12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • mindero
    Nekem meg olyasmi gondom volt h a Cmod3 eddig ment Cadius shippackjával, most meg hiába töltöm be váltakozó sorrendben a modokat nem érzékeli a cmodot. Managerrel próbálom bejátszani de nem megy.
  • tomonor
    o.O ilyet se hallottam még. Kompatibilisek a fegyók a hajóval?
  • Physix66
    Üdv!
    Akadt egy kis problémám a játék alatt...
    Első próba játékom alatt(rev.1.0) simán ment a fegyverek használata, de most, hogy új játékot kezdtem(rev.2.7) valamiért nem tudom üzembe helyezni a fegyvereket.
    Particle Accelerator Cannon + Express, majd install a Baj 1be, szóval mennie kéne, de nem tudok harcolni, ami most nem ártana, mivel egy Paranid mindenhova követ és megpróbál levadászni.... Még jó hogy gyorsabb a hajóm :D Drone-okkal el tudom intézni, de jó lenne ha több opcióm lehetne fegyverek terén... Tud valaki segíteni?

SB
  • Gunslinger
    Szerintem nem, legalábbis én nem láttam ilyesmit, csak a kamu Pirate Shipektől, amik amúgy sem működnek rendesen.
  • Gunslinger
    Vagy bug vagy nem ezért lőttek rád. Sztem dobd ki egy Xenon szektorban, ott majd megszeretgetik őt egy kicsit.
  • keneseig
    De nem lőttem szét ez a gond,csak kidobtam a raktérből.Utána egyből lőttek az argonok.Nem lehet vhol leadni őket állomásokon ami legálismak számít?Hallottam olyat,hogy pirate base-n el lehet adni őket,de hogy az illegális.
  • Defrag
    Itt is úgy van mint a Reunionba, hogy ha eléri az állomást elfoglal egy dokkoló kampót véglegesen?
  • tomonor
    ha már egy pilóta kiugrott, mindegy hogy kalóz volt vagy nem, amint megadja magát a fajának képviselőjének válik. Tehát argon területen max csak a paranidot lőheted szét.
  • keneseig
    Mit lehet tenni a kalózokkal ha felveszem a raktérbe?Egyik nap véletlen pont elém ugrott,majd mikor kidobtam,hogy szétlövöm a helyi erők engem lőttek agyon...
  • keneseig
    Köszi
  • Gunslinger
    Normális.
  • keneseig
    Az normális,ha mondjuk a Terracorp HQ a 2. küldi után nem adja egyből a következő küldetést?
  • Gunslinger
    Ja hogy bescriptelni ingyé' 100 hajót nem csít? :-)

Mondjuk szvsz mindenki úgy tossza el a játékát ahogy akarja, igazából ha mindent végigjátszott tisztességesen és már nincs kihívás, akkor lehet örömködni sokféle képen, ezért jó ez a játék :-)
  • Zilo85
    Ha csak ez lenne a legnagyobb cheat (amit teszek hozzá nem is az, hisz' csak éltem a lehetőséggel...)
    Egyébként pedig az univerzumomban egy egész vurstli várja a látogatókat annyi kieg. van fenn. :)
    XTC-re várok. Addig kompenzálok.
  • Gunslinger
    Superboxot akkor is kiadhatták volna, valóban, de így jobban dől majd a lé.

Kis csíter :-) Én csak kipróbáltam aztán tüntettem is el, majd a 3.0-ban úgy is lesz.
  • Zilo85
    Marketing okokból várják meg a Superbox kiadását is :) Kijöhetett volna 2008 novemberében is nemde? (no persze nem 3.0-val nade mind 1.)

Jó az Aamon Proto. Fél tucat rajom már hadrendbe is állt azóta ;)
  • Gunslinger
    Superboxot asszem kihagyom, van három eredeti X-em, nem kellenek még egyszer, Balance of Power viszont nagyon várós. Egyébként már rég készen van a 3.0-ás patch meg a BoP plot, csak marketing okokból megvárják a Superbox kiadást.

