Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
Ja persze, szar az egész mégis mindenki aki ideír játszani fog majd vele. Érdekes. sokszor szánalmas ami itt megy. Amiket leirtok igazak, de mindenhol így van. Melyik az a játék ami újat alkot minden részben? A Rockstar a GTA-ból él már mióta! És minden rész új? Lószart, mindig ugyan az. Ja hogy más a történet meg szépítik a grafikát?! Hé ez nem ismerõs, olyan dejavu érzésem van, ja, persze Need For Speed! Vegyétek már észre, itt nem a minõségrõl hanem a mennyiségrõl van szó, ez üzlet. És nem a játék készítõit kell szídni hanem a játék kiadókat akik meggazdagodnak. A játék készítõ hidjétek el beleadnak apait anyait és jobbra is megcsinálnák ha hagynának rá nekik idõt, de határidõre dolgoztatják õket. A játékok már rég nem arról szólnak hogy jól szórakozz hanem hogy belenyúlj a zsebedbe (lásd wow stb.) Nagyon sok jó ötlet és szép megvalósítással találkozunk mint ez az NFS rész is. ÍGy kell hozzáállni. Ki kell élvezni az új részt és játszani egy jót és nem fikázni. Úgy is sok ember meg sem veszi a játékot csak letölti és mégis hõbölög. Szerintem lassan leállhatnátok a fórumokot arra használéni hogy mindent lefikáztok. Az építõ jellegû kritika sosem árt, de csak akkor ha a játék készítõi olvassák a fórumot, de szerintem az sg-t nem olvassák. Szóval megkérek mindenkit hogy ezt hagyja abba! Köszönöm!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

offkorz
ennyi<#gonosz1>

jah egyetértek, nagy fos lesz ez is mint a fos street volt, ezt is verni fogja a grid..
offkorz
szar az egész,kész :->

Peck
Amúgy nem tudom észrevettétek-e,de már szinte lehet tudni mirõl szól majd az Undercover után lévõ 3. rész 😄 hogy most egy kicsit offoljak 😛

Xal: Volt ugye az 1. NFS az NFS II és az NFS 3 Hot pursuit. Az elsõ rendõrös NFS.Utána ugyebár a 4 a Porsche és a Hot Pursuit 2 😊 ez megint 2 NFS és egy Rendõrõs NFS.UG 1,UG 2 és Most Wanted megint egy rendõrös 😊.Carbon , Pro Street. Undercover 😊 Megint a Rendõrség fõszerepet vállal a játékben 😊 Ez vajon direkt van vagy csak így akarnak protekciót szerezni a gyorshajtások ellen a cég vezetõi? XD Amúgy szerintem ezekbõl sokat lehet következtetni már a következõ részre is.Nem tudom ki vette eddig észre de már lassan 4 NFS rész ugyanazokon a grafikai alapokon mûködik. MW-Carbon PS-UC. És akár a bannert is megnézhetitek ez a legjobb péda rá 😊 A Grafikai elemek teljesen megeggyezõek a Most Wantedben lévõvel 😊 Ugynazok a házak.. stb...Én úgytippelem hogy az Undercover utána egy nem sokkal eltérõ NFSt fogunk kapni mint hogy ez az eddigi részekben is bebizonyosodott.És az UC utáni 2. rész lessz megint valami teljesen új irány 😊 De ez csak feltevés és észrevétel csak hogy legyen valami olvasni való is srácok 😄

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

kovecses
Szerintem a kamera mozog kicsit érdekesen.

Norbi1990
Most Wanted 2.
Prince23
JUICED 2 <#unalmas>

Kicsit érdekesen mozog az autó <#zavart2>
Prince23
Tiszta Most Wanted<#taps>

vótmá <#idiota>

esetleg így 😉

<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/10m1GqVqvWg&hl=en&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/10m1GqVqvWg&hl=en&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object>

fery02
egyszerûen no comment... itt tart az nfs. A régi nfs-ek korában még csak az emberek eszébe se jutott, hogy valaha egy NFS videóba "szijáés" szerû dolgokat lehet látni, sport autót meg egy szálat se.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Frissítették az IMDB-n a játék szereplõinek listáját.
Link: NFS Undercover - IMDB.com

