X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Köszönöm a gratulációt, természetes, hogy ki vagy emelve, a te írásaid képezik az alapot 😉
Egyszer, ha megint lesz idõm, X3TC menü is lesz.
Tomonor, nincs kihalva a topic, csak nem írunk, mert itt nincs mire válaszolni, bár én már oda se, ahova lenne gondolatom, mert Saga leírja, mire billentyût ragadnék - lásd Dragon Age 😄 Gondolom így lesz majd a Mass Effect 2 esetében is jövõre 😮 Lényeg, benézek majd' minden napon, és kíváncsian várom a mododat.
Van-e esetleg valami megoldás rá?
Ezúton szeretném megköszönni Amaro-nak a szép oldalát és, hogy megemlített engem is.Könnyes szemmel néztem végig oldalát.
Nem is beszélve másik Nagymesterünkrõl, Tomonor-ról, aki fáradhatatlanul tartja a frontot.Elképesztõek vagytok srácok!
Szeretnék bocsánatot is kérni mindenkitõl a hosszú csöndért, amit hátrahagytam, de "sajnos" van egyfajta valódi világ is,úgy hívják ÉLET 😊 Nemcsak az X Univerzum, amiben éltem.Amint idõm engedi, csatlakozom újra,bár már nem én vagyok a veterán...
Van már hír a terranos xtm - rõl??
tessék
és igen, a star trek trailer ösztönzött, ám a zenét magam módosítottam hosszabbra, szal... nem mondom, lehet hogy röbidebb, ám több munkám volt vele mint az elõzõ trailerrel xD
Köszi a válaszokat.
Nagyon jó kis videó lett. <#worship>#worship>
Minek a zenéje? Nagyon ismerõs.
Movie Trailer?
A modod mellett várhatjuk a mozifilmet is? 😊
Enjoy.
Egy "üres" szektorban csak úgy száguldoznak az fps-ek.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Remélem nagyon akarják azt az állást az EGO-nál... 😊
Akiket nem szerzõdtetett az egosoft, azok most az XTC modon dolgoznak. (+ néhány új ember)
Az XTM csapat tagjai nem EGOSOFT alkalmazottak (eddig így tudtam)? Mert ha igen akkor a távolból ott volt Berni.
Ezért nem is csodálkoztam amikor visszaköszöntek az XTM-es fregattok és egyéb hajók a TC-ben.
Ám igen, mivel ezek az egyetlen modellek, csak ezt tudom a sohneneknek használni.
Találkozott már v.ki ezzel a szörnnyel?
200 GJ pajzs
50 Sohnen Beam Cannon
Ha ez megindul kipucolja a teljes X univerzumot...
A Boronokon kívül az összes faj gonosz. (Az Argonokat a játékkészítõk elfogultság miatt nehéz értékelni...)
Paranid - még az anyját is elárulná
Split - még az anyját is lemészárolná
Teladi - még az anyját is eladná
már ha van nekik...<#alien2>#alien2>
Tomonor! Azt a Novához hasonló vadászt (#7391 belinkelt 3. kép) te csináltad?
Nagggyon durrrva... Valahogy így kéne kinéznie az Argon Eclipse-nek!
Képeket még!!!
Õsi ellenség, hmm, kitalálom! Klingonok. <#vigyor>#vigyor>
Sohnenek is felbukkannak, ám még valami felbukkan velük: az ellenségeik. Ezúttal neked kellesz döntened hogy ki mellé állsz ám nem sok beleszólásod lesz az egészbe amúgy... Õk túl erõsek lesznek számodra <#crazya>#crazya>
Illetve még ezen gondolkodom, ugyanis eredeti történet szerint ilyen nincs, ám a felébb lévõk sincsenek, szal végülis: Terran kalózok. Ezúttal sokkal mélyebbre nyúlnak majd be a terran rendszerek mint a naprendszer... még az alpha centaurinál is... Ám ez egyenlõre titok, igazság szerint csak az ATF, illetve egy másik szövetség tud róla... Ám titokban a terranok az X univerzumot is elérték az évek során ám. Többet nem mondhatok. :X
az XTM-hez a scripteket egy xplugin manager nevü progival raktam fel anno. A TC-hez mivel rakod fel? Fel kell installálni újra ugyanezt a programot? Vagy van egy másik program erre? (A prospektor skriptet szeretném felrakni...) Írjatok valami linket légyszi! kösz,
B.
