X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem az AMS modot, hátha az okozza, de teljesen alap, modoltalan telepítéssel is hasonló...
ismét kérnék egy kis segítséget.
Anno a földi küldetés során az argon M148 szektorban ott maradt egy ellenséges lasertower.
Úgy gondoltam, hogy majd az idõ megoldja, és elmúlik a mérge, de azóta is piroslik, valahányszor arra vetõdöm. Ha kilövöm, a military outpost is megsértõdik...
Szóval van valami megoldás a kialakult ostoba helyzetre?
1 Boarding pod 5 Marinet tud szállítani.
Ha fölraktad a 2.5ös javítást akkor úgy is mûködnie kéne hogy beállítod a hajó rakétafelhasználását 100%-ra fegyvernek meg berakod a podokat. Így már távolról is ki tudod adni a Piracy menün keresztül a parancsot.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
-PSCO1's Cockpit Mod
-CODEA Weapon System
-Commercial Agent
-Commodity Logistic Software
-Economy and Supply Trader
-Explorer Command Extension
-Improved Boarding
-MARS Fire Control
-Missile Rebalance Mod
-No Fog
-No "Press Space..."
-NPC Bailing Addon
-Numeric Race Ranks
-OOS Damage Rebalance
-Prospektor
-Race Response Fleet
-Resized "Aldrin Big Asteroid"
-Salvage Claim Software
-Ship Killed Notification
-Wing Hotkeys
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Mivel a W7 x64-em valamiért nem szereti a Ru-t, ismét elõszedtem a TC-t.
Van valakinek olyan mod/script listája, ami a 2.5-verzióval biztosan mûködik?
Nézegettem nagyobb modokat, igaz, csak percekig:
TranscendII: teljesen más univerzum, nagyon elvadult hajóadatok, Argon Clusterek, stb. Nem igazán tetszik...
X-Universe: kisebb galaxis (kb az X1-ben megismert méret), visszarakott X2-es hajók, grafikai "butítások", kifejezetten a gyors és harcoktól hemzsegõ játékra kihegyezve. Ahogy elnézem, további scriptek és modok csak nagyon óvatosan próbálgathatóak. Moduláris, több spk-ból áll és nem kell mindegyiket feltétlenül használni.
X1😛ast and Future: még nem próbáltam, csak letölöttem. Az elõzõ mod készítõje jegyzi. "Javított" grafika, beépített Combat mod és RRF, szintén X1 méretû univerzum, plusz hajók, 130 mega körüli letölthetõ méret...
Apricot's Merged Mod: több mod egybegyúrva, sok berakott hajó (ebbõl a BSG nagyon durván túllõtt a célon, szerintem), sok új kezdési lehetõség, további scriptek és modok mellé tehetõek. Pillanatnyilag ez van fönt, még birkózok vele...
A modok elérhetõek a banner alatti Downloads oldalról, a lista végén, illetve itt.
Gunslinger:jaja😉 csak jöjjön meg a tám😊)
Zilo85:2 napja csak ezzel játszok szal nekell félni<#idiota>#idiota> a szlogenes témát meg sejtettem,meg igazából ahogy elkezdtem és láttam hogy mien árak vannak 1-2 küldinél meg ienek sejtettem hogy nem 15 órás a játék élettartama<#idiota>#idiota>+ha megunom kicsit félre rakom megint zúzok cod-ba meg dow2-be utána meg lehet folytatni^^
a kereskedõhajós témára valaki tud valami tippet?megvettem de olyan tetû lassú volt hogy inkább betöltöttem a mentést és hanyagolom a témát 1 kicsit<#nyes>#nyes>
Az a bizonyos "forget social life..." és a "trade, fight, bild, think" idézetek nem csak jól hangzó szlogenek, jól körülírják a játékot.
Lényeg a lényeg 2 nap alatt ne várj csodát, ez nem egy buta arcade szimulátor de gondolom erre már másfél nappal ezelõtt rájöttél.
Majd 2 hónap alatt szépen lassan belerázódsz. Nekem legalábbis ennyi idõ kellet az X2-höz (amivel kezdtem, és ami a TC-nél sok oldaról egyszerûbb volt) és még ez idõ után is ért jó pár meglepetés.
Kitartás.
Harcba csak akkor tudsz jól keresni ha jó rangod van és sokat fizetnek egy-egy misszióért ha elvállalod, amúgy még akkor kereshetsz egy picit harcban, ha kiugrik az ellenfeled és neked adja a hajót.
-hajók eladva az 1ik fegyóval 1ütt úgyhogy "van pénz rendesen",most azon gondolkodom hogy a marson veszek 1 kis szállítót(mivel csak azt lehet)felfejlesztem és akkor kereskedéssel is tudok valamennyire foglalkozni,bár nemtom mivel éri meg mert amiket eddig láttam mind aprópénzes dolgok voltak,bár gondolom a kereskedelmi rang növekedésével lehet a nagyobb hasznot hozó fuvarokat vállalni.
-ahogy néztem a komolyabb hajók vásárlásához nemcsak pénz de repu is kell,namost pl ha földi hajót akarok(ami többet tud mint 1 vadász harcban,pl 1 papamaci(csatahajó szerûség)akkor ahhoz a földi reput mivel tudom növelni? ha a földi bolygóknál veszek fel küldit és azokat teljesítem?sajna ez még nem teljesen világos
-a játék bevallom nem ori,de most hogy ránéztem a cdgalaxison és csak 3k ahhoz képest hogy most jelent meg...ha megjön a szoctám szerintem megrendelem ennyit megér ez a játék szerintem<#vigyor>#vigyor>
Gun:meik kézi könyvre gondolsz?lapoztam én sok mindent az elmúlt 2 napba amióta feltettem,de ez 1 kicsit összetett játék ahhoz hogy mindre rájöjjek magamtól nemde?+olvass utána dolgot szokták ienkor még mindani,igen aztis csináltam de általában az ien adatbázisokan se lehet szinte semmit megtalálnia annak aki azt se tudja mit kell keresnie pontosan blabala(szokásos oltó dumával kíméljetek,ti is kezdtétek 1szer ezt)
Más: Végre befejeztem az OTAS küldetés sorozatot, elértem az OTAS Legend rangot, búcsúzóul kaptam egy Skiront, nem mintha nem lett volna már egy, viszont ami nagyon jó, hogy ezután elérhetõ lett az OTAS shipyardban a Sirokos. Hát mit ne mondjak, ez a legjobb boarding fregatt a játékban, 30 marine fér bele, fordulása valami eszméletlen jó, 3.5, a többi M7M-nek 0.8-0.9 körül van. Egyetlen hátránya, hogy tényleg egyfeladatos hajó, csak boarding podot tud kilõni, rakétákat nem, de szerintem megér 38 millát, egybõl eladtam a két Split Cobramat, amiket eddig a boardingra használtam, rakétás M7M-nek ott az Aquilo és a Skirnir amúgy is.
Asszem kidobok majd 40 drone-t hátha azzal el lesznek foglalva.