Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

multifunkciós <#ravasz1>

akyyy
nem tudom eldönteni hogy ez itt banner vagy háttérkép, akkoranagy:|

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RoyalPredator
Nemtudom mit tolnak a grafikán, egy bizonyos szint után csak szarabb lesz, vagy képregényszerû (v Anime).

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

SLICK
már visszalépés az MW-hez képest. Az "újabb" NFS-ek közzül az volt az egyetlen jól eltalált játék grafikailag és optimalizálásilag is. Ehhez meg NASA gép kell.
Oks mondjuk nálam megint nem lesz gond, hogy elinduljon..

gduck
OFF:

Ettõl engem kiráz a hideg! Meg ettõl is! Fantasztikus játékok voltak annó 😄 Mostanában egy játék okozott ilyen extázist: A Protal <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SötétBarom
Fel kell fogni, hogy a TDU az új nfs..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

gduck
Jeah! El is felejtettem, hogy év vége felé nem csak mikulás, hanem új NFS is szokott jönni <#vigyor2>

ÜDV mindenkinek <#wave>

UI: na most meg elkezdem olvasni az elejérõl a totyikot <#sniffles>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

😄

DJ Skyline
nem lenne rossz, de én legjobban egy BMW Unleashednek örülnék 😄

én egy NFS Porsche mintájára készült NFS Ferrari vagy NFS Lamborghini epizódra vágyom, leginkább szimes fizikával (választható arcade móddal aki arra vágyik).
Please ilyet kééérek.

SZilaJMaGGoT
Nekem jobban teccene, ha inkább simes irányba menne el az nfs, még ha nem is 100%-ban de mint annyiszor említettem a crazytaxinál komolyabb fizikával, de sajna nem erre van igény...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

RoyalPredator
Persze, de ez az igazság, hogy a MW/Carbon túl egyszerû, a PS meg túl bonyolult fizikával bír.
Úgyértem, annyira azért nem durva a gravitáció mint a PS-ben. Szerintem.

Ehhez a gépigényhez hozzá kell szokni, amik mostanában kijönnek, kb. ilyet kérnek. Nekem hasonló volt az elõzõ gépem (P4 3Ghz, 1.5GB RAM, 7600GT AGP), de hát pl. R6V2 és Crysis, DiRT, ahol épp csak a minimum megvan néhol siralmasan teljesítettek. De ahogy látom itt ki is írják a PCIE onlyt, sajnos az AGP már elég gyengusz. Ezért nem értem pl. minek a 3850 AGP.

Mert nem elég hogy fut a game, kérdés HOGYAN fut. Az új konfigon pl. marha jó hogy szinte minden (még Crysis is bár nem fullmaxon) vajsimán megy, sokkal élvezetesebb játszani így, mintha belassul vagy megakad pl. lövésnél.
Az ajánlott egyébként nem durva, egy átlagos Core2 rendszer, már tavalyi gamekhez is ilyet írtak.
Persze ha valami atomjó grafot is fizikát kapnánk, akkor megértem, csak félek én is a rókabõrtõl egy gépizzasztó új köntösben.

sztem meg 100x valósághûbb a PS, csak egyszerûn unalmas játék, és elég unalmasak a noném sablon tuningok is....

jó lenne végre valós tuning alkatrészek, mint a Juiced2ben, a Juiced2ben viszont a fizika gyalázatos, de egész jó kis története van...

