Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trick daddy
+ videoklippekben is XD

trick daddy
<#conf>milyen ???

DJ Skyline
jók ezek a low-poly autók 😄 TT, Viper

offkorz
gyönyörû szép:-c

LeWyTy
Van ám textúra!! <#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

fery02
A videó 13. másodpercétõl már nem igazán volt lelki erõm tovább nézni a cuccot, de ha már letöltöttem, akkor végignéztem. Ebbe szerintem az lesz az új grafikai "fícsör", hogy míg ugye a Pro street-ben szép, élethû füst volt, itt szép, élethû vízfröcsögés lesz, mikor pl áthajtassz egy tócsán. Nekem így tûnik, mert jó pár képen ki van emelve, meg videókba is sokszor szerepel.

Amúgy szép ez a bannerben látható Batman autó. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ebben a trailerben visznt úgy lácci,hogy nem ghost rider van,most akkor mi ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Viper, új TT, és Porshe már biztos lesz.. 😄

mintha ismerõs lenne pár filmbõl ez a Porshe loposdi.. <#vigyor3>

Snexi
már a pro sreet is fos volt.még talán a most wanted volt az amivel eljáccottam.onnantól kezdve semmi
Pepsi Twist
ez még szarabb lesz mint a pro street 😄 vagy a szarbon

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SötétBarom
We're doomed. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

offkorz
pedig az lesz hidd el:-|

doxadmin
Kocsitörés helyett inkább legyen egy nagy város és zsaruk. sokkal több élvezetet nyújt számomra a zsaruk elõl való menekülés, mint az hogy hû ha törik az autóm. Elég baj hogy a pro street ilyen lett, szerintem a most wantedot kellett volna finomítani, más város, jobb ai, több autó. Remélem ez nem lesz akkora csalódás, mint a pro street volt.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

broman191
Egy mert mínusz

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
A GRID után nagy csalódás volt a GC-s kamerás videó...valami n00b arc nekivágta az autót a falnak jól orral, az eleje szépen leszakadt aztán három másodperc múlva kétszázzal szúrta neki...<#buck> Ha elpasztam' akkor legyen már eredménye...kerék repüljön ki, a karosszéria hajoljon szét. Bár ez azért lehet mert mert kezdem kinõni a totál arcade stílust...😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

SZilaJMaGGoT
Hogy egy játék árkád, azzal önmagában nincs semmiféle probléma, rengetegen vannak akik LFS-ben nemtudnak érvényesülni(ugyebár árkád játékosok), de a need for speed mostani crazy taxi szintû fizikája, már erõs túlzás, és kritikán aluli... Az oké, hogy van sim és árkád játék, de az árkád autóversenynek nem azt kellene jelentenie, h new york racer, vagy star wars racer street racing mod... (az elõbbi két játék akik nem ismernék azoknak mondom, h az NY Racer az ötödik elem racer 😄, a star wars racer meg ugye a fogatos, ezzel arra akartam kilyukadni, h ûrhajó fizika... :/)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

soulhunter
ha neked csak a törés számit, fogd apuci kocsiját, menj neki 1 betonfalnak 150 kmph-val, aztán mássz ki a kocsibol 😄
ha sikerül, akkor meglesz az élményed, amire vágysz - törheted a kocsikat <#idiota>

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

offkorz
lehetsz vagy 14<#gonosz1>

törés lesz, de az ingém videók alapján 6x árkádosabb, mint a Carbon 😞

bertino
istenem...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nekem nagyon tetszett a pro street szimulator fele hajlasa. sztem egyik jo dolog volt benne, hogy szet lehetett verni az autokat, igy javitva valamit az jatek elmenyen. az undercoverben lesz ilyesmi (tornek az autok???) vagy visszaternek teljesen az arcade jatekstilusra es abszolut szar lesz az egesz jatek?

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Snexi
limewire

fery02
#1114: /#1106 <#eljen>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince23
Limeware-t nem szeretem

Esetleg akinek meg van mp3-ba, feltehtné datára, vagy rapidra...

jah én is ma tettem fel a MW-t 😊
szerintem a most wanted sokkal jobb mint a carbon+a pro street...
Egyetértek. A gond ott van, hogy az NFS-bõl csináltak árkádot, ami elõször még szimulátornak indult, persze ez már rég volt. Találtak volna ki vmi új sorozatot az Undergroundnak, és nem az NFS-t viszik le egészen erre a szintre. Oké, van 1-2 jó rész, ami nem fizikával, mindinkább a játékélmény tekintetében volt remek, mint pl. MW, amit épp a héten tettem fel és elvagyok vele.

