12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Tillabilla #7900 Igen ez a final fury a mission guidance sem jelöli csak ha belépek a szektorba akkor egy guardiant kell szétlöni majd utánna hogy egy hivet de azt nem mutatja merre van biztos meg kell keresni köszi az infót -
Gunslinger #7899 Mission guidance sem jelöli? Final Fury küldetésről lesz itt szó szerintem, valahol ott kell lennie a szektorban, baromi nagyok a kha'ak szektorok, jól nézz körül. -
Gunslinger #7898 i billentyű = részletes infó bármiről, így vásárláskor a hajókról/vadászokról is -
Geiszler #7897 Szevasztok! Hajóleírásban van valakinek ötlete? Az a gondom hogy mielött megvenném a hajókat szeretném tudni hogy mit veszek pontosan... Mert az autómata amit vásárlás elött elmond az jó marketing szövegnek jó, törteti leírásnak sem utolsó de nem sok hasznos infót tartalmaz :)
-
Tillabilla #7896 Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy eljutottam a khaak sector 926 ba és ki kell lönöm egy hive queent de sehol sem találom jönnek állandóan a scoutok özönlenek meg a destroyerek meg a carrierek de hive queen még nem jött az csak akkor fog jönni ha egy csomó khaak hajókat elpusztítok? -
Gunslinger #7894 Most újra nagyon jól müxik.
Lassan befejezem a Wing-es írásomat és becopyzom azt is a közösség számára. -
Gunslinger #7893 Szívesen :-) -
bgabor #7892 Köszönöm, közben már megtaláltam egy korábbi postodban. -
tomonor #7891 majd holnap átnézem a kódot, lehet hogy a mindenkilapjával van valami. -
Gunslinger #7890 Nektek is lassan jön be ez a topic vagy csak nálam szenved hosszú percekig? Tegnap még tök zsír volt, most is minden más topic bejön 1 másodperc alatt itt az sg fórumon, csak ez szenved rohadtul. -
Gunslinger #7889 Van TC verziós plugin manager, azt kell használnod. Ide is sokszor be volt pedig linkelve.
Egosoft fórumon:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=246321
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=265915 -
bgabor #7888 Az X plugin managert hogyan lehet TC-vel hasznáni? Ugyebár az x3.exe-t nem tudom megmutatni neki. Hogyan kell tehát?
Nézegettem az egosoft fórumait ezügyben, de semmire nem mentem vele. -
SaGa Jr #7887 Drasztikusan lecsökken a Khaak aktivitás mindenütt. -
Tillabilla #7886 Sziasztok elkezdtem a Final Fury küldit az lenne a kérdésem ha végigviszem mit fogok elérni? -
tomonor #7885 félreértések végett az első három kép az én játékomból van, az utolsó a német oldalról.
De ettől függetlenül az ott van és ott is lesz. Esetleg még annyit megtudok csinálni hogy a cutlassnak is scimitaros legyen a fő cockpitja, de hidd el, lesz ennél sokkal zavaróbb cockpit is. :) -
Gunslinger #7884 Gondoltam, hogy nem te tervezted a német nyelvű játékból, a Cutlassnál meg hiába van ott kívülről, attól még lehetne jóval vékonyabb vagy majdnem teljesen átlátszó, ahogy a Scimitarnal, mert annál is ugyanúgy megvan kívülről, de nem ilyen elbaltázott módon alkották meg belülről. -
tomonor #7883 nem én terveztem a cockpitot. Amúgy ha kintről megnézed a cutlass-t, ott van az az ív amúgy is. -
Gunslinger #7882 A Scimitaré valami eszméleten jó, de a Cutlass cockpitjában baromi zavaró az képernyő közepén végigfutó merevítő dolognak látszó boltív. Takarja a kilátást és nem sok értelme van, hogy ott legyen. -
SaGa #7881 Kiszállsz a hajóból és "lövöd". Egy javítósugár szép lassan feljavítja.
Komolyabb méretű hajók esetén ez kissé hosszadalmas (másodpercenként talán 10 egységet javít?), ilyenkor irány a legközelebbi hajógyár és ott jó pénzért megjavítják.
Ha sérült hajót dokkolsz be egy shipyard-ra, akkor két eset van. Ha benne ülsz, akkor csak felnt lehet látni, az összeg, amit mellette látsz, az 1%-ra jutó javítási költség.
Ha nem ülsz benne, akkor kétszer is látszik a hajód. A felső itt is a javítás, az alsó az eladás. Az ott szereplő összegért tudod eladni. Az árat befolyásolja a hajó típusa, sérülésének mértéke és a rajta lévő felszerelések, árucikkek. Az árut és a felszerelést "középáron" veszik meg, a hajóval egütt.
-
Geiszler #7880 Üdv mindenkinek!