A 3. képen az milyen verda? Egész jól néz ki.
Új fajok téma érdekes, azért túl sok új ne legyen sztem, a Sohnenrõl mindig szerettem volna többet tudni, de rajtuk kívül nem tudom kiket lehetne még behozni, akik illeszkednének az X univerzumba. Még régebbi Õsöket netán?
az OoS alatt hirtelen nem tudom mit értesz, ám olyan scriptet fogok beépíteni, mint a CODEA és hozzátartozók, amely pilóták bérlését teszi lehetõvé, stb. Továbbá be lesz építve még a Patch mod, az M8 Hangar mod, PSC01 cockpit modja megkeverve shawn design-ával, illetve Imp's cockpitok is benne lesznek, x3 reunionos fegyverek visszatértnek, és átalakítom õket a saját cmodos effektekre. Az egész mod eredetileg az SS&B modra fog épülni univerzum és hátterek téren, viszont ha megtalálom a módját, elkészítem a modhoz a saját elképzelt univerzumom. Ám ott még nem tartok.
Jah, és lesznek új/átalakított hajók, meg egy pár új faj. Ezek még titkok. Najó, egy-két hajót meg cumót megmutatok azér'
Elite
Cockpit1 (minden hajónak lesz cockpitja)
Na ez milyen hajó lehet? 😛
Cockpit 2 (ez lesz a végleges változata az M4-es elitenél + a HUD itt még nincs teljesen átalakíva)
Akeela's Beacon feltámadt!
Vajon kijé lehet ez a klafa kis szoba? 😛
Na egyenlõre ennyi. ^_^
Még egy kérdés: van-e értelme AI irányította saját hajókra többféle rakétát tenni? Pl. hornet-et és wasp-ot, nagy és kis hajók ellen. Intelligensen használja, vagy ne álmodozzak? <#vigyor2>#vigyor2>
\"While the enemies of the Emperor still draw breath, there can be no peace.\"
Van hozzá egy library scriptcsomag is... Én azt mondom hogy a Text fájlokat kezd elõször állítgatni, ugyanis azoknak már a címük se kompi a TC-vel.
Amúgy nekem a régiek jobban tetszenek (kivéve a Split hajókat), fõleg az Argon meg a Parandid hajók lettek megváltoztatva.
Most fõleg a nagy hajókra gondolok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyakori roncsok: Thresher, Tiger, Aquilo, Zeus, Titan, Argon Equipment Dock, Argon kaja gyárak
Helyek:
President's End
Unknown Sector (08,08)
Senator's Badlans
Acquisition Repository
Wretched Skies
Contorted Dominion
Faded Dreams
Veil of Delusion
Xenon Sector 101 - Brennan hajók + más roncsok
Perpetual Sin - Brennan hajók + más roncsok
Ritkaságok:
Saturn 3 - Yokohama
Unknown Sector (07,05) - Osaka
Hatikvah's Faith - Xenon J
érdekesség, hogy a játék fel van még készítve a 15 "alap" zászlós hajó roncsára (TL, M1, M2), de hogy ezek milyen apropóból jelennek meg, azt nem tudom...
gondolom van lehetõség arra, hogy valamilyen script, roncsot csináljon a felrobbanó nagy hajókból... mondjuk ha így nézzük, nekem hiányérzetem van a terran, és egyéb egyedi nagy hajókból 😊
remélem késõbb nem spawnol rá egy másik gyárat, ha most oda csítelem az eredetit 😄
Az X2-es titán vagy Dragon az semmi... A fájlok között ott kell lennie még az X-BtF-es modelleknek is xD Mindenesetre az XTM kezte el pakolgatni az X2-es titánt mindenhova, és mivel eme játék az XTM-esek keze alól lett átemelve...