X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak 395 fajta hajó és 40 akárhány fegyver van a játékban
azért az összes hajónál az összes statot átírni azért sok idõ......
beszólsz meghalsz
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
mert a fegyverek ugyanakkorák akkor meg miért ne ehetne felrakni minden hajóra õket
meg a fegyverek statjain is állítani akarok
mien poén lenne 1 flakkel szaladgáló m3-as
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
szeretném rebalanceolni a hajókat és a fegyvereket mert így nekem nem tetszik annyira
már régen nekiálltam csak abbahagytam mert idõhiányában nem tudtam vele foglalkozni
beszólsz meghalsz
Miért pont a spliteket akarod betámadni? Az argonoknak a paranidok az õs ellenségeik, a boronoknak a splitek.
A PHQ spray shopra gondolsz színezés alatt? Az azért hoz más eredményt, mert minden hajó alapárnyalatához viszonyít. Eléggé korlátozottak a színezési lehetõségek, én nem is használom.
Csak hogy teljes legyen az Argon flottám. Még a Colossus föl kell szerelni és jó is vagyok.
Jöhetnek a splitek.
Hogy van az amúgy h a színbeállítás mindegyik hajónál más eredményt hoz? Így elég nehéz együttes flottaszinezést összehozni.
Olyan harc, mely során te magad (a játékos) nem vagy a szektorban és a hajóid vagy AI hajók szimplán csak statisztikai adatok, tulajdonságok szerint csapnak össze. Ha van rá igény tudok bõvebben írni róla, hogy mik a fõbb szempontok amiket figyel a program és milyen hajókkal, azokon milyen felszereléssel lehet eredményes a játékos.
legalábbis reunionXTM-ben így volt
beszólsz meghalsz
amúgy mi az OOS?
beszólsz meghalsz
Capshipek ellen: Boron Tresher (de fokozottan kell figyelni a nagyon pici pajzsra és hogy mellé nagy méretû a hajó, könnyû eltalálni)
Vadászok, korvettek, kishajós flották ellen: Paranid Deimos/Agamemnon
OOS harcra: Split Tiger (Xenon Q ebben a legerõsebb, de nem megvásárolható)
Legsokoldalúbb fregatt: Split Panther (személyes kedvencem, hordozónak is nagyszerûen használható)
Valamint a Teladi Shrike is egy nagyon korrekt jószág, az egyedüli M7-es, amire rámegy a Gauss Cannon.
Egyedül az Argon Cerberust nem éri meg megvenni, az a hajó semmire sem jó.
most 1 fregattot akrok venni
nekem stat alapján a tiger meg a deimos tetszik a legjobban
beszólsz meghalsz
Final Fury: Komoly flotta nélkül ne kezdj bele. Minimum egy jól felszerelt M7M vagy M2-es kell kezdésnek. A Military Outpost védõ küldetésekben nekem gyors M1 és M7 feküdt a legjobban, az M2-es túl lassú volt néha. A legutolsó Final Fury küldetést, amikor a Kha'ak anyarendszert kell legyakni, azt vagy 3-4 M7-el, 3 M2-vel meg egy M1-el csináltam meg, vadászt nem használtam, mert csak töltelékek lettek volna, egyértelmûen nehéz hajókra van szükség, M6 nem ér semmit egy Kha'ak M2-es ellen, a legjobb M6-al is csak másodpercekig élsz, egy Guardiant egyedül le lehet velük gyakni, de azokból is van vagy egy tucat. Elég rendesen jöttek a Kha'akok, hiszen az otthon rendszerüket védték.
na szuper erre voltam kíváncsi, kössz
amúgy milyen gyakran adja be ezeket a küldiket
ja és a final fury plot az mennyire nehéz? eclipsel bele vághatok vagy várjam meg amíg legalább m6-om lesz?
beszólsz meghalsz
Van külön inváziós küldetés, csak olyan EQ dockokban és military outpostokban érhetõ el, melyek Xeenon szektorok mellett helyezkednek el, pl. Menelaus Paradise vagy Blackhole Sun, de itt maximum a helyi erõk segítenek neked, ha jelen vannak, mert neked kell megállítanod egyedül a flottáddal az inváziót. Amúgy elég jól fizetnek a TC-ben is. Én most léptem Legend szintre, de már Overlord meg Conquer szinten is keményen jöttek a K-k egymás után, alsó hangon 30 millát össze lehet lövöldözni. Egy J (tele vadásszal), két K meg fél tucat P biztosan átjön a küldetés során, mármint Counqueor és feletti fight rangon.
mert ezek elég jól fizetnek aztán most ilyet keresek
beszólsz meghalsz
De mennyire hogy az! Tennék fel képet is, de ennyire béna legyek-vagy túl nagy lesz vagy csúnya...
(Ha már valaki írta itt a fórumon,akkor bocs.)
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
Lassan befejezem a Wing-es írásomat és becopyzom azt is a közösség számára.
Egosoft fórumon:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=246321
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=265915
Nézegettem az egosoft fórumait ezügyben, de semmire nem mentem vele.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
De ettõl függetlenül az ott van és ott is lesz. Esetleg még annyit megtudok csinálni hogy a cutlassnak is scimitaros legyen a fõ cockpitja, de hidd el, lesz ennél sokkal zavaróbb cockpit is. 😊
Komolyabb méretû hajók esetén ez kissé hosszadalmas (másodpercenként talán 10 egységet javít?), ilyenkor irány a legközelebbi hajógyár és ott jó pénzért megjavítják.
Ha sérült hajót dokkolsz be egy shipyard-ra, akkor két eset van. Ha benne ülsz, akkor csak felnt lehet látni, az összeg, amit mellette látsz, az 1%-ra jutó javítási költség.
Ha nem ülsz benne, akkor kétszer is látszik a hajód. A felsõ itt is a javítás, az alsó az eladás. Az ott szereplõ összegért tudod eladni. Az árat befolyásolja a hajó típusa, sérülésének mértéke és a rajta lévõ felszerelések, árucikkek. Az árut és a felszerelést "középáron" veszik meg, a hajóval egütt.
Nagyon új vagyok ebben a játékba nz az elsõ X amivel találkozom, szóval aszt hiszem lesz még kérdésem 😊
Jelenleg ott ragadtam le hogy megsérûlt a hajó test és nem tudom hogy lehet megjavítani?