SZilaJMaGGoT
Vezettél már autót?? 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

RoyalPredator
Nem ... nem fizikai problémája van a Pro Street-nek, hanem maga a motorja ratyi, összevissza csúszkál az ember, és nemlehet rendesen végigmenni a pályán anélkül hogy fel-alá vátogass kanyarokban.
MW és Carbon teljesen jó volt nekem.

broman191
Gef 7 megvan, de nem PCIe...a procira tolhatok még 200 Mhz-t hogy ne sírjon be...de az eddigiek alapján felejtõs az egész. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

SötétBarom
Erre annyit tudok mondani, hogy az NFS:SE a mai napig fentvan a laptomomon. És bármilyen fura, a fizikája szintekkel fejletebb mint ezeknek a takony szaroknak. Egyszer majd próbáld ki, tetszeni fog, meglátod..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DJ Skyline
mi jó játék ez már <#eljen> ez tényleg leköti az embert Factory driver tele kihívással, az evolution versenyek meg kiba' hosszúak voltak, pláne mikor a Porsche 356-tal kezdtük, hát idõbe telt 1-1 pályán végig menni. 100-140 km/h meg iszonyatos sebességnek számított azzal a kocsival 😄

ezek voltak az igazi NFS-ek... nem ezek a csilli villi 3 GB RAM-ot igénylõ nesze semmi fogd meg jól könyvtámasznak valók.

DJ Skyline
hát ezzel sem fogok játszani ahogy elnézem 😄

Bence94
ha ez igaz akkor nõtt gépigénye a pró sithez képest ráadásul nem olyan egetverõen szép.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

bakker, ezek a gépigények földöntúliak, még szerencse, hogy most nyáron újítottam meg a PC fõbb alkatrészeit, és így ez is el fog menni maxon, de azért elgondolkodtató, hogy az ember gépet újítson, meg megvegye még kb 12e-ért a játékot, azért, hogy a tizenkettedik NFS rókabõrlehúzást megvegyük, ami szinte nem más, mint egy Most Wanted klón. Ha az EA ezt értette azon, hogy visszatérnek a gyökerekhez, hogy csinálnak egy MostWanted,Carbon duóhoz egy folytatást Undercover néven, akkor eléggé nagyot hazudtak az elején. Méghogy gyökerekhez visszatérés... Elég nagy valószínûséggel ez az epizód is bukni fog, éppen ezért a sokadik bõrlehúzásért, és ha ez beteljesül (elõzetes passzív rajongói hozzáállásból nagy az esély rá), akkor elég nagy valószínûséggel ez lesz a sorozat utolsó tagja, és az EA is be fogja látni, hogy nem érdemes ebbe több pénzt beleölni, ki tudja milyen rekord fejlesztési összegeket produkált ez az NFS az eddigi NFS-ek közül, de biztosan messze a legtöbbet, elég belegondolni a Hollywood-i színészek és forgatókönyvírok, párhuzamos programozói gárdára gondolni. Ha bukni fog, ez lesz az utolsó NFS, erre a nyakamat teszem.

Ha ezek igazak, lemondhatok a jatekrol 2 okbol:

1. Laptopom biztos nem viszi
2. Masik gepemben csak egy 6600-as van, a tobbi megfelelne

NEED FOR SPEED UNDERCOVER

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

CPU: Pentium 4 3.2 Ghz or AMD Athlon 64 3500+
RAM: 1GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 2 GB RAM)
HDD: 10 GB free disk space or more
Graphics: 256 MB or higher (Pixel Shader 3.0, PCIe only) *
DirectX: Version 9.0c

RECOMMENDED REQUIREMENTS
CPU: Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200+ or AMD Phenom
RAM: 2GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 3 GB RAM)
HDD: 10 GB free disk space or more
Graphics: 512 MB or higher (Pixel Shader 3.0, PCIe only) *
DirectX: Version 9.0c

ATI
Radeon X1600 series
Radeon X1800 series
Radeon X1900 series
Radeon HD 2400 series
Radeon HD 2600 series
Radeon HD 2900 series
Radeon HD 3000 series
Radeon HD 4000 series

NVIDIA
GeForce 7300 series
GeForce 7600 series
GeForce 7800 series
GeForce 7900 series
GeForce 8500 series
GeForce 8600 series
GeForce 8800 series
GeForce 9500 series
GeForce 9600 series
GeForce 9800 series
GeForce 200 series

***NOTE: Laptop versions of these chipsets may work, but are not officially supported.
NVIDIA GeForce 6000 series not supported.

