X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

have fun...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Kösz. Megerõsítetted az információimat. Akkor megyek pihenni XD...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nem.

Ha akarod próbáld ki, majd meglátod mirõl beszélek. Mindenesetre legközelebb megmodolom a játékot és láthatatlan lesz a kurzor.

karácsonykor jön az XTC, szal pihenj addig még.

Egy új mini plot van benne, az Aldrin missions. Extra Aldrini szektorokat lehet felfedezni benne, amikben végre lehet venni terran állmásokat. Sajnos az Aldrin missions elkezdése a HUB plot phase 1-hoz van kötve, csak ha azt befejezted, akkor állhatsz neki.

Sziasztok! Elég rég nem játszottam már a játékot. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a 2.1-es patch kijövetele óta van-e valami újdonság. Utánna néztem, nem nagyon találtam. Fõképp az Xtended modra gondolok. Azt hiszem csak akkor ülök le újra a game elé, amikor az kijön.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Classic flight módban nem lehet ilyen 'smooth' kameramozgásokat csinálni, fõleg nem kétszeres zoomon.

Sztem minimum a jelenetek felénél simán jó lett volna.

ez a mod kikuurt jó lehet, most fogom tesztelni.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=242483

na elõször is, a tatu az személyes kedvencem, azért azzal csináltam (és ugyebár saját magam számítok a legjobban magamnak) másodszor, találtam egy listát amely felsorolja a youtube-on a WMG által letiltható számokat, és a tatu nem volt közte, de a másik szám amivel akartam csinálni az meg igen.

A kurzor... nos, metalvenomnak is úgy vannak felvéve az elsõ videói, aztán hirtelen eltûnt. Nos, ez vagy valami kurzor mod, vagy egyszerû nagyítás, és odafigyelt hogy a képernyõnek ezt meg azt a részét ne lépjr át a kurzor... ám szerintem egy mod, majd megkérdem tõle, úgyis tetszik neki is a vidi. Classic flight módban nem lehet ilyen 'smooth' kameramozgásokat csinálni, fõleg nem kétszeres zoomon.

Összesen 8 napot dolgoztam rajta és 30 GB-nyi videóanyagból vágtam össze.
Használt programok: FRAPs és Sony Vegas Pro 8.

Jó kis videó, szó se róla, irtó sok meló lehetett vele. Legnagyobb hibája, hogy mindig látszik a TC kurzor, classic flight mode-ban kellett volna felvenni a jeleneteket. A zene sem túl jó választás szerintem, de ez inkább szubjektív probléma. Amúgy jók a jelenetek, bár igazából nehéz meghatározni, hogy mirõl is szól a videó, kohéziót nem igazán fedeztem fel a jelenetek között, de tény, hogy néhány egész hangulatosra sikerült, kedvencem 3:25-nél a Blastclaw ahogy próbálják a rakéták eltalálni. :-)

1st class munka, csak dicsérni lehet 1 apró dolgot kivéve: muszáj volt pont a TATU "zenéjét" aláfestésnek? A hajam égnek áll tõlük <#csodalk>. Na mind1, mûvész szabadsága...
Azért letöltöttem a Metalvenom-os, X3 TC-s videóim közé.
Csak így tovább! Várom a többit!
Igen a Shriek is egy nagyon jó hajó. Nem valami gyors, de ezen kívül elég korrekt masina. Õrjáratozásra használok egy ilyet, kalózokat irtom vele itt-ott.

Ezzel az erõvel ajánlhattad volna neki a Gannetet is :-)

Nekem tetszett!

30 GB-nyi videóanyag...

Több mint 8 napos munka...

De nem érdekes, ugyanis ITT VAN és KÉSZEN VAN!! 😄

Szal elkészült az új videóm, a címe X3 - Terran Conflict Trailer: Tomonor's Edition.

HD-ben nézzétek ha engedi a gépetek xd

maniac78
Hawk a Reunion XTM-ben van, itt tudom, hogy nincs.

OK Tomonor megnyugtattál.

De csak lehet foglalni egyet, nem?! Mármint Tern-t.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

hidd el, amiket én kirakok ide a bannerba azok 99%-ig vírusmentesek. Az 1%-ba tartoznak a felugró pop-up ablakok, szexchatek, hírdetések. De ne félj xD

Én speciel már 5 hónapja nem használok vírusírtót, azóta rengeteget töltöttem le, de egyáltalán nem vírusos a gépem. Szal, csak tudni kell hogy hova szabad látogatni, meg mit szabad letölteni.

Ez egy Teladi Tern. Nem lehet megvásárolni. Viszont van egy majdnem ugyanilyen Teladi hajó, amit meg lehet, ez pedig a Teladi Shrike. Jó kis hajó, megfelelõ lesz neked. Az az egyik legnagyobb rakterû megvásárolható M7-es. Fontos viszont, hogy NE M7M hajót vegyél, mert azok rakétafregattok, csak rakéta és b.pod indítására jók.

