X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Mondjuk kicsit túl van reklámozva (Persze az egész módszert õ dolgozta ki), de pl a te utóbbi videód szerintem kenterbe veri az eddigi összes mûvét.
Mondjuk bazi sok munka van vele az biztos.
Ez csak egy kis intermezzó volt. Persze ezen még javítani kell, csak egyelõre hagyom ülepedni.
Kersgéltem én is ezt a kurzoros dolgot, de nem találtam sehol megoldást rá. Hogy érted h minden eltûnik? Nincs térkép, meg kezelõfelület egyáltalán? Kicsit macerás lehet úgy irányítgatni a hajókat.
Szoktak lenni még egyébként ilyen TC-s contestek? Vagy az emberek már csak hobbiból csinálnak videókat?
A kurzort úgy tudod eltüntetni, hogy modmanagerrel megnyitod 01cat/dat-ot amiben a dds-ek vannak listázva, és átnevezed a gui_master-t valami másra (ha jól emlékszem)
Ekkor eltûnik a kurzor, ám minden más is, szal jól jegyezd meg hol vannak a dolgok.
Még egy tanács: a rövidebb több. Igen értem én hogy egy történetet próbál elmesélni a videó, de éppen ezért jó több epizódot csinálni, arról nem is beszélve hogy több nézettséget fog adni.
A történet onnan jön h beugrottam a Xenon Core sectorba a flottámmal, és csaptam egy jó kis csatát. Aztán annyira jól nézett ki, h költöttem hozzá egy sztorit.
A lényeg h az elsõ titán elcsalja az állomásoktól a fõerõket, és védi a kaput míg a többiek beugranak, és mikor javába dúl a csata az õrizetlenül hagyott kapun bejön a Colossus a vadászaival és elintézi a maradékot. Aztán együtt szétkapják az állomást. Veszteségek nélkül. <#eplus2>#eplus2>
Amiket még ki akarok javítani:
-2. felétõl 10 frammel elcsúszott a kép a hanghoz képest a tömörítésnél
-néhány feliratot javítani
-néhány jelenetet lecserélni
Amik a végsõ változatba lesznek:
-beszédhangok (szinkronszinészekkel vagy generált hangokkal)
-hangokhoz arcok (mint a játékba)
-néhány új jelenet a párbeszédek közbe
Szóval ha ezeken kívül van észrevételetek azt szivesen várom.
Kész vagyok a béta verzióval. Lehet kritizálni <#idiota>#idiota>
Gondoltam ha csinálok egy ütõs kis videót az nekik is reklám. Persze jó sokszor kiírom a nevüket, meg minden.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Warner_Music_Group_artists
mostani álláspont szerint nem tiltják le a videóról a zenét, hanem reklámokat raknak alá. Nos, ez nem biztos hogy örökké így lesz, ám próbálkozni lehet. Ha WMG-s zenét töltesz fel akkor a youtube értesít majd egy emailbe hogy WMG-s zenét használtál fel, de semmit nem kell tenned.
Majd ha kellesz, úgyis szólnak.
Mindenesetre megpróbálok holnapra fölrakni youtube-ra egy béta VIP verziót a videóból.
Csak véleményezésre meg próbának (sose csináltam még).
Talán ha követésre ad parancsot a hajóknak??
Akkor a végén csak egynek kell kiadni a parancsot, és sorban ugrál a többi is nem??
Persze csak ha nem indulnak vándorútra...😮(
Pedig nagyon jó oldal volt 😮((((
Még nekem is meghozta a kedvem a történetíráshoz....
Remélem csinálsz majd megint, valami kevésbé költséges megoldással!
X3 reuban volt egy adv. jumpdrive feltehetõ cucc. Terranra is láttam ilyet, és azzal úgy emlékszem kiadható volt csoportoknak az ugrás. Szerintem érdemes utánnanézni.
Az elsõvel kész is vagyok (mondjuk ez volt a legegyszerûbb). Jó hosszú lesz ahogy elnézem. Fene se gondolta volna. Mondjuk van 6 órányi videóanyag <#vigyor4>#vigyor4>.
Az egész videó kb 10 perc lesz.
Remélem nem lesz uncsi.
Ne sajnáld rá az idõt mert az nagyon meg fog látszani.
Tizedmásodperces eltéréssekkel ugorjon el az a 50+ hajó vágás nélkül és akkor <#worship>#worship>!
BSG vid a láthatáron v. csak a jelenet lesz arra hajazó?
Egyébként BSG rulz!
Legegyszerûbben sztem úgy tudod megoldani, hogy 3-4 hajót veszel fel mindig külön jelenetként (10 másodperc alatt bõven belefér 4 hajónak a parancs kiadás) és a végén összevágod, mintha több kamera állásból mutatnád a flotta ugrását, így gyakorlatilag bármennyi hajó ugrását képes vagy megmutatni. Szal ne egy jelenetbõl csináld meg és látványosabb is lesz.
BSG-ben a flotta 50+ hajóból állt, volt hogy ott is tök egyszerre ugrott fél tucat hajó.
Az lenne a kérdésem h meg lehet-e csinálni azt h a hajók egymás után ugráljanak el? Egyszerre van 5-6 hajó és mire kiadom mindnek a parancsot az elsõ már elugrott. Ha meg gateless sectorba ugranak flottaként akkor mind egyszerre ugranak. És az nem néz ki olyan jól (BSG rulz).
Van ötletetek?
Ha kész vagyok ide rakom föl elsõnek <#vigyor3>#vigyor3>
Ööö, ha a régi oldalamra gondolsz, az már régen megszûnt (nem volt kedvem fizetni 1000 forintot érte egy évre xD )
1000 éve nem jártam erre.
Gondoltam megérdeklõdöm, hátha van hír az xtc rõl.
Amúgy mi jók alakultak veletek?? Tomonor mi a helyzet az oldaladdal??
Sajnos mégsem lehet.Legelitebb(4-5 csillagos) 20 fõs egységem pillanatok alatt elvérzik benne.
Ezeknek tényleg nem kell extra védelem😊
Khaak hajók nem lesznek foglalhatóak, velük egy sokkal okosabb dolgot tervezik csinálni.
Sztem bár lehet, hogy sokan vitatják a jelenlegi alap boarding-os megoldás elég jó (annyira bonyolult és sok esetben kétséges eredményû amennyire kell).
Elvégre a boarding-nak mindig is sokkal nehezebbnek kell lennie mint a hajó kilövése.
Ha viszont a fenti módszer drágább lesz esetleg nehezen kapható v. költségesen gyártható akkor ritka (és nehezen foglalható) hajók esetében megkönnyítheti a player dolgát.
Meg tudod oldani (és meg akarod oldani) Kha'ak hajók foglalását?
Valahogy úgy fogjátok ezt fel, mint ami ebben a trailerben van 3:14-nél:
A boarding pod hullja asszem módosítható, de nem tervezem módosítani...
Egy erõltetett dokkolást kell elképzelni, vagy neki kell csapódni a kiszemelt hajónak, vagy marad a hagyományos podos megoldás?
Egyáltalán a podok hullját föl lehet növelni? Hogy legalább egy-két lövést kibírjanak.
Ugyanez vonatkozik a nagyobb nuke-okra.
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/youtubedolgok/uploads/Ultimate_ships_classes.xls
Ám ez még változhat/bõvülhet.
Ezt meg lehet egyáltalán valósítani? Volt már ilyen próbálkozás?
Nembántam volna mondjuk,ha megmarad legalább a pajzsa.