12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • human34
    Pultarch Mining HQ, NMMC HQ....stb.
    Vagy TS ship rakterében egy shipyardban
  • Dorgal
    Sziasztok!
    Hol tudok eladni egyszerre nagyobb mennyiségü nividiumot?
  • mindero
    Igen, az animált szektortérképen én is csak lestem. Milyen lehetőségen vannak még abba!
  • Zilo85
    Nekem szerencsém volt azzal a küldetéssel.
    Amikor bedokkoltam az egységára a terméknek 14 cr volt, de amíg gondolkoztam, hogy mit is csináljak akkor jött egy újabb szállítmány mert az egységenkénti ára lement 12-re.

Egyébként pedig, ha nem tudták volna megoldani az animált kapunyitós effektet + hipertér stb., akkor nem is lehetett volna Babylon 5-nek nevezni mod-ot még jószándékkal sem.
    De megoldották ráadásul szépen!
  • tomonor
    A hipertér effekt SETA-n idegesítő. Az aszteroidák textúrái... nos hagyjuk annyiban, hogy jobb lett volna meghagyni a régit. A hajók pilótafülkéjét ugyancsak jobb lett volna nem áttűnő üveggel beteríteni, ezt a hibát az egosoft majdnem megtette az X2 bétában. Ugyancsak negatívum nekem, hogy elküldenek az első küldetésre, hogy vegyek ezt-azt, aztán wtf? Nincs 80 egységnyire elég pénz? Na ja, itt már nincs jól megszokott luxus.

Viszont olyanokat mutatott fel a mod, amelyeket nem hittem, hogy lehetséges az X3 engine-ben. Pl az animált, hangeffektel járó kapunyílás, az univerzum térkép átdolgozása, stb.

Magyarán, jó lesz majd valamikor, de most még gyengécske a mod.
  • Zilo85
    hang a dobozból: ejtsd: Dzsump_endzsin :)

• tomonor
    rakd újra a játékot, nekem semmi sem jelent meg először tulajdonképpen.

Jah én is kipróbáltam, néhol ámultam, néhol meg láttam hogy nagyon alfaszagú az egész, ám ez még megengedhető, mivel alfa stádiumban van a mod. Lenyűgöző a munkájuk eddig, viszont megintcsak a szinkron hangokért kár.
  • Zilo85
    Jumpdrive nincs viszont Jumpengine az van.
    EC helyett pedig Deutérium hajtja.
    Még nem járok ott a játékban, szal azt sem tudom, hogy kapható-e csak cheat-el rakosgattam fel cuccokat a hajókra, hogy mégis...
    Vadászra nem engedte felrakni. M6-ra nem próbáltam csak az M7-es Hyperion light cruiser-re raktam fel.
    A Jumpengine-el szektorból csak hipertérbe lehet ugrani, a hipertér kapuját kiválasztva de sajna a szektorok kapuival ellentétben itt (nekem) nem jelent meg a jó öreg hipertér-ablak csak a jól ismert X-es jump effekt. Hipertérből viszont nem próbáltam még kiugrani.
  • Doian Gray
    Bocsánatot kérek Tomonor.

Elfelejtettem. Ne haragudj. Nem fordul elő többet.
  • tomonor
    Privát msn címeket félreértések elkerülése végett ha lehet privátban küldözgessétek, köszöntem.
  • Gunslinger
    Értem. Jumpdrive van?
  • Zilo85
    Javaslom nézz meg egy két youtube-os videót de én egetverő különbséget nem vélek felfedezni.
    Volt fémes csillogás de a sorozat alatt is változott a minőség (mikor-meddig készült...).

Ami macerás lesz (már ha szépen akarják megcsinálni) az árny hajók burkolata.
    Egyébként nálam minden működik. (vagy ami nem működik azt még nem vettem észre...)
    Amikor mohó lettem és cheatelgetni kezdtem magamnak néhány cirkálót, akkor kezdett el rakoncátlankodni a mod de ez nem meglepő 1.0-nál
    Ami meglep az a gyorsaság, ahogy a hipertérbe be és kiugrok. (gondolom a kevés "tereptárgy" miatt)
  • mindero
    Úgy van hogy minden szektor között van egy hipertér szektor. Jól ki van találva.