De pár hónapja fenn van a 4. és 5. epizód is (Nem, nem a Carbon és ProStreet, hanem a High Stakes/Road Challenge, és a Porsche Unleashed) és õszintén megmondom, sokkal jobban elszórakoztam velük az MW-nél. Meg kell szokni az irányítást, aztán jön egy másik autó, aminek teljesen más a menettulajdonsága. Az autók csodaszépek, nekem még mai szemmel is tetszik a Porsche, a tájak, pályák ötletesek és jól néznek ki. Ami pedig a PU-ben van, mint extra (Porsche Evolution, Chronicles, Factory Driver) remek szórakozást nyújt két verseny között, és ilyet nem láttunk sztem régóta. Régen minden autóról voltak valóságból képek, és némi infó, a belsõrõl 3 dimenziós, minden irányba forgatható fénykép stb... Ezek hová tûntek?

azt nem tom.

de az nem jön pc-re , nem ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Engem nagyon zavar a játékba hogy, egy lelket sem látsz a játékban.... csak kocsik. de ember nuku.. kicsit valósághûtlen<#szomoru1>.. a grafikával meg nincs bajom jónak tûnik. Sztem a Midnight Club: LA -t érdemesebb megvenni.

tudna az EA-is übermegadurva fizikát csinálni, de sajna több vérpistike van, mint szimulátor fan...

ebbõl kifolyólag inkább árkád sz*rokat adnak ki, amivel el lehet szórakozni, és talán meg is veszi(veteti apúcival, minden évben..) a sok vérpistike, de ha kiadnak egy kezdetleges szimulátor szerû vmit (lásd Pro Street), a sok árkádmajom egybõl lehurrogja hogy de szar, nem lehet 220al kanyarodni egy 90°-os kanyarba.. nem tudom irányítani billentyûzettel stb..

tehát ahhoz hogy az EA "felnõjön" a szimulátoros "rétegbe" , a játékosoknak is ezt kell(ene) tenni.. (sztem)

Pepsi Twist
1 autós MMOnak én is örülnék amit az EA csinálna a grafjaival 😛 viszont a fizikát azt az LFStõl kéne megvenni 😄

SZilaJMaGGoT
Ha a játékok játékost való szórakoztatásáról van szó, akkor szerintem az mmo-kban van a jövõ, és autósban is van ilyen, méghozzá színvonalas(lásd project torque...)... Project torque-ot folyamatosan bõvítik, rallizhatsz, offroadozhatsz, driftelhetsz, nascarozhats, pályaversenyezhetsz, és utcaiversenyezhetsz is... Itt kezdõdik a szórakozás, amikor a játékos maga dönti el, hogy mit is szeretne... Persze ha egy játék, túl sokoldalú, akkor minden oldalából, jóesetben is csak a középszintet fogja hozni, de sokan kezdenek rákattanni az mmo témára, ebbõl kifolyólag egyre több lesz idõvel a más témákra kihegyezett mmo, és elenyészõ lesz pl, a fantasy rpg-k száma is... Nyílván addig még eltelik kis idõ, de nagyon az online felé kezd elmenni a játékvilág, és szerintem ez egyáltalán nemrossz, mert valljuk be mindenki szeret dinamikusan fejlõdni más playerek között, és nekem pl személyszerint az sem hiányzik már, hogy végigtoljak egy játékot, ha mindig van hova tovább fejlõdni, új küldetéseken és eszközökön keresztül... és szerintem ezzel nemcsak én vagyok így... Szóval szvsz ez a jövõ, és mindenkitõl elnézést kérek az offért..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

CheAteR88
limeware

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Prince23
1:39-nél nagyon dögös ritmusa van!

Prince23
ISZONYAT JÓ SZÁM!!!!!!! cetus808.

nincs meg valakinek ez az mp3-ba? kéne... egy linket pls...

Pepsi Twist
vagy 1 sec alatt 320-al megy 😄

Tigristank
Remélem nem cseszik el megint úgy, hogy pl. 1 Crown Victoria elszáguld a Gallardo mellett, legyorsulva azt...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Pepsi Twist
Dodgem Simulator 2008

-Jó grafika!
-Tuning opciók!
-Sérthetetlenség!

EZT VEDD MEG!

offkorz
kb semmi 😄

Prince23
Olvasd el a gamkapocs cikkjét. Különbözõ ai-ak lesznek a zsrauk. H ebbõl mi igaz?...

soulhunter
hááát, remélem az MW szintjét tulszárnyalják, mer ott csak a corvettek vtak izzasztoak közbe-közbe 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

"..csak annyi, h lesznek benne..."

soulhunter
a zsaruk intelligencia szintjérõl van már vmi hir, v csak annyi, h lesznek benne, azt ennyi?

kovecses
😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

offkorz
<#gonosz1>

bejött offolni, már azt se szabad ? <#idiota>

kovecses
én kérek elnézést akkor mit is csinálsz a game topicjában jó regglt?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

offkorz
azt megnézheteed hogy én mikor fogok ezzel játszani😊