Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Oks mondjuk nálam megint nem lesz gond, hogy elinduljon..
Ettõl engem kiráz a hideg! Meg ettõl is! Fantasztikus játékok voltak annó 😄 Mostanában egy játék okozott ilyen extázist: A Protal <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ÜDV mindenkinek <#wave>#wave>
UI: na most meg elkezdem olvasni az elejérõl a totyikot <#sniffles>#sniffles>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Please ilyet kééérek.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Úgyértem, annyira azért nem durva a gravitáció mint a PS-ben. Szerintem.
Mert nem elég hogy fut a game, kérdés HOGYAN fut. Az új konfigon pl. marha jó hogy szinte minden (még Crysis is bár nem fullmaxon) vajsimán megy, sokkal élvezetesebb játszani így, mintha belassul vagy megakad pl. lövésnél.
Az ajánlott egyébként nem durva, egy átlagos Core2 rendszer, már tavalyi gamekhez is ilyet írtak.
Persze ha valami atomjó grafot is fizikát kapnánk, akkor megértem, csak félek én is a rókabõrtõl egy gépizzasztó új köntösben.
jó lenne végre valós tuning alkatrészek, mint a Juiced2ben, a Juiced2ben viszont a fizika gyalázatos, de egész jó kis története van...
MW és Carbon teljesen jó volt nekem.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
1. Laptopom biztos nem viszi
2. Masik gepemben csak egy 6600-as van, a tobbi megfelelne
NEED FOR SPEED UNDERCOVER
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
CPU: Pentium 4 3.2 Ghz or AMD Athlon 64 3500+
RAM: 1GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 2 GB RAM)
HDD: 10 GB free disk space or more
Graphics: 256 MB or higher (Pixel Shader 3.0, PCIe only) *
DirectX: Version 9.0c
RECOMMENDED REQUIREMENTS
CPU: Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200+ or AMD Phenom
RAM: 2GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 3 GB RAM)
HDD: 10 GB free disk space or more
Graphics: 512 MB or higher (Pixel Shader 3.0, PCIe only) *
DirectX: Version 9.0c
ATI
Radeon X1600 series
Radeon X1800 series
Radeon X1900 series
Radeon HD 2400 series
Radeon HD 2600 series
Radeon HD 2900 series
Radeon HD 3000 series
Radeon HD 4000 series
NVIDIA
GeForce 7300 series
GeForce 7600 series
GeForce 7800 series
GeForce 7900 series
GeForce 8500 series
GeForce 8600 series
GeForce 8800 series
GeForce 9500 series
GeForce 9600 series
GeForce 9800 series
GeForce 200 series
***NOTE: Laptop versions of these chipsets may work, but are not officially supported.
NVIDIA GeForce 6000 series not supported.
Ha megis igy van, akkor ************************************** a ********************** anyucikajukat!!!!
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A gépigénye kicsit vicces, hogy üti a crysist, node hálistennek én megleszek.
A Sárga, pontosabban arany-effektus azért került bele, mivel:
- Most Wanted-et szeretik a rajongók ( a többség ),
- A Régi, és a most kijövõ Fast And Furious 4-nek is ez lesz az alapszíne
- Valamint Nappal van, és kicsit egzotikus ez a hatás. NFS Carbonban lefagyott a tököm, lelkileg.
A videón a csóka nem tud vezetni, ez nem a játék hibája.
De nem amortizálódik le a kocsi, ami nagyon gazdaságos.
Pro Street-et csak kormánnyal tudtam játszani, mert billentyûzeten játszhatatlan.
Az autót túl teknikásan kell vezetni ahoz hogy gyorsak legyünk és ne verjük darabokká a verdánkat.
Az új, kék digitális RPM mérõ egyszerûen....Szar.
Nah most elmondtam sokmindenben a véleményem😊
OFF:
Szerencse hogy nem vásárolta fel a GTA 4-et az EA, mert abból is egy rakás szar lett volna. Tavaly is amikor megjelent a crysis meg a cod4 meg ezek akkor is elõször letöltöttem a netrõl a Pro Street-et mert tudtam hogy azis egy rakás szar lesz, és az is volt. Errõl ennyit sorry az offért. BYE
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
A mostani NFS-ekben eljutottunk odáig, hogy már azt se tudni, hogy a kocsi hány lóerõs, melyek a meghajtott kerekek stb. A carbon/mw párosban meg csíkokkal jelölték az autók teljesítményét. Totális igénytelenség.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
- éjszakai vezetés
- havas páylák, esõ ,hó
- infó bemutató videó az autokról (nfs3ban volt)
- carrier mód
- helyzetfüggõ zene
a Hot Pursuit 2 lehúzás volt de atól tartok hogy akkor a srácok még igyekeztek valami jót alkotni de az ea megfsztott minket egy nagyon jó játéktól
- Porsche Fizikáját átültetik butitás nélkül
- Kicsit okosabb ai
- reális atmoszféria amirõl lentebb irtam hogy pl nfs5ben elhaladsz egy lovastanya mellett és halod a lovakat
- több változatosabb pálya
"2GB MB" tetszik..😄😄
btw, Nekem még nem is biztos, hogy elindul.. ezek a köcsögök hovva húzzák már a gépigényt..xD
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mit von le ebbol az egyszeru ember... az nfs 1 ota csak szart csinalnak... Arra meg veletlenul se gondolt, hogy az akkori igenyed mas volt mint a mai, az akkori tapasztalatod messze nem merheto a maihoz, akkor meg nem volt nehez egyedit ujat alkotni, mivel akkor indult ez a biznisz, vagy egyszeruen azota csak felnott az ember es mar semmi se kepes lekotni ugy a jatekos vilagban mint anno egy pac-man. Most akkor a jatek gyartok a hibasak vagy vegre felnottel, csak nem akarsz tudomast venni rola.
Aki ketelkedik ebben turkaljon picit a padlason majd miutan meghallgatta a regi kazettait, utana reagaljon erre...
Persze mindent sarkitottam, de aki ertette mit irtem, annak ez egyertelmu.
szerintem
egy Porsche 2 (akár más kocsikkal) viszont nagyon frankó lenne