Mondjuk nekem a kapuknál nem működik a hipertér effekt. Belerepülök aztán nem történik semmi, jön a következő szektor.
    A hajómon meg sincs fegyverzet aztán szétkapnak a kalózok.

Az űrhajók minősége egyébként nagyon hullámzó. Lehet hozzászoktam a profi modokhoz, de némelyik annyira elnagyolt h rossz ránézni.
    Nem emlékszem a babilon 5-ben is ilyen szürkés felszíne volt a hajóknak, semmi fémes csillogás?

Amúgy jó kis mod lesz, csak fejezzék be, mert így nem sokat lehet vele kezdeni.
  • mindero
    Persze. jöhet msn cím, bár egyelőre most nem tervezek új projektet (Third Age Total War elviszi a szabadidőm:), de bármikor jól jöhet.
  • Doian Gray
    Mindero?

Még keresel narrátort? Asszem tudnék valakit. Aki jól beszéli az angolt. Tudja is, valamennyire, mondjuk tudja is. De lényeg a lényeg. Sok féle hangot képes kiadni, utánozni, vagy éppen folyamatosan úgy beszélni.

Pl démoni hangot, játékokból lények szövegei, és a hangjuk is hozzá, fegyverek. A legjobban a Flak Vierling megy neki. Autók, sziréna, meg ezek. De tényleg.

Ha érdekel az illető, megadok egy Msn címet, és felkeresed, vagy e-mail címet esetleg.

Am jó a vidi. Bár most hang nekem nem volt, de nagyon tetszik. És a kommunista propaganda is jó lett. :D
  • Gunslinger
    Minden szektorhoz kapunként tartozik x különböző hipertér szektor vagy van egy darab hatalmas és abban x mennyiségű kapu az x mennyiségű szektorhoz? Szvsz utóbbi lenne a B5 hű.
  • Zilo85
    THX a linket!
    Egész jó kis mod lesz ez ha kiegészítik + kap egy kis finomítást!
    Szerencsére odafigyeltek a hangsúlyos pontokra, így a kapuaktiválásra na meg a szektorok közötti hipertér, benne a bójákkal az 1st class!
    De Betty hangja jobb lett volna mint az alsós kiscsávóé.

Na mind1. Talán nem kell még ennyit várni a full verzióra.
  • tomonor
    mondtam már, hogy ezúttal még más projecten dolgozom a ti érdeketekben.
  • Zilo85
    jav. mododra
  • Zilo85
    Ugye nem kell majd ezt mondanunk a te modora!?
    Esetleg mire a falevelek lehullanak? :)
  • tomonor
    na így 3 év után már ezt is megértük :O
  • mindero
    BABILON 5 DEMO tölthető.
    Bugosnak bugos, úh nézzétek a fórumot hogy mik a megoldások (meg lehet feedbacket is adni).
  • Gunslinger
    Nagyon jó videó, szép munka, a narrátor rossz hangját tudom felhozni egyetlen negatívumként. Gratula!
  • mindero
    Azok a hajók Cadius munkái, az is volt a cél h kicsit népszerűsítsem a munkáikat (connery meg a háttereket csinálta), mert a fórumba lévő képek nagyon bénácskák, a hajók sokkal jobban néznek ki a játékba.

És köszönöm a véleményeket.
  • mindero
    Az a baj a narrátorral h lassan kifogyok a jó beszédhangokból.
    Jól beszélő angol ismerősöm meg nincs sajna.

De Adama admirális hangja lenne a cél persze :)
  • SaGa Jr
    Jó kis videó. Különösen tetszenek a NEXUS-ból átvett hajók (romboló, cirkáló, szállítóhajó és talán a csatahajó), kár hogy az Angelwing nincs közöttük. Ha jól láttam talán még a Mass Effect is képviselteti magát egy hajóval.
  • Amaro
    Egyetértek Buefire véleményével, a narrátort lecserélni, a jó öreg Adama majd felmondja az egyébként kiválóan megírt lelkesítő szöveget ;) Remélem, ez a "coming soon mod"-od intrója volt... :D
  • tomonor
    nem rossz... meg érdekes elgondolás. Ám ahhoz, hogy a USC megszálja az X univerzumot, ahhoz valami nagyobb dolog kell, mint a megalázás...
  • Bluefire
    nagyon jó a videó, csak a hang volt rossz
  • mindero
    Uraim itt az új videóm! Lehet kritizálni :)
    Van magyar felirat is.