A BoP egyes elemei több hónapja megvannak, 2.7-el pár véletlenül be is került a játékba. Az az Aamon Prototype bitang durva egy vadász lett.
  • Zilo85
    Saga Jr #8585-ös hozzászólása végén találod a linket a terran (main) plot végigjátszáshoz.
    Hogy vagyunk?
    Mindenki vágja a centit. Közeleg Okt. 8. Akinek van pénze és igénye rá: Superbox, akinek nincs az várja a Balance of Power plot-ot.

• Gunslinger
    Egyszerre csak egy wingnek lehet parancsot kiadni. Ha abban a szektorban csak a wingjeidben szolgáló vadászaid vannak, akkor a broadcast előnyös.

Attack Fighters parancs nem adható ki wingben (sajnos, ez elég komoly hiányosság), de meg lehet kerülni a problémát könnyen. Egy vadásznak kiadod az Attack Fighters parancsot a vadász saját parancskonzoljában, majd az összes többi vadásznak kiadod az Attack Target of parancsot.

Attack All Enemies parancsot el kell felejteni. Wingben szigorúan tilos használni és wingen kívül sincs túl sok értelme, maximum járőrözésre jó, de csak kisebb szektorokban, különben nagyon elkóricálhatnak az egységek.
  • Doian Gray
    Jól jönne a kérdéseimre pár válasz szerű valami... ha esetleg nem terhelek meg vele nagyon valakit akkor léccike...
  • tomonor
    vigyél nekik piát.
  • yokci
    Valahogy összebalhéztam az argonokkal, lőnek rám meg szóba sem állnak velem, hogy tudok velük kibékülni?
  • Doian Gray
    Másik...

Az XTC-ről nem tud valaki valamit?
  • Doian Gray
    Kellemes üdvözletem az uraknak. ^^

Mily rég is jártam erre.. És mily rég is rájöttem már hogy engem a TC kampánya nem is igazán érdekel...

De most már eljutottam arra a pontra hogy elkezdett furdalni a dolog hogy milyen. Viszont eljutottam oda hogy kell egy végig játszás leírás, mert kellene pár egyéb meglátás hogy tisztában legyen vele aprócska buksim, hogy mégse vagyok szimplán csak atom szőke. :)

Egyébként hogy vagytok? :)
  • keneseig
    Lenne 2 kérdésem.Ha van mondjuk 2 vagy több wingem,és 1 hajót be akarok velük támadni akkor hogy lehet a leggyorsabban kiadni a parancsot mindnek?Csak azt találtam targetingnél,hogy wing attack/blue-green-stb,de mindnek nem tudom ott kiadni.Vagy erre csak a Wingman megoldás jó?A másik hogy a (vadász) wingeknél megoldható az,hogy csak vadászokat támadjanak?Vagy Attack All,és reménykedjek benne,hogy nem valami fregattot támadnak be?
  • Gunslinger
    Szerintem is ez lehet a gond, a lövegtornyok navigációtól függetlenül működnek, csak a fegyverzetbeállítás és a turret parancs számít náluk, de még a hajó alap parancsától is függetlenek! Amúgy M6-al is nyugodtan lehet wingezni, de való igaz, hogy nem mindegyikkel érdemes, M6 felett már nem szabad wingbe rendelni a hajókat, többet árt, mint használ.
  • mindero
    Valószínű h azzal vannak elfoglalva h ne ütközzenek össze. Az m6-osok sokkal lomhábbak mint a vadászok, lassabban reagálnak. M6-osokat inkább egyenként kéne irányítani, vagy egy nagyobb hajó kíséretének kijelölni őket.

Wingek vadászokhoz valók.
  • Defrag
    Miért van az, hogy egy 5 db m6-os ami egy wingben van csak a turretekel lövi az ellent és a main-el nem?
  • tomonor
    hát igen, ilyenen el sem indulna, de még a Reunion is csak döcögne (tapasztalatból tudom)
  • Rotcsa
    Olyan szívesen játszanék ezzel a játékkal,dehát a gépem nem bírná :S
    Fujitsu Siemens Amilo, L7320, 1.7 Ghz, 1 gb ddr2 ram, 64 mega vram(nem saját, elveszi)
    Anno a freelancert szerettem nagyon, úgy látom ez is hasonló. :)
  • Gunslinger
    Szia!