Nagyon új vagyok ebben a játékba nz az első X amivel találkozom, szóval aszt hiszem lesz még kérdésem :)
Jelenleg ott ragadtam le hogy megsérűlt a hajó test és nem tudom hogy lehet megjavítani?
-
tomonor #7879 csak hogy megemlítsem, rohadt élvezetes bennük ülni :) -
tomonor #7878 Csemegeként, íme 4 új kép leendő modifikációmból. Featuring: Terran USC M3 és M3+ cockpitok.
Scimitar main cockpit
Cutlass main
Cutlass front turret
-
Gunslinger #7877 Nem valami jó fegyver. Valóban az energia fogyasztása a gyenge pontja, már-már irreálisan nagy. A HEPT jobb választás helyette M6-osokra. Maximum M7-esekre érdemes tenni, ahova nem megy flak vagy capship pusztító, pl. Paranid Deimos és Agamemnon Main fegyverkonzoljára PSG helyett. -
Nothing117 #7876 az ion shard railgun szerintetek jó fegyver?
mert szerintem a nagy energia fogyasztásához képest gyenge
akkor már inkább a flak -
Gunslinger #7875 Amúgy a kalózok egymást is gyakran nehezen tolerálják, a Yakik és a sima kalózok is állandó jelleggel irtják egymást. -
Gunslinger #7874 Jaja, nem veszel, hanem lősz magadnak :-)
Nehéz kenyér a kalóz élet. -
SaGa #7873 A céllövöldében...
-
mindero #7872 Akkor egy mindenki ellen?
Elég kemény lehet.
Hol tudsz pl hajókat venni ha még a kalóz állomások is ellenségesek? -
SaGa #7871 Van amelyik ellenséges, mások meg békén hagynak...
Előbb-utóbb mind ellenséges lesz, ha sikeres leszel mint kalóz. -
mindero #7870 Lehet h kalózzal sokkal nagyobb poén lenne a játék...
Ha kalóz vagyok akkor a többi kalóz ellenséges? Vagy békén hagynak? -
SewerRat #7869 Köszi szépen az infót. Akkor azt hiszem én is nekilátok majd csempészkedni:) -
Gunslinger #7868 Létezik antiscanner cucc, Cargo bay shielding a neve, Strong Arms HQ és Duke's Haven a lelőhelye. Meg van Duke's Havenben Software Signature Scrambler is, ami az illegális komponenseket hivatott megvédeni a hajódban. -
tomonor #7867 amíg nem custom game-et kezdesz, addig mindig fognak működni a plotok.
Valóban.
Lehet, pölö space fuel. Cargo bay efféle védelemre szolgál ha jól tudom. -
SewerRat #7866 Hali!
Újabb kérdés:
Mindegy milyen játékot kezdek, a főstory indulni fog?
Tehát kezdhetek humble merchanttal?
Másik: Láttam, hogy a Duke kalózai céghez nem szabad rosszban lenni a kalózokkal. Ha nekik dolgozok sem komálnak meg a kalózok?
Mennyire lehet illegális dolgokkal kereskedni? Van vmi védelem a scannerek ellen?
Script vagy mod megoldás is érdekel. -
crossy104 #7865 H55 deszkán simán lehet 4Ghz-ig húzni az i5-öt.Egyszer megnézem mennyit csinálna max-ra húzva.Kettő napos a gép, kicsit még várok vele. -
crossy104 #7864 -
Zilo85 #7863 Az ilyen gépeket a Cern használja a nagy hadronütköztetőnél!
Egyesek meg saját gyerekes vágyukat kiélve leülnek X-et nyomni vele naphosszat! :) -
crossy104 #7862 -------------------------
X3 - Terran Conflict
--------------------------
Game Version: 1.2.0.0
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
DirectX Version: DirectX 11
Graphics Card Info: ATI Radeon HD 5800 Series [2788 MB] Driver:
CPU Info: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz
Usable System Memory: 4096 MB
Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1920 x 1080 * [32], fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 8x
Anisotropic Mode: 16x
Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: disabled
Ship Color Variations: disabled
More Dynamic Lights: disabled
Used Vertexsize: 28 bytes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 46.9 average fps 18.0 minimum fps 107.0 maximum fps
Scene "Fight" 102.4 average fps 38.0 minimum fps 232.0 maximum fps
Scene "Build" 134.0 average fps 74.0 minimum fps 212.0 maximum fps
Scene "Think" 54.2 average fps 32.0 minimum fps 97.0 maximum fps
Overall average framerate: 84.4 fps
(c)2008 EGOSOFT
For more information visit http://www.egosoft.com -
Gunslinger #7861 Hmm, fura. 2.5 alatt jól kéne működnie. Ore collector van a hajókon? -
tomonor #7860 valami bugos volt az egyik patch-be és ezt a parancsot tönkretette, ám mintha azóta már javították volna...