Ha megis igy van, akkor ************************************** a ********************** anyucikajukat!!!!

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Pepsi Twist
nekem menni fog de én le sem fogom tölteni még kipróbálás szinten sem 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Bence94
milyen nekem <#idiota>

Bence94
tudom ilyen az nkem is hasonló gépem volt...

fery02
Hogy én most mennyire örülök, hogy nem fog már futni ezen az ótvaros vasamon ez a rész. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

RoyalPredator
Az hogy a szar import kocsinak az alumínium borítása hogy horpad, nem befojásolja a kocsi mûködését, max az áramvonalasságot.De az hogy 180nál nemegyszer belefut a kocsikba....hát...Legalább játszható a játék. Amúgy láttam a bemutatóját E3-on, nagyon faja, Pro Street és Most Wanted keverék.
A gépigénye kicsit vicces, hogy üti a crysist, node hálistennek én megleszek.
A Sárga, pontosabban arany-effektus azért került bele, mivel:
- Most Wanted-et szeretik a rajongók ( a többség ),
- A Régi, és a most kijövõ Fast And Furious 4-nek is ez lesz az alapszíne
- Valamint Nappal van, és kicsit egzotikus ez a hatás. NFS Carbonban lefagyott a tököm, lelkileg.

A videón a csóka nem tud vezetni, ez nem a játék hibája.
De nem amortizálódik le a kocsi, ami nagyon gazdaságos.

Pro Street-et csak kormánnyal tudtam játszani, mert billentyûzeten játszhatatlan.
Az autót túl teknikásan kell vezetni ahoz hogy gyorsak legyünk és ne verjük darabokká a verdánkat.

Az új, kék digitális RPM mérõ egyszerûen....Szar.

Nah most elmondtam sokmindenben a véleményem😊

red bull
Hát ez full MW a videók alapján, de mindenugyanaz még az alap rendõrkocsi is és még a rendõr nõnek a hangja meg a dumája is ugyanaz amikor megszólal a rádióba. Az egyik videóba teljesen azthittem hogy ez tuti Most Wanted mert teljesen még a pálya is ugyanaz. Gratulálok a EA-nak, egyre szarabb játékokat csinálnak

OFF:
Szerencse hogy nem vásárolta fel a GTA 4-et az EA, mert abból is egy rakás szar lett volna. Tavaly is amikor megjelent a crysis meg a cod4 meg ezek akkor is elõször letöltöttem a netrõl a Pro Street-et mert tudtam hogy azis egy rakás szar lesz, és az is volt. Errõl ennyit sorry az offért. BYE

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

broman191
Annál még szánalmasabb hogy valami n00b prezentált...😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Bence94
üdv hát mit is mondjak ami láttam ingamet nem valami megygõzõ.most wanted szinte a hangok a rendõrök továbbra is betonból vannak nem tudom mit csináltak ezen 2 évig !

mért gondolják azt ha undiritó sárga fika szine van mindennek atol stilusossabb a játék?

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

erõl beszélek nem lenne egy nagy meló közzé tenni az adatokat ha már autós játék...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

ugye ez a PCIE only csak valami rossz vicc :S
elég szánalmas hogy törik a kocsi, de mindig ugyanúgy megy....

broman191
Highway Drag Race HD

<#zavart2><#idiota>...

NFS3 ban a kocsikról voltak fényképek, leírás, sõt, forgatható belõ nézet!
A mostani NFS-ekben eljutottunk odáig, hogy már azt se tudni, hogy a kocsi hány lóerõs, melyek a meghajtott kerekek stb. A carbon/mw párosban meg csíkokkal jelölték az autók teljesítményét. Totális igénytelenség.

