X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hajó foglalást hogy csinálod? Mert bár sikerült már néhány TL-t elfognom, meg overall 4 csillagos marine-jaim vannak, de a legnagyobb gáz, hogy a boarding podokra egybõl ráugranak a capital shipek tornyai(annak ellenére, hogy ott cikázok egy springblossommal, amire addig lõ, de aztán le se szarja, amint jönnek a podok).
A boarding podokat egy Gannetrõl lövöm rájuk. De egy komolyabb hajó, pl. Tyr esetében elképzelni nem tudom, hogy fogom le a missile defense-t. Talán drone-okkal?
Ha tényleg kifogy az ember az ötletekbõl, akkor pihentetni kell a játékot, simán ki lehet hagyni akár egy-két hónapot is és utána újra elõ lehet venni, legalábbis így mindig jött nekem valami új ötlet szikra, hogy de jó lenne vmit megcsinálni. :-)
Lehet meg kellene néznem az EVE online-t?
Most a térkép jobb alsó sarkába tervezem a betelepülést egy unknown sectorba, tele van asteroidával és egy boron core sector van elõtte.
A xenon hubbal majd összekötöm a bejáratát és így (a másik kapupár az Argon Prime és a The Wall között van) minden fontos rendszer 1-2 ugrásra lesz tõle, valamint jól védett.
Én is utálom pl.: a spawnolós xenon hajókat, tök értelmetlen így területeket foglalni.
Kben én is most álltam neki újból az X univerzumnak (reuniont kihagytam), tényleg beszippant addig, amíg vannak vagy a gép, vagy saját magad által kitûzött célok.
Már elõre sajnálom azt, amikor ezek elfogynak és kihívás híján megunom. Jó lenne, vmi folyamatos mozgó háború ebbe a rendszerbe, hogy a majdani hajógyáraimnak, flottáimnak legyen értelme.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Más.Hatalmas dumát találtam a játék angol kézikönyvében:
"Say goodbye to a social life and/or sleep"
Milyen igaz! Én is pont erre gondoltam.Na ezért nem játszottam hónapokig vele!
http://www.youtube.com/user/repatomonor21
Már csak kb 8 zene maradt hátra az TC-bõl, a többi már alternatív scifi zene lesz (moodflow, alexei, real string theory, stb)
Nem tudom abbahagyni.És mennyi mindent le kell majd írnom...mert hál'Istennek a kézikönyv elég részletes, de az csak a legalapvetõbb dolgokra tér ki.
Ja,elmúlt a fehér csík.Mai napig nem tudom mi volt, de nem raktam fel az új driver-t csak leszedtem.Most már nem csinálja.Biztos valami programhiba volt.
Kitartást és türelmet kérek, dolgozom a leíráson, de egyelõre inkább csak ismerkedek és élvezem...Minden esetre megtaláltam a másik kedvenc zenémet, a Getsu Fune szektor zenéje mellett a Marsé fenomenális.Megy is a kocsiba rögvest... 😊
Tractor beam-el complex hub-ot is el lehet húzni/tolni?
Mert nagyon nem akar rácsatlakozni, akárhonnan is próbálom.
Kösz!
Nagyon szép lett!Gratula!
Be is sza*nék, ha a videókártyával lenne gond...Sapphire Ati Radeon HD 4890 1Gb rammal.
Az a durva, hogy az egész játék tök jó, meg jól is megy, úgy hogy csutkán van minden beállítás és nagyon szép, semmi hibát nem találtam eddig.
Ez a szektoros megoldás más téme, eddig új dolog, ha valami interakciót sikerül beépíteniük bele, akkor faja lesz, ám amúgy nem sok értelmét látom.
Az ugrómotor bekapcsolásánál meg majd megjelenik egy szingularításhoz hasonló effekt, amihez ha a hajó hozzáér átküld a hipertér szektorba. (legalábbis én így látnám legegyszerûbbnek, bár a moddolásról én azt sem tudom, hogy eszik e vagy isszák...)
Egyébként a képek alapján látszik, hogy odateszik magukat az alaptémához hûen, mert az omega osztályú hajóknak és a többi Earth Alliance hajónak nincs pajzsa!
Ebbõl a logikából kiindulva max. a Worlonoknak lesz pajzsa az Árnyaknak meg regenerálódó hull-ja.
Szóval eddig amit láttam az okés.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy az alap X-el ellentétben lehet e majd közlekedni a hipertérben. Mert láttam olyan képeket is valamikor.
Az meg már más kérdés, hogy arra az X3 TC motorja képes e.
Folyamatosan frissülnek az új hajókról a képek.
Elvileg év végén / elején jön egy "demó" ami a földi szektorokat fogja tartalmazni, meg egy kis kereskedelmet.
Csak hogy ízelítõt kapjunk.
Mindjárt hadd mutassak valamit, amivel még nem igazán találkoztam.
Szerintetek ez mitõl lehet? Nem sokat csatáztam a játékban, gyakorlatilag az elsõ.Szerintem valami hibás fegyver-effekt lehet ez.Lényeg, hogy egy fehér csík jelent meg a képernyõn, ha forgattam a kamerát, akkor meg az egész elfehéredett...
[/img]
Amúgy én azt hallottam, hogy a babylon mod projectet ejtették. Reménykedjetek, hogy ez csak pletyka.
Ugye csak poén, hogy még 2 év?
Szerintem a Hub plotnak nincs semmi értelme. Túlontúl macerás, kredittemetõ. Jobbnak találtam könnyíteni rajta. Valahogy nem térül meg az a rengeteg belefektetett energia, hogy összekoordináljam több tucat szállítóhajómat + az azok védelmére szánt vadászokat, nameg a gyáraimat a hub nyersanyagellátásának fedezésére.
És miután elkészült a szerkezet nem is nyitottam meg a többi jumgate-et. Minek. Eléggé hálózatos a kapuk rendszere így, pláne ha a gyáraim óránként fél milla tiszta hasznot termelnek.
Szerintem eljátszok még vele vagy 2 évig mire megjön a Babylon 5 mod.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Ugye megjön!?
Remélem ez jó soká lesz, és kissé feléleszted addig is a topicot.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Az itt lévõ topikra is tartogatok egy frissítést hamarosan.
kisviku: erre a bejelentésre vártam, szóval mégiscsak lesz majd X3TC menü az oldalon 😄
Tomonor: nagy fába vágtad a fejszédet, nem sürget senki, majd "kész lesz, mikor kész lesz".
Most már panaszom sincs az X3 futására, bár meg kell hagyni, hogy egy CoreI5-el+HD4890-el meg 4 giga DDR3-as rammal azért már induljon is el...ja, 20 év után elõször váltottam ATI kártyára...
Az a durva tudjátok, amit anno is mondtam, hogy milyen gépen fejlesztették, amikor csak MA (kábé 3 évvel késõbb) van olyan gép,amin max beálítással fut simán?!
Hál'Istennek a Terran Conflict is zökkenõmentesen fut, de szerintem itt már csiszoltak a hardverigényeken és azok kihasználásán is.
De most hogy másodszor is végigtoltam az Oblivion-t és péppé-rommá játszottam, elvonultam megint a világûrbe.
Szóval, ha erõt veszek magamon, ellenállok az X3-nak és abbahagyom, áttérek az X3:TC-re, mert azzal még egy percet nem játszottam.
Nem tudom, mikorra lesz kész, de sietek, bár tudom,hogy Ti már mindent tudtok, mert én jóval a megjelenése után szereztem csak meg.