soha. -
#2700 jólvan,köszike :D -
#2699 "az EA keményen nyomja, h ilyen meg olyan komoly zsaruk lesznek."
na pont ezért
egyébként arra gondoltam, hogy féreg módon odatolnak a falnak, ilyenkor még elhajtani se tudsz azután jön vagy 30 rendőr és körbevesznek. -
#2698 neeeem lesznek azok. az EA keményen nyomja, h ilyen meg olyan komoly zsaruk lesznek. -
High end PC #2697 minden versenymódhoz be lehet állítani a rásegítéseket, kapcsolj ki mindent. -
#2696 hali,tudom hogy ez nem ide való,de hátha itt gyorsabban kapok választ
A Pro Street-ben gagyi az irányitás,ha kanyarodik lelassulok,erre van valami ötletetek?
Meg oylan mintha automatikus fékezne....segítsetek léccy! -
#2695 Ezt fejtsd ki!