LeWyTy
<#idiota><#idiota> "RAM: 2GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 3 GB RAM)"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

az elsõ mondatodal nem értek egyet de a második az valóban jó ötlet lenne

ami még nagyon hiányzott:
- éjszakai vezetés
- havas páylák, esõ ,hó
- infó bemutató videó az autokról (nfs3ban volt)
- carrier mód
- helyzetfüggõ zene

a Hot Pursuit 2 lehúzás volt de atól tartok hogy akkor a srácok még igyekeztek valami jót alkotni de az ea megfsztott minket egy nagyon jó játéktól

grafikailag jobb volt... én is sikitozva tettem be a HP2 lemezét és az elsõ versenyek alatt nagyon jól éreztem magam eltelt 1-2 nap és rájöttem hogy a tortámba ismét bele evett valaki.jó játék a hp2 de közzel sem annyira mint az nfs3 azért mert kimaradt egy lerakat dolog!a Hot Pursuit 2 akkor lett volna jó ha:
- Porsche Fizikáját átültetik butitás nélkül
- Kicsit okosabb ai
- reális atmoszféria amirõl lentebb irtam hogy pl nfs5ben elhaladsz egy lovastanya mellett és halod a lovakat
- több változatosabb pálya

dragon11
RAM: 2GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 3 GB RAM) LOL.

"2GB MB" tetszik..😄😄

btw, Nekem még nem is biztos, hogy elindul.. ezek a köcsögök hovva húzzák már a gépigényt..xD

most wnatednek nem volt ilyen basszus .pedig ugyanaz a game

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

alma2
Ezt a sok sapitozo arcot itt... voltal 10 eves amikor az nfs-1 el jatszottal. Elotte kb c64-en lattad a outrun-t persze, hogy leesett az allad, mivel akkortajt ez ujdonsag volt. Vegyel elo egy 20 eves szamot amin felnottel ami a reszedde valt aminek emlekszel meg a szovegre is, ma nem talalsz egy olyan zenet amitol kirazna a hideg / jo ertelemben/, ha meghallod. Bezzeg ez az utott kopott magnokazettan fellelheto ricsajt, ha beteszed a kocsiban ma is beleborzongsz, nagy esellyel teljesen kepzetlen "zeneszek" jatszottak. Ha netan az egyuttes nem oszlott fel, es ma is zenelnek akkor tuti utalod a mai zenejuket es a 20 evvel ezelotti stiluskra, szamaikra eskuszol. A feldolgozasokat barki is csinalta mind szarnak tartod. Ha te kepzett zenesz lettel kozben hallod is, hogy nem igazan voltak a toppon a fiuk/lanyok. Ez sem hat meg a velemenyed mar sose fog megvaltozni a szep emlekeket nem lehet elcsufitani, max kiegeszited azzal, azert jo amit csinaltak, mert nem ertettek hozza, vagy talalsz barmi hulye kifogast magadnak.
Mit von le ebbol az egyszeru ember... az nfs 1 ota csak szart csinalnak... Arra meg veletlenul se gondolt, hogy az akkori igenyed mas volt mint a mai, az akkori tapasztalatod messze nem merheto a maihoz, akkor meg nem volt nehez egyedit ujat alkotni, mivel akkor indult ez a biznisz, vagy egyszeruen azota csak felnott az ember es mar semmi se kepes lekotni ugy a jatekos vilagban mint anno egy pac-man. Most akkor a jatek gyartok a hibasak vagy vegre felnottel, csak nem akarsz tudomast venni rola.
Aki ketelkedik ebben turkaljon picit a padlason majd miutan meghallgatta a regi kazettait, utana reagaljon erre...
Persze mindent sarkitottam, de aki ertette mit irtem, annak ez egyertelmu.

szerintem

szerintem a HP2 jobb volt
egy Porsche 2 (akár más kocsikkal) viszont nagyon frankó lenne
Prince23
Na ez már jobb banner az elõzõhöz képest <#eljen>