7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#2446 biztos kúrva nagy élvezet lehet telón -
#2445 én msot nyomom telón,marha jó játék :D -
#2444 Nem lesz Undercover demo. En ugy olvastam. Azt irtak, hogy azt az idot amit a demora kellene forditani inkabb a full game hibainak kijavitasara forditjak. Aztan meglatjuk, hogy hany hiba lesz benne. -
High end PC #2443 Holnap talán piros hó fog esni. -
#2442 Holnap talán lesz demo!!! -
ATi0021 #2441 Igen jó. A helyigény amit az NFSPlanet ír az US verzióra vonatkozik. Az EU 6.22GB-ot, az EA Linkes kicsivel több mint 8 GB-ot foglal. -
#2440 tudom hogy hülyeség,de én ezzel most beis fejezem az offolást: én szerintem az igazi kép,mivel atós újságokban is ezt a kéept láttam,ha épp tesztelnék akkor fekete lenne,le lenne takarva a lámap meg minden...meg ha concepcio akkor is tejesen máshogy nézne ki a kép,de mind1.OFF VÉGE! -
#2439 hmm köszi :) -
#2438 Bazmeg, nemsok az egy kicsit?? XD Akkorra az NFS már simnek fog számítani, mert az autók lebegni fognak... XD -
#2437 tehát élsz még 295 évet:D -
#2436 107684:DXD -
#2435 És mennyi?? jólenne tudni, h kitudjam használni a hátralévő időt... XD -
#2434 hogy ne csak ugyanazt olvasd
UI: nem kell komolyan venni egy szóval egy szósem igaz abból amint az imént mondtam -
#2433 akkor tessék a változatossák kedvéért huuu de isten császár kiráj game ez alig várom fuu má nem is birom nélküle -
bgabor #2432 Körülbelül igen. Szerintem mondjuk a pro street egész kellemes darab volt. Persze king fokozaton, és szigorúan kikapcsolt zenével verseny közben. Úgy egész elviselhető volt, és az irányítás távolról se az a konzolszar volt amit a Most Wantedben és a Carbonban megszokhattunk. És ami vélhetően az undercoverben is lesz.
Nézegettem ezt a legutóbbi videót, hát kétségbeejtő. Ahogy fordul a kocsi a kanyarban, meg gombnyomásra fordul 180 fokot. Érdekes lesz. -
#2431 ez a Pro Street, de mind1... -
#2430 mert megszámoltam őket XD -
#2429 ITT. Elég megbízható oldal, nem szoktak hülyeséget írni! -
#2428 te nem:D ezentúl megvannak számlálva a napjaid XD -
#2427 nahbazz... :D Én nem hibázhatok ugye?? XD -
#2426 amíg nincs GTA 4 addig evvel el lehet lenni XD -
#2425 és jól esik irni egy játékról ami szar úgysincs jobb dolgunk XD -
#2424 szánalmas:D azért ki tudja jobban szilaj vagy ez a senki:D -
#2423 Gondolom ezek lettek volna az érveid... szánalmas... -
#2422 Amúgy láttam, de gondolom te is láttál már teljesen reális renderképet... Erről tökhülyeség vitatkozni különben, mivel a technika lehetővé teszis, hogy megtévesszen... -
#2421 lehetne folytatni ezt az érdekfeszítő vitát pl a 3D Studio MAX topikban, hogy render, avagy nem render kép-e. :) -
Dénes é #2420 a szint. én itt be is fejezném. köszönöm.
wááááá piaaaa piaaaa közöd köcsög piaaaaa piaaaaa wáááááá -
#2419 Öregem, gratula, h megtudtad nézni a profilomba a hobbymnak beírt dolgokat... neandervölgyi... -
#2418 render kép?Úristen...láttál már életben valódi autót?Tudod milyen azt ha lefényképezik?Nah látod...ez valós kép :) -
Dénes é #2417 húú hhú húúúzatos az agyad hülye gyerek? nekem itt ne okoskodj, ha ez a kép render én oda megyek a sötét kis lyukadba és megengedem hogy rám irányítsd a kis játék fegyered.
közöd!? paraszt vagyok nem vitás...
zene, pia, haverok, basszgitár -
#2416 Az ilyen képek általában renderképek szoktak lenni, de az dobja rám az első követ aki bebizonyítja az igazamat vagy az ellentétét... -
#2415 Ha tökéletesen lemodelleznének és egy fasszal az arcodba reális képet renderelnének rólad akkor az is valóság lenne?? gondolkozz ember!... :/ -
#2414 szerintem csak szimplán egy vizes placcon áll ez az új csoda Nissan -
#2413 Dehogynem, pont azért mondtam, hogy levágós, hogy render... Ha nemjártam volna, akkor nemlenne összehasonlítási alapom... idióta... -
Dénes é #2412 csak nyugodtan okosabb már nem leszel -
#2411 -
Dénes é #2410 ti akkor még nem jártatok kint a levegőn a "valódi" életben. kockák -
#2409 jesszusom -
#2408 Amit először linkelt szembetűnően renderkép, köze sincs a valósághoz... -
Dénes é #2407 így már nem szóltam, csak hát az a kép amit linkeltél az egy valódi és hát kitudja.