7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
kanyon drift nem igazán megy :D -
#2606 az EA-nak szerződése van a helyi tűzoltósággal hogy őkis kapjanak némi elismeréstxD -
Szabi1991 #2605 -
#2604 XD -
#2603 tuning tűzoltó autó XD több mint 4000LE mindössze 6 tonna 3 sec alatt van 100on :D és a végsebessége 450km/h -
#2602 jön utánunk a tűzoltóság és végig locsolja mögöttünk az utat:D -
Szabi1991 #2601 na meg akár egész hangulatos lehet ez a vízfelverődés, de van egy olyan érzésem hogy esni se fog a játékban... -
#2600 Erre már én is gondoltam! -
#2599 egyáltalán mikor lesz az, hogy megnyomom az L betűt és tudok variálni a fényszórók között. tompított / távolsági. régi szép idők... -
#2598 -
#2597 RX7-nek mikor fog végre felnyílni a "szeme"? -
Szabi1991 #2596 pl.
-
#2595 Talán az EA-sek -
Szabi1991 #2594 amúgy érdekes hogy minden autóba megy az első lámpa, de a hátsó nem...
ki az a hülye aki végig nyomatja a hosszúfényt ? xD -
#2593 Jah és azért fröccsen mögöttünk az út, hogy lehüccse az aszfaltot mert még 200-nál 6-osba kipörög a hátsó kerék -
Szabi1991 #2592 olyan neon van a kocsi alá téve, ami megolvasztja a betont.... -.-" -
#2591 olyan kemény hogy felszaggatja maga mögött az aszfaltot -
#2590 Nem neon tuning, hanem vízfröccs tuning -
#2589 Fröccsen mögöttünk az út?? Az hogy?? -
Szabi1991 #2588 "a vízcseppek nem csak a PhotoShop következményei: VALÓBAN fröccsen mögöttünk az út..."
"- a motorhangok fantasztikusan jók, ám sajnos csak egyfajta rendőrségi sziréna szól a játékban
- rendőrös üldözések: bár nem lesznek valami hosszúak, nagyon intenzívek lesznek, illetve ha egy autónkkal háromszor elkapnak, akkor annak örökre vége, nem lehet kiváltani, vagy visszavásárolni
- ismét 20 matricát tehetünk az autónkra majd, és minden autót lehet módosítani..." -
#2587 :D Még szép! -
#2586 NFSen nőttem fel(1-től 5ig), azért már csak maradhatok gyerek ^^
-
#2585 Értem már! Hát persze! Aki kinőtt a játékokból annak persze hogy nem jó, az ne is akarjon játszani ezzel, az sokkal inkább realitást vár egy játéktól, azt keresse a szimulátorokban vagy nőljön fel! -
#2584 Ez a sok pepsi logó kinyír! XD -
#2583 Azt elhiszem! -
#2582 -
#2581 -
#2579 jó én csak 22vagyok de sokkal jobban éreztem magam abban a környezetben mint most :/
OFF:
tegnap FUN versenyt nyomtam rFactorban 1969es ausztrál verdákkal, na ott igencsak óvatosan a gázzal fékkel játék volt...és 5kör alatt úgy leizzadtam mint 6óra NFS után xD -
#2578 meg legalább az első részekbe volt belsőnézet... ha itt is lenne már tuti jobb lenne a színvonal -
#2577 hát én felnőtt vagyok immáron 28 éves és nagyon sokan azt mondják hogy még gyerek vagyok de az utolsó 3-4 NFS 1 trágya volt... ez is az lesz.. -
#2576 jah amúgy engem se nagyon érdekelnek a játékok,csak akkor ha elfut a gépemen,mert idegesítőnek tartom ezeket a shader modelleket :S -
#2575 igazad van.De általában mindig a folytatásokat cseszik el,ahogy ezt láthattad is az elmúlt jópár években,és nem csak ennél a játéknál.Én mindig örömmel játszom az első résszel mert mindig az a legjobb,hiába vannak benne hibák amik kicsit tönkreteszik a játékélményt...mindig is az első részek a jobbak,mert a siker után csak elcseszés következik :) -
#2574 ÁÁÁ, a régi szép idők! Éjszakákakon át NFS és STUNTS :D Most valóban a TDU ad vmi hasonló élményt! -
#2573 én ezeket mind megértem...csak felbuerálja az agyam, h hova az a régi varázs, hova a sima széria autó mikor kiskötsögként menekültem a yard elől...majd game után mentem a nyilvános fülkéhez és ordibáltam a yardnak h "pörszuit dö blú dzsaguar..." azoknak a gaméknak feelingje volt...nem úgy mint ennek a szharnak :)
akkor inkább már TDU :) -
#2572 pistikének a 8éves anyucikedvencnek biztos jójáték lesz...
nálam az EA a Most Wanted óta a süllyesztőben hatalmas tüskés acél hengerek közt fexik...
"nincsen TÖKÉLETES játék!" ellenben sincs tökéletes ember, de nő sem!...
lásd Murphy törvénye...ami elromolhat az el is romlik...amibe lehet BUG ott lessz is :)
"Amúgy meg örüljetek hogy van NFS,sőtt örülnétek ha ez lenne az első PC-s játék,és ne gyertek azzal hogy de nem az......... :)"
ha hiszed ha nem, amíg nem láttam a topikot a Top10-ben nem is érdekelt a game..ha ez lenne az első?? akkor várnám a másodikat mert az elsőbe lévő BUGokat remélhetőleg a 2.ban kijavítják :)
szánalmas az EA -.- -
#2571 Tudod egy 8 éves gyerkőc még bármivel eljátszik. Sőt az idősebb is! Nem problémázik, nem gondolkozik annyit feleslegesen mint egy felnőtt Ha tetszik, ha nem: ez a játék már nem igazán felnőtteknek készül Inkább gyerekeknek vagy olyan felnőtteknek akik még gyerekek! Hiszen ez játék és semmi komoly... Hiába szarok, elszomorítóak a videók, én valszeg jókat fogok játszani vele!
UI: tudom, hogy ez a vesszőparipám, de ez van -
#2570 amúgy nekem mind1 milyen játékot csinának,mert a mai világban nincsen TÖKÉLETES játék!Minden hibás,tele van buggal,szar már minden.Amúgy meg az EA nem a hírnévre hajt hanem a pénzre.Mintha ezt nemtudtátok volna.Amúgy meg örüljetek hogy van NFS,sőtt örülnétek ha ez lenne az első PC-s játék,és ne gyertek azzal hogy de nem az......... :) -
#2569 szerintem is :D -
#2568 Szerintem nem vagy egyedül -
Szabi1991 #2567 telón tiszta jó a játék