X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Scimitar main cockpit
Cutlass main
Cutlass front turret

mert szerintem a nagy energia fogyasztásához képest gyenge
akkor már inkább a flak
beszólsz meghalsz
Nehéz kenyér a kalóz élet.
Elég kemény lehet.
Hol tudsz pl hajókat venni ha még a kalóz állomások is ellenségesek?
Elõbb-utóbb mind ellenséges lesz, ha sikeres leszel mint kalóz.
Ha kalóz vagyok akkor a többi kalóz ellenséges? Vagy békén hagynak?
Valóban.
Lehet, pölö space fuel. Cargo bay efféle védelemre szolgál ha jól tudom.
Újabb kérdés:
Mindegy milyen játékot kezdek, a fõstory indulni fog?
Tehát kezdhetek humble merchanttal?
Másik: Láttam, hogy a Duke kalózai céghez nem szabad rosszban lenni a kalózokkal. Ha nekik dolgozok sem komálnak meg a kalózok?
Mennyire lehet illegális dolgokkal kereskedni? Van vmi védelem a scannerek ellen?
Script vagy mod megoldás is érdekel.
Egyesek meg saját gyerekes vágyukat kiélve leülnek X-et nyomni vele naphosszat! 😊
X3 - Terran Conflict
--------------------------
Game Version: 1.2.0.0
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
DirectX Version: DirectX 11
Graphics Card Info: ATI Radeon HD 5800 Series <2788 MB>2788 MB> Driver:
CPU Info: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz
Usable System Memory: 4096 MB
Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1920 x 1080 * ❤️2>32>, fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 8x
Anisotropic Mode: 16x
Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: disabled
Ship Color Variations: disabled
More Dynamic Lights: disabled
Used Vertexsize: 28 bytes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 46.9 average fps 18.0 minimum fps 107.0 maximum fps
Scene "Fight" 102.4 average fps 38.0 minimum fps 232.0 maximum fps
Scene "Build" 134.0 average fps 74.0 minimum fps 212.0 maximum fps
Scene "Think" 54.2 average fps 32.0 minimum fps 97.0 maximum fps
Overall average framerate: 84.4 fps
(c)2008 EGOSOFT
For more information visit http://www.egosoft.com
Biztos mindenki Mass Effektezik. Én még nem tudtam megszerezni úh marad az x3 <#vigyor4>#vigyor4>
Tegnap kerestem potom 150 milliót Nividium bányászással. Mondtátok h lehet vele kaszálni, de nem hittem volna h ennyire durva.
4 óra volt az egész és semmit se kell csinálni, tudok közbe harcolgatni, meg építgetni.
Leírás:
Nividiumot ugyan nem lehet konkrétan bányászni a Mine minerals paranccsal, de ha föltörünk egy Nividiumos aszteroidát kis darabokra, és az aszteroida (hûlt) helyére küldjük a Mobil bányászhajóinkat, akkor a collect rock paranccsal mindig a hozzájuk legközelebbi sziklát gyûjtik be. És mivel mindenhol Nividium van körülöttük ...
Aztán ezt a mérhetetlen mennyiségû ásványt vagy néhány HQ-ban (asszem plutarch mining corp.) vagy hajókba bepakolva shipjardokon a hajóval együtt eladjuk (pl demeter sf 500e telepakolva ásvánnyal 10m)
Robbantsd fel õket. :-))))
Fölraktam az utolsó szakasznál a könnyítést, de a 7500 chip eltartott egy darabig. Most meg nem tudok mit csinálni velük.
Lassan elérhetõ közelségben a HQ
Amúgy Pirate ship mellé négy kísérõhajó is elõfordul, általában egy vagy két Elite és két Blastclaw szokta kísérni megfigyeléseim szerint.
A sok Duke's Transporter egy része is sztem ezt a mûéletet játssza(sosincs kíséretük), amelyek a dangerous material transporter néven futnak. Érdekes, hogy velem õk ellenségesek, mégis van hogy le akarnak szállni az egyik komplexemben, persze nem tudnak és akkor elkezdenek várakozni a hülyék kint a complex mellett az ûrben.
Mindenesetre a TC-ben egy sor a .job fájlban felelõs érte, mely 3 kísérõhajót és egy pirate TS-t tartalmaz, kísérettel eggyütt spawnol majd terminálódik. Ez az amit úgy hívnak, hogy "mûélet".
X2ben sokkal jobban meg volt oldva. A bayamon meg hab volt a tortán. 😄
X-BTF-ben anno amúgy meg csak szállítóhajóval mentek a kalózok, már messzirõl ki lehetett szúrni õket, mert akármilyen szállító modellben is ültek mindig csak nekik meg a Xenonoknak volt kék a hajtómûvük színe, Xenonoknak meg sosem volt szállítójuk. Vadászban sosem ültek kalózok X-BTF idején, akkoriban tehát inkább csempészésbõl éltek. :-)
1, Ezt a kérdést gondold át újra, mert értelmetlen. Nem a Gannetodra kell képezned, hanem a Military Outpostokban kell, a Gannetra csak utána érdemes átpakolni, nem a hajón képzõdnek a katonák. Javaslom olvasd el a Boarding leírásom, ott nagyon sok boardinggal kapcsolatos kérdésre választ találsz. Piracy menüt nem lehet venni.
2, Ilyet nem lehet, csak manuálisan lehet túltölteni a fegyvereket és néhányat nem is érdemes.
3, Benne van a kézikönyvben az összes ranglétra, Assassin után még elég sok van. X-Treme-nek hívják a legmagasabb rangot a Fight és Trade listán is.
Ami neked kell az a 1.1-rõl 2.5-re patch
Guide az a játék dobozában van magyarul, vagy itt fent a manual gomb de az angol. Kalózoknak csak angol jár xd
ja és még vmi...vmiféle leirás van a gamhez,pl a kezdetekhez...magyarul jo lenne.xbtf-et végig nyomtam,szal van vmi fogalmam a játékról.
Ha bele szeretnél ülni a lövegállásba(ami itt a hátsó torony, ezen több nincs), akkor nyomd meg az F1-et. Ha töbsször nyomkodod mennek körbe a nézetek.
Command Consol-t is beálitotam de ez se segitet.
Itt vannak a képek hátha azok segitenek :
http://kep.ivpicture.hu/285970.N.jpg
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=285972
Kis update a készülõ XTC modon...
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=260554&postdays=0&postorder=asc&start=0
Rakétáson meg Vállalatos íráson túl van még egy boarding podokkal történõ hajó foglalásos írásom is, ha ezt is megfelelõnek találod, akkor sztem õ is mehetne
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1204839032&no=7512
Ezt minden olyan hajónál meg kell tenni ahol a main turret-eken kívül (amelyeket a hajó irányítása mellett párhuzamosan használhatsz pl. egy vadásznál, vagy egy M7-nél) van alsó, felsõ oldalsó, hátsó stb. lövegtorony amit a parancs beállítása után az AI vesz kezelésbe.
Minden turretre külön kell beállítanod!
Hogy hatékonyan mûködjön vásárold meg a Fight Command Software I és II.-t, hogy a legtöbb beállítás között tudj választani.