Ez talán segítségedre lehet: Kötelékek
  • keneseig
    Ja értem,köszi.
  • mindero
    Winget nem szabad a wingman-nel keverni. Ha wingman-eket akarsz csak azt az opciót kell kipipálni, nem szabad wingbe rendelni őket.
  • keneseig
    Sziasztok!

Tudnátok segíteni?Olyan problémám van,hogy egy winget beállítottam wingmen-nek hozzám és a Shift+6 és 7 parancsra semmit nem reagálnak.25Km-en belül is bróbáltam a targetelt célpontot nem hajlandók megtámadni,ha meg kiadok nekik valami parancsot,de megszakítanám ,hogy protect me akkor is az előző parancsot folytatják.
  • Bluefire
    ajánlott beszerezni az összes pajzsot(max felszerelhető mennyiségű pajzsot*) jumpdrive-ot és még pár lézert majd
  • Zuchy
    Értem, köszi a segítséget!
    Közben már rájöttem, hogy azt a kalóz bázist kell lescannelni.
  • SaGa Jr
    Zuchy:
    Pontosan mi a kérdés?

Ez egy ilyen játék, ne haragudj meg rá csak mert nem követi a divatos elbutulós tendenciát és nem rág mindent a szádba. :)
    Találd ki magad hogyan gazdagodsz meg, milyen feladatokat vállalsz el, kikkel akarsz haverkodni és kikkel nem, kereskedő leszel, harcos, kalóz, fejvadász, iparmágnás vagy ami tetszik.
    Ezt a játkot úgy kell elkezdeni hogy mindenek előtt elolvasod legalább egyszer nagyon alaposan ak ézikönyvet amit mellékeltek a játékhoz és cssak utána kezded el első próbálkozásaidat. Ezt a játékot tanulni kell, időigényes de ha ráérzel nagyon hosszú időre le tud majd kötni.

A feladatokkal kapcsolatban azt tudom javasolni, hogy mikor elvállalnál egyet (legyen szó a szorihoz tartozókról vagy az állomásokon felvehetőkről), alaposan hallgassad meg és értelmezd amit elmondanak. Nem lesz részletekbe menő leírás a journal-ban a feladatokról, csak a főbb szempontok és ha nem figyeltél olyan helyzetbe kerülsz mint a második feladatban most vagy.

A második feladatban követned kell a kijelölt delikvenst majd miután dokkolt a célállomáson azután az állomást kell lecsekkolnod (menj hozzá 500 méteres közelségbe vagy még közelebb, akkor indul be az automatikus scan). Ezt egyébként elmondják neked a feladat során.

A kis nyilak meg így is sokkal több segítség mint ami kéne (később magad is rájössz majd hogy ez elég sok felfedezéstől megfoszt meg túlságosan is megkönnyíti a játékot).

Ha meg nagyon elakadsz akkor javaslom a végigjátszás megtekintését az alábbi linken:
    végigjátszás
  • Zuchy
    Üdv, egy kis segítség kéne. Teljesen kezdő vagyok a játékban.
    Csinálom a küldetéseket, vagyis pontosan a másodikat, ahol ilyen kalózok mögé kell menni, és scannnel, vagy mit csinál. Na én már vagy 25 hajót megscannaltem, de még mindig csak adja a feladatokat, ide menj oda menj. Ez így normális? Elején követtem végig a kalózt tisztes távolságból, de miután bement a bázisukba, utána meg kijött 6 ellenséges hajó, azok ellen esélytelen vagyok. Az a baj, hogy a kezdők ebben a játékban teljesen elvesznek, nincs semmiféle útmutatás a kis nyilakon kívül, hogy hova menj. Találj ki mindent.
  • tomonor
    hadilabon
  • Amaro
    Egy hónap múlva itt az X3TC 3.0, jön a Superbox, még idén itt az XTC... a zombik dolgoznak ;)