X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amaro
Visszaérkezem, benézek a fórumba, erre te vigyorogsz szembe <#fejvakaras>
Legközelebb a borostádra antialising, a szemedre glow, mielõtt kiteszed ide <#eplus2>

Nem az a drága játék, ami valójában igazán jó minõséget képvisel, hanem amelyiknél soakt költöttek a marketingre...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

HAli!

A minap voltam Pesten, sé érdeklõdtem a játék iránt...hát nem adták ki ,nincs ,nem is halottak róla, semmisem...ez volt az 576-ban. Ma látom, hogy 3 ezer forint mind az 576-ban mind a CD galaxison. Ez pofátlanul jó ár. Mintha ingyen lenne😊 Miért ilyen olcsó? Hihetetlen! Kipróbáltam már ,nagyon jó. Meg fogom venni, ha lesz annyi lé. (Vagy megkapom ajándékba😛)

Kérdés és egyben spoiler az X3 reunionhoz nézve...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet a TC-ben ûrbázisunk, mint a REunion egyik patchében? És ez mikkel jár?
Még most is megvan, nem dobtam ki.

Neked is meg volt a Freelancer?.Szerintem az igen jó játék volt nekem nagyon bejött.
Munkahelyi gép, holnap ráncbaszedem. (403-as hiba volt)
nekem is mûkszik angolul. Próbáltad más böngészõbõl megnyitni?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nagyon megéri az árát, vedd meg nyugodtan. Irányítás bõven jó egérrel, Freelancerben tök máshogy mozogtak a hajók, nem igazán lehet összehasonlítani, az egeres irányítás picit hasonló. Ruszki adatbázis mûködik angolul nálam gond nélkül.

Sziasztok!
Gondolkozom a játék megvételén. Remélem nem bánom meg.
Az irányítás milyen egérrel? Van olyan jó, mint a Freelancer-ban, vagy inkább botkormány?
(Nektek sem mûködik az orosz adatbázis angol fordítása?)
Nem.elosontam a xenon szektorok szélébe.és uyg jutotam el oda késöbb mikro már megvoltak a rendszerek oda Jumpdrivoltam.de nem tudtam mit kell ott csinálni mikor oda jutotam.
Figyelem! Spoiler következik!
THX!
TOPIKROBOLÁS! Büntipont! Idióta kép linkelése! <#ticking><#phone><#nezze>

(Olvassátok csak el, én miért kaptam...)

(Jah, és ez csak vicc, ha valaki nem értené...)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

egyszerü, elõbb megnyomod az elsõ spoiler gombot, beírod a szöveget, majd megnyomod a másodikat
wáwáwáwáwáwáwá

valahogy így

Na most már tudom, hogy nem lehet használni a Spoiler funkciót! Meglátszik, hogy mennyit fórumozok!
Kapun keresztül jutottál be vagy beugrottál a szektorba?
Mert anno jómagam Jumpdrive-al akartam eljutni oda.
Nálam az volt a helyzet, hogy mivel azt a szektort már korábban felfedeztem egyszerûen beugrottam szektor közepébe (gateless jump /script/), hiba volt..., majd visszaugrottam a 627-es szektorba majd átutaztam annak keleti kapuján és gyõzelem.
gallardo
nem lenne szabad eljutnod oda mert a xenon hub-ba kéne érkezned

Igen egy pilóta ien teherhajója van és azt irja menjek a xenon Core 023 ba. El is mentem oda de ott meg ált a tudomáyn nem tudtam mit kell csinálni ott.Aztán végül kilöttek.
Mármint van egy Boron pilóta aki megszólít? Próbáltál már vele teszemazt kommunikálni? Merthogy ez a megoldás (tõle indul a Hub plot). Beszélsz vele és megtudod mégis mit akar.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ja és még egy kérdés. Van egy ien Boronos aki mindig ha átmegyek a szektorukba iyg szól hozzám és egy ien villanykörte ég a hajója fellet.Annál mit kell csinálni ?olyan mindha üldözne.
Értem. A Terrános meg van a goneresnél pedig ott tartok ahol egy kalóz hajót kell követni.A Khaakos küldit meg még nem adta.
Vitez77
Váááh, még mindig REu-ban élek, bocsesz <#nevetes1> elfelejtettem XD

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

neeem, ez se igaz. 😄

a játék spawnolja õket random szerüen.

A gondolatod ott is hibádzik, hogy nincs goner templom alapba a TC-ben.

De most készítem a térkép modomat, abban lesz. 😛

Ja és home of lightban a reunionos zene fog menni.
Stb.

Vitez77
Elméletileg a Goner Temple-bõl spawnolnak, de tényleg nincs külön bázisuk.

