Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tonyr
félreértés ne essen, én nem akartam se téged se mást lenézni, stb...
csak ha valaki nem ért hozzá annyira, az inkább ne irjon dolgokrol, mivel lehet h teljesen rosszakat ir, és igy azok elött járatja le magát akik értenek hozzá...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Pepsi Twist
he? nem tom te égeted be magad hogy engem baszol le mert 1 olyan szót javítottál ki (általad helyesnek vélt szóra) ami abszolút full szar 😄

és én vagyok über kocka? 😄 haha nem tudom ki ér haza az iskolából és ül a gép elé <#idiota>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

dragon11
Hallod Pepsi, Neked nincs jobb dolgod?:\ überkocka vagy és most örülsz mint majom a farkának, hogy most véletlenül kiállt melletted 1 ember mert röhög rajtad..

Pepsi Twist
sztem képregény mint diavetítés 😄

Pepsi Twist
a földön fetrengek a lámájától úgy röhögök 😄

tonyr
mind1, nemgáz 2008-ban a diavetités... akinek teccik jáccon crysis-sal 486-oson :f

<#hehe><#hehe>

Pepsi Twist
anyit sem ért a PChez mint én az Atom Fizikához 😄

Pepsi Twist
mondom ez a gyerek nagyon hülye 😄

tonyr
MEGALOL !!! irod neki hogy radeon 9600-on el se fog indulni neki, DE a te x550-eden (ami 9600 csak pci-e-es) menni fog, mi ? föleg hogy jol...LOL...

<#taps>

Pepsi Twist
Über Mega Epic Holy Shit FAIL FAIL FAIL FAIL FAIIIIIL FAAAAAIIIIIIL

Pepsi Twist
Te komolyan gyökér vagy? Az értesz az 1 "sz".

<#wilting><#wilting><#wilting>

EPIC FAIL

dragon11
Értessz*, de elnézem.. mindenki elír dolgokat.😊 =D

hûû, most nézem, valaki a Most Wanted-be belemoddolta a Lamborghini Reventón-t és a Lamborghini Gallardo LP560/4-et, és milyen marha szép lett. Gyerekek, mentem NFS-ezni, úgy néz ki az Undercover-ig MostWanted-ezek 😄

DJ Skyline
hát jobb ötletnek tartom mint nem is tudom hanyadszor beletenni a Murciélagot és ûrsiklót megszégyenítõ sebességgel végignitrózni a sztrádán egy dízelmozdony módjára 😄 neharagudj, csak valahol uncsinak tartom már ezt a vonalat.

LeWyTy
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Norbi1990
És kis rendszerkövetelmény <#idiota>
"esetleg lehetne szabályozni hogy min mit módosítunk, vagy tényleg rendes tuning kitteket lehetne belerakni. pl: F40, F40 LM, F40 GTE. vagy Testarossa -> Testarossa Koenig Specials."

Hmm, igen, ez is jó ötletnek hangzik.<#ticking>

nah jah...

Juiced 2 tuning kéne, GTR2 fizika, Gran Turismo 5 autók, Google Maps térkép, és sok-sok szálon kijátszható történet, magyar szinkron, M.O.O.R. netes mód... <#idiota>

Pepsi Twist
igen... Egzotikus autókat nem kell tuningolni az úgy már ronda de mondjuk 1 hétköznapi ladát vagy opelt vagy fordot tuningolva látni 100x jobb mint 1 tuning murcit...

DJ Skyline
vagy lesz most M6, lehetne csinálni Hamann, Schnitzer, Alpina kitteket hozzá. ha már állítólag az EA kezében van a liszensz' (TDU-s topikban állandóan ezt mondták) akkor legalább kezdjenek valamit azzal az 1 BMW-vel amit beleraktak. ja nem, lesz E92 is.

Norbi1990
Sztem F40 ugyjó ahogy van alapból 😊
DJ Skyline
jó az F40 GTE nem pont tuning kitt, de lehetne upgradelni egy GTE-re például a sima F40-et.

DJ Skyline
de megvoltak azért az osztályok, a "csíra" M5-tõl kezdve a McLaren F1-ig 😄 és minden epizódban más más autók voltak. persze voltak olyanok amik megmaradtak, de az autópark java része cserélõdött mindíg. de mostanság már annyira unalmas ez a sok Lambo meg nem tudom mi amik állandóan kísérik a sorozatot. annyi de annyi más autó van a világon, visszalehetne nyúlni kicsit az idõben, a Murciélagot kikukázni és berakni a Countach-t pl. de az meg hogy nézne ki csiri csáré tuninggal. esetleg lehetne szabályozni hogy min mit módosítunk, vagy tényleg rendes tuning kitteket lehetne belerakni. pl: F40, F40 LM, F40 GTE. vagy Testarossa -> Testarossa Koenig Specials. annyi ötletet ellehetne sütni

<#eljen>

Hû, én ennek épp az ellenkezõje vagyok.<#ticking>

Az NFS kizárólag a legegzotikusabb szupersportkocsikkal való száguldásról szólt mindenféle mechanikai tuning nélkül az elsõ négy részben, valamint a hatodikban. Én ezért szerettem bele a sorozatba, már amennyire vissza tudok emlékezni azokra az idõkre.

