Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amúgy szép ez a bannerben látható Batman autó. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ha sikerül, akkor meglesz az élményed, amire vágysz - törheted a kocsikat <#idiota>#idiota>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
szerintem a most wanted sokkal jobb mint a carbon+a pro street...
De pár hónapja fenn van a 4. és 5. epizód is (Nem, nem a Carbon és ProStreet, hanem a High Stakes/Road Challenge, és a Porsche Unleashed) és õszintén megmondom, sokkal jobban elszórakoztam velük az MW-nél. Meg kell szokni az irányítást, aztán jön egy másik autó, aminek teljesen más a menettulajdonsága. Az autók csodaszépek, nekem még mai szemmel is tetszik a Porsche, a tájak, pályák ötletesek és jól néznek ki. Ami pedig a PU-ben van, mint extra (Porsche Evolution, Chronicles, Factory Driver) remek szórakozást nyújt két verseny között, és ilyet nem láttunk sztem régóta. Régen minden autóról voltak valóságból képek, és némi infó, a belsõrõl 3 dimenziós, minden irányba forgatható fénykép stb... Ezek hová tûntek?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ebbõl kifolyólag inkább árkád sz*rokat adnak ki, amivel el lehet szórakozni, és talán meg is veszi(veteti apúcival, minden évben..) a sok vérpistike, de ha kiadnak egy kezdetleges szimulátor szerû vmit (lásd Pro Street), a sok árkádmajom egybõl lehurrogja hogy de szar, nem lehet 220al kanyarodni egy 90°-os kanyarba.. nem tudom irányítani billentyûzettel stb..
tehát ahhoz hogy az EA "felnõjön" a szimulátoros "rétegbe" , a játékosoknak is ezt kell(ene) tenni.. (sztem)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
-Jó grafika!
-Tuning opciók!
-Sérthetetlenség!
EZT VEDD MEG!
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!