Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak ha valaki nem ért hozzá annyira, az inkább ne irjon dolgokrol, mivel lehet h teljesen rosszakat ir, és igy azok elött járatja le magát akik értenek hozzá...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
és én vagyok über kocka? 😄 haha nem tudom ki ér haza az iskolából és ül a gép elé <#idiota>#idiota>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
EPIC FAIL
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hmm, igen, ez is jó ötletnek hangzik.<#ticking>#ticking>
Juiced 2 tuning kéne, GTR2 fizika, Gran Turismo 5 autók, Google Maps térkép, és sok-sok szálon kijátszható történet, magyar szinkron, M.O.O.R. netes mód... <#idiota>#idiota>
Az NFS kizárólag a legegzotikusabb szupersportkocsikkal való száguldásról szólt mindenféle mechanikai tuning nélkül az elsõ négy részben, valamint a hatodikban. Én ezért szerettem bele a sorozatba, már amennyire vissza tudok emlékezni azokra az idõkre.
Én azt mondom, hogy a mostaninál is egzotikusabb autók legyenek, és kizárólag csak azok, tuning nélkül, bár ez tényleg csak egyéni vágy.
Például Lamborghini Reventón, Ferrari P4/5, Maserai MC12 Corsa, Pagani Zonda R, Caparo T1, Bugatti Veyron Pegaso Edition, Koenigsegg CCXR Edition, McLaren F1 LM, Mercedes CLK-GTR SuperSport, és még folytathatnám egy darabig a sort a világritkaságokkal, és koncepciókkal.
Engem valahogy jobban lekötnek ezek az egzotikumok, mint a szénné tuningolt "hétköznapi" autók.
Van még remény, ugyanis állítólag párhuzamosan fejlesztik már a 13. részt is, legalábbis a Wikipedia-n olvasható angol értesülések szerint.
De azért reménykedni csak szabad nem?
Annó én is végeztem mérnök informatikai fõsulit, de azért ezt még én sem állítom magamról, sõt...
"ne beszéljetek fasságot, sztem el se fog indulni Neki.."
"Szal..😛 de úgy legyen ahogy mondod!"
Nos, ebbõl csak annyit szûrtem le, hogy profi informatkusságoddal ellentétben értelmezõ készséggel nem áldott meg az anyatermészet, vagy csak lusta vagy értelmezni, de sehol sem állítottam azt, hogy el fog futni!
Úgy csinálsz, mint ha Te életedbe nem írtál volna el semmit sem.. Te kocka ;-)
"1mb cash-hel,"
ezen akkorát hahotáztam hogy hihetetlen 😄
Nekem:
Intel Pentium IV 3,06 Ghz-es procim van 1mb cash-hel, Ati Radeon X550 512mb-ossal és 2x512Mb 533MHZ-es PQI ram..
(Mielõtt megmondanátok mire cseréljem a gépet, stb értek a gépekhez nem is gyengén..😄)
Szal..😛 de úgy legyen ahogy mondod! de sztem ehhez 3.0 sm kellessz h elinduljon..