Én azt mondom, hogy a mostaninál is egzotikusabb autók legyenek, és kizárólag csak azok, tuning nélkül, bár ez tényleg csak egyéni vágy.

Például Lamborghini Reventón, Ferrari P4/5, Maserai MC12 Corsa, Pagani Zonda R, Caparo T1, Bugatti Veyron Pegaso Edition, Koenigsegg CCXR Edition, McLaren F1 LM, Mercedes CLK-GTR SuperSport, és még folytathatnám egy darabig a sort a világritkaságokkal, és koncepciókkal.
Engem valahogy jobban lekötnek ezek az egzotikumok, mint a szénné tuningolt "hétköznapi" autók.

Norbi1990
Szerintem is <#eljen>
DJ Skyline
R8, Murci, csapból is....hétköznapibb autókkal szerintem érdekesebb lenne a dolog.

Norbi1990
...meg Corrado meg Vectra stb 😄
Pepsi Twist
az lenne az igazi a NFS 2-õt ujra élesztenék mai grafikával SM4el és DX 10el... az király lenne esetleg lennének mai autók benne... pl R8 meg murci meg bla bla bla

Nekem a jövõben egy olyan NFS kéne majd, ami az I SE, II SE, Hot Pursuit, vagy a High Stakes remakje lenne, arra nagyon kapható lennék.<#rinya>
Van még remény, ugyanis állítólag párhuzamosan fejlesztik már a 13. részt is, legalábbis a Wikipedia-n olvasható angol értesülések szerint.

😄

Pepsi Twist
de 😛

Nem tõled vettem a TDU save-t tavaly? 😄

Még megismersz a régi felhasználói nevemen? <#wow2> Ezt bóknak veszem <#nyes>

Akkor minden rendben, most hogy ezt is tudjuk, elnézzük ezt neked.

Pepsi Twist
aha... ha csak jövõre leszel 9.es akkor nemhiszem hogy annyira értesz a géphez mint én vagy lambo fan barátom -.-

dragon11
Még nem, jövõre leszek 9.es, aztán még fõsuli/egyetem.. szal várjatok meg plz.. xD

dragon11
Ok.😄

Pepsi Twist
hát ha te értesz a gépekhez várlak a munkahelyemen és lehet felveszünk szervizesnek vagy ilyennek

Norbi1990
"ne beszéljetek fasságot, sztem el se fog indulni Neki.."
De azért reménykedni csak szabad nem?
"(Mielõtt megmondanátok mire cseréljem a gépet, stb értek a gépekhez nem is gyengén..😄)"

Annó én is végeztem mérnök informatikai fõsulit, de azért ezt még én sem állítom magamról, sõt...

"ne beszéljetek fasságot, sztem el se fog indulni Neki.."
"Szal..😛 de úgy legyen ahogy mondod!"

Nos, ebbõl csak annyit szûrtem le, hogy profi informatkusságoddal ellentétben értelmezõ készséggel nem áldott meg az anyatermészet, vagy csak lusta vagy értelmezni, de sehol sem állítottam azt, hogy el fog futni!

dragon11
cache(chas-nek becézve, anank akartam írni) elíárs.

Úgy csinálsz, mint ha Te életedbe nem írtál volna el semmit sem.. Te kocka ;-)

Pepsi Twist
ahhoz képest hogy értesz a géphez...

"1mb cash-hel,"

ezen akkorát hahotáztam hogy hihetetlen 😄

dragon11
Loál haver, Én nem vagyok kocka =)

Darukezelő
Inkább keress magadnak egy szép lányt <#gonosz1> Bocs <#smile>

dragon11
Akkor az Én gépemen szinte még jól is fog menni.. ne beszéljetek fasságot, sztem el se fog indulni Neki..

Nekem:
Intel Pentium IV 3,06 Ghz-es procim van 1mb cash-hel, Ati Radeon X550 512mb-ossal és 2x512Mb 533MHZ-es PQI ram..

(Mielõtt megmondanátok mire cseréljem a gépet, stb értek a gépekhez nem is gyengén..😄)

Szal..😛 de úgy legyen ahogy mondod! de sztem ehhez 3.0 sm kellessz h elinduljon..

trick daddy
Komoly ez a S5-s <#gonosz1>

broman191
<#eljen><#szomoru1>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64