Két új videó a hivatalos oldalról:
NFS Undercover - Jack Keller (Personnel Database)
NFS Undercover Chase Linh (Personnel Database)

Két új kép:

fery02
Jó látni, hogy az új banner-be az én szavam is benne van. <#hehe>
#1141<#nezze>

Pepsi Twist
ja sajna...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Prince23
Teljes mértékben egyetértek!
csak kár h nem lesz drag ebbe a részbe😞(((

Pepsi Twist
sztem inkább legyen drag... drift az mindig is szar volt az NFS-ekbe 😄

broman191
<#eljen><#szomoru1>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

trick daddy
nyugotan adhaták volna neki a Most Wanted2-is XD vagy a Most Street nevet is XD.

Pepsi Twist
1 kis off 😄

nektek UG2-be mennyi a Drag Rekordotok a tesztpályán? 😄

eddig legalább a grafika jó volt, most már az se <#eplus2>

kb. <#hehe>

kovecses
R8 wáááááááááááááááá Király a banner.

Snexi
ahogy elnézem az EA taktikát váltott, nem az tmondja hogy veddmegkurvajó, hanem kiad ultraszar elõzeteseket és majd akkor a fanok mondják hoyg ez sokkal jobb ahozképest és mindenki elájul<#idiota><#banplz>

pffffff

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Verseny módként nem lesz benne, amúgy lehet majd driftelni.

Más valami. Tekintve, hogy nem tudom hogyan tegyek be YouTubeos videót így csak linket rakok. Tessék egy újabb videó a PAX-ról: PAX: NFSUC videó - YouTube.com
Norbi1990
Bazz ha nem lesz drift akkor kise próbálom....
Prince23
Nekem a drift cseppet sem hiányzik... mikor elõször betették valamelyik nfs-ben (U1-2) még jó is volt, de már unalmas

jah remélem én is, hogy a fos street-nél jobb lesz, mert az annyira gagyi lett, hogy ha hozzámvágnák az eredeti játékot még akkor sem kellene.. a grid milliószor billiószor veri.. 😊
SLICK
nekem meg elsõ reálos 😛

broman191
<#hehe><#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

bertino
extra motion blur 360nal keresztbe az uton, ugyan mi más ? <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

broman191
Rosszabbul fotosoppolunk' mint 4 éve...<#idiota> Nem lesz drag & drift...ez nagyon rossz hír, de meglátjuk mi sül ki belõle...

te meg mindig reálosat ? <#idiota>

(amúgy ez az elsõ NFS-es lokóm... de ez leginkább csak Audis...)

fery02
Látom megcsapott az ihlet. 😊

fery02
Az Underground is eléggé nagy parasztvakítás volt annak idején az elõdökhöz képest. 😄 Mostanra meg már mindenki megszokhatta az ilyen vakítós képeket.

SLICK
te mindég nfses lokoat csinálsz? :c

új fejléckép <#vigyor3>

Prince23
Az a gond, h nagyon vakítóak, h már a szemünk kifolyik... :S

fery02
Bannernak amúgy szerintem simán lehetne a 3 közül választani. Ezek világosabb képek, meg ugye újabbak. De nekemmind1 végül is. 😊

fery02
Azért ne mond már, hogy nem szépek a képek, mert szerintem mindenkinek tetszenek. Grafikában most se lesz itt baj...

offkorz
birodalmi szar<#rolleyes>

Pepsi Twist
nájsz

soulhunter
jol látom,h a 2. képen RS8 van?
csak azé kérdem, mer ezek gyulladnak ki autopályákon a rossz motorhütés miatt 😄
és nagyon nagyon hasonlit az RS8-ra a felépitése + ugy alapbol a kinézete, és kisebb (alacsonyabb sorszámu) szériákon nem használnak ilyen fényszorokat a 4 karikánál 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

offkorz
ezaz!szerintem még azért is lesz szar mert nekem nemteccik<#gonosz1>

Norbi1990
Szerintem szar lessz mert nem fog indulni a gépemen. <#idiota>