• Zilo85
    Ha másra nem is arra biztosan megfelelő lesz, hogy lássam érdemes e várni a full verziót.
  • SaGa
    A gyári Reunion lemezt nekem se minden dvd tudta olvasni.
    A róla készített másolatot igen, így arról telepítettem, a gyári meg ott van a polcon.
    Valamelyik verzióváltáskor úgyis kiszedték belőle a dvd ellenőrzést.
    Megj: amelyik dvd olvasónak gondot okozott (egy LG, Lightscribe képes cuccc), az pár héttel később ki is feküdt teljesen, kukázni kellett...
  • Daniboy01
    Köszönöm mindenkink a hozzászólásokat!

Vitez77
    Steamen most aktiváltam a CD kulcsot, simán elfogdta, már tölti le és telepíti fel! ( kb. 8 óra múlva játszhatok is vele! )

Azt még mindig nem értem mondjuk, hogy a lemezt miért nem ismeri fel, de fő problémám megoldódott!

Köszi mindenkinek!
  • mindero
    A legújabb dátum az a Júli 24, 25.
    Elvileg kész vannak a demóval, tesztelgetik. De ne számíts sokra, csak demónak szánják. földi űrhajók/ szektorok lesznek főleg. Kereskedés nem tudom lesz-e.
  • Vitez77
    Regisztráld a STEAM-re (ha van account-od), töltsd le és hátha úgy települni fog.
    http://www.egosoft.com/support/faq/faq_answer_en.php?answer=1633
  • Zilo85
    Jah v.kinek egy (x) univerzum sem elég!?? :)

Apropó mi hír van Babylon 5 mod tájékán?
  • mindero
    Működik ott is. Nekem legalábbis két X3TC van telepítve és mindkettő önállóan fut.
  • Zilo85
    Két primitív és kétséges kimenetelű megoldási javaslatom lenne:
    1. próbáld meg beírni lemezképfájlba és onnan megindítani a telepítést.
    ha ezzel nem megy
    2. Telepítsd fel a másik gépre és másold át a komplett játékot!
    (X2 és Reu esetében ez nálam működött, TC-vel nem próbáltam)
  • tomonor
    Passz. :/ Ám valami oka biztos kell, hogy legyen. Minden más dvd-t felismer?
  • Daniboy01
    Hello mindenkinek!

Segítsetek légyszives ha tudtok, mert már az agyam eldobom. Egyik nagy kedvencem az X3, rengeteget játszottam vele, nagyon tetszik. Az a problémám, hogy 3 hete nyugdíjaztam a régi gépemet és fel akartam tenni az X3-at az újra pár napja. ( természetesen eredeti ) Legnagyobb bánatomra NEM BÍROM FELTELEPÍTENI! Az autorun el sem indul, a lemezt nem tudom megnyitni sem sajátgéppel, sem commanderrel sem intézővel, egyszerűen nem látják a lemezt, illetve a sajátgép annyit kiír, hogy X3 de sem az ikon nem látható, és ha megpróbálom megnyitni lefagy, a commander nem is találja a dvd meghajtót. Egyszóval gépem nem ismeri el a lemezt, nem látja.

A lemez nem sérült, nem karcos, másik gépen kipróbáltam ( win7 az is ) simán elindul, semmi gond. A meghajtóm nem sérült, nem koszos, csak 3 hetes és minden más DVD-t gond nélkül felismer, telepít. Megvettem még gy példányban a játékot, hátha mégis a lemez szar, de ezt sem ismeri fel, pedig most bontottam ki, zsír új.

Mindenképpen a gépemmel van valami ami miatt nem látja. Kérdésem egyértelmű, mi lehet a gond? Hogy lehet megoldani? Találkoztatok-e hasonlóval? Kihez fordulhatnék? ( A kiadót hívtam, azt mondták törölgessem meg a lemezt, idióták! )

DVD meghajtóm adatai: Samsung S223C ( 16xDVD-RAM, 22xDVD+-R, 16xDVD+-RW, 16xDVD+-R DL, SuperMulti(?), S-ATA )
    OP rendszer: Windows 7 pro. 64bit, magyar nyelvű, eredeti

A ha van valami ötletetek légszíves írjatok, mert már nagyon vágyom vissza az X univerzumba! ( Split Raptor rulez! )