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Bocs, bocs, bocs...<#alien2>

Volt egy ilyen hülyítés egosoft fórumon, hogy ha követsz egy ufót elõbb-utóbb elvezet a bázisukra. Kamu természetesen, de sok lüke bedõlt neki 😄

rosszul olvastad, UFO BÁZIS NINCS, se a játék adatai között, se a galaxy editorban, sehol. 0, nincs, zéró, semmi, passz, bukake.

Pedig olvastam valami ilyesmirõl...

Olyan nincs. Ha lett volna már az elsõ héten megtalálták volna. 😄
Vagy csak lemaradtam valamirõl.

Valaki már megtalálta az ufó bázist?

Nem kell pofa hozzá. Egy hivatalosan még nem támogatott operációs rendszert csak saját felelõsségre lehet használni, ennyi a történet. Persze hogy sok program még nincs hozzá.

Flémelés meg nem lesz.

nem, de mindent meg kell tennem annak érdekében hogy nehogy flametopikká váljon ez a topik. A te kommented pedig nem csak a microsoftot szídta de az "agyatlan embereket is akik gondolkodás nélkül felrakták windows 7-re a programot"

Azért ehhez pofa kell.

Az agyatlan komment törölgetést is!

Talán windows fejlesztõ vagy a microsoftnál?

személyeskedést/kritizálást be lehet bejezni.

Szerintem a játékra a legjobb kifejezés a gazdasági szimulátor.
Van benne harc, de taktikázni nem lehet benne, az AI irányította hajók meg túl hülyék bármiféle stratégiához. Szerepjáték meg szintén nincs benne, mert nem tudsz érvényesülni egyik szerepkörbe sem, nincsenek párbeszédek (ami a szerepjáték alapeleme nálam).
A játék körítése, világa nagyon jó, de a történet az rém gyenge. Gyakorlatilag az X3TC összefüggés nélküli kis eseményszösszenetek összessége, egyiknek sincs komolyabb hatása semmire.
Úgy hangzik mintha nem szeretném, de ez nem igaz, csak fáj a szivem mert annyi mindent hozzá lehetett volna még rakni.

De majd a BABILON 5 TC talán...

Már kiadott, csak a boltokban nincs kint.

gallardo
Ashampoo-val az a baj hogy nem megy win7-en

XD, Nekem mondjuk elég észrevehetõen javított, olyan 10 fps-el jobban muzsikál... Szerintem az egész játékon próbáld ki, ahol történik is valami.

Jó akkor pontosítók majdnem minden gombra van valami bebindelve. 😄

Neméppen. És nem ma kezdtem repülni vele.

Gondolom mindent "arcade"re pakoltál. 😄

Jah. Én azért simán elrepkedek 10 gombal az FS2004-ben. 😄

na kipróbáltam a benchmarkot a programmal, max priorításon, 2 maggal... 1 fps-el rosszabb lett a végeredmény xD

hmm, na ezt kipróbálom 😮

Vannak különféle programok a többmagos processzorokra, amik olyan programokat is a több mag használatára kényszerítenek, amik amúgy csak 1 magot használnának:
Ashampoo Core Tuner például egy ilyen... (fizetõs, próbaidõs, de a t*rrent csodákra képes XD), de a processzorgyártóknak is vannak ilyen programjaik, legalábbis az AMD-nek van, de szerintem Intelnek is...

Nos, ez igazság szerint biztos siker: rossznak találod a játékot? Csináld meg a modifikációd, ami javítja!

Nemhiába ilyen egyszerüen, és jól modolható a játék... Az ego így tartja össze a közösséget.

ajjajj, a proci nem lesz elég :S nem azért mert gyenge, hanem azért mert a játék csak egy magot képes használni. És az úgy édeskevés.

Ám akinek négymagosa van, annak állítólag két magot használ, csak be kell állítgatni valamit...

Patch javítani fog valamit, az biztos, de próbáld a grafikát is médiumra vinni az egész játéknál, szerintem játszható lesz...

A játék nagyon proci érzékeny. Ahogy nézem az neked eléggé kevéske.

Igazából csak ennek köszönheti a sikerét a játék. Ez nem baj, ez vagy a multiplayer teszi a játékokat hosszú életûvé.

Hát ez tényleg benchmark, az elsõ "pályán" néha 15 fps-em, néha 8 fps-em volt...A második meteorosban már 40 felett...tovább nem néztem.
a konfigom:
Intel Celeron E1400 2ghz(dual core)
Sapphire hd4670 512ddr3
2 gb ddr2 ram
de ha megoldódik patchel a framerate, akk. nem gond. Majd még beszerzem a teljest, és majd meglátom, milyen...