Szerintem meg nyugodtan látogasd meg a database-t, bármit is mond a vírusellenõrzõd. Az a helyzet hogy itt mindannyian oda járunk a hajók adatait nézegeti mióta csak megjelent a játék, mégse lettünk vírusosak.

Ja és még valami: Hawk nevû hajó nincs a játékban.

maniac78

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

maniac78
Használnám én szívesen, de jobban bízok a KIS-ben, mintsem megpróbáljam engedélyezni az oldal betöltését. Egy korai táblázatom van a TC-s hajókból, de kissé elfuserált módon van összetákolva, így ezzel felhagytam. Igazából pedig, most kezdtem el komolyabban játszani, ezelõtt pedig csak RU-s élményeim vannak.
Ott pedig, egy Hawk volt, ami ezeknek a kitételeknek megfelelt. Leszámítva a cappolást, bár ebben szállítottam az utánpótlást a HCF-nek, és ez volt a Xenon M1,M2-es által eldobált fegyverzet "gyûjtõdoboza".

én speciel a rakterét néztem az aquilonak... hmmm

Nézd meg a databaset, és kiderül. Csak sikerül zöldágra vergõdni a vírusirtóddal ezügyben.

Mellesleg nincs olyan hajó amit keresel. Vannak M7-esek hangárral ellátva, de azok nem tudnak boarding podot lõni, és fordítva. A boarding pod lövõ hajók b.pod és rakéták kilövésén kívül nem tudnak mást. TS hajók csak állomásokra tudnak dokkolni.

Amit pedig tomonor linkelt be, az Aquilo, az kizárólag Hammer Torpedo és Flail B. Missile kilövésére jó, semmi másra. Még boarding podot se lehet kilõni belõle, és egyetlen lövegtornya van két fegyverhellyel. Szóval sürgõsen felejtsd el.

Én a Threshert ajánlanám, esetleg a Deimost, ha hangár is kell.

Na az pont nem lenne megfelelõ neki :-) Panthert vagy Deimost vegyen sztem. 10ezres rakterû M7-est meg nem lehet venni.

Database-t már használtad életedben?

maniac78
A KIS blokkolta a linket, pedig kíváncsi lennék rá!
Amolyan Hawk féle multifunkciós fregatt szerûség lenne ez is?

A dokkolási lehetõséggel (TS és M3) és esetlegesen a boarding pod használhatóságával, már egy új hajóosztályt kellen létrehozni, vagy ez így még belefér?

maniac78
Sziasztok!
Szükségem lenne egy hajóra, olyan M7 körüli, ami kellõen gyors (100-130 körüli), elviselhetõ tûzerõvel bír (fõleg vadászok ellen és korvett osztály, vagy fölötte lévõk ellen is hatásos), és körülbelül 10 000-es raktere van. Plussz megfelelõ védettséggel rendelkezik, néhány Gj-os pajzs már megtenné!

Létezik ilyen? Ha igen, hol és milyen áron szerezhetõ be?
Elõre is köszönöm!

Kevésbé erõszakos hangnemben, köszöntem.

El lett mondva neked a #6676-ban hogy a best buy/best sell lokátor csak a saját hajódra vonatkozik, amiben ülsz.

TP osztályú hajó kell neki. Nyugi, nem kell venned egyet, találsz egy elhagyatott TP-t az elhagyott hajók listáján, ami fent a bannerben van.

Nem ritka, hogy csak TP hajó felel meg az utas igényének...

http://a-zcomp.eu/

Most kezdtem el játszani, ezzel a játékkal. Vettem egy cargo lifesupport systemet, gondoltam szállítók(taxizok)utasokat, de egyszerûen nem tudom felvenni õket, már mindent próbáltam comm-on is (csak sablon duma van ) és nem megy. Kérlek titeket segítsetek írjátok le hogyan kell. Köszi
Töltsd le a legujjabb javitást talán abba kevesebb a hiba meg van pár ujitás is benne.
Igaz közben én is megtaláltam a játékban. Azért köszi. Sokkal mozgalmasabb ez a terran conflict mint az X3-volt, mondjuk én kb. 1.0 verziót próbáltam és ott azért sok gond volt még.
Hogyne lehetne, csak egy advanced satelite kell abban a szektorban. Annak lehet ilyen pranacsot adni.

Köszi mindenkinek a segítséget de azt hiszem rájöttem hogy amire én számítottam az nem mûködik a játékban. Tehát nem lehet best buy-yal keresni olyan szektorban ahol nem én járok hanem egy másik hajóm. közben összejött 1 kis pénz szal már beállítottam lokál tradernek, úgy tudja használni a best buy lokátort.
Az lehetne, ha mással is megesett volna már ilyesmi. De se ezen a fórumon, se az egosoftoson nem olvastam ilyesmit soha. Szóval script bug lesz.

lehet a játék hibája is.

Szerintem meg akár a játék hibája is lehet.

Egyértelmûen nem az egosoft hibája. Nyilván a fent lévõ scriptek egyike tolta el a dolgot, ilyesmi nem esik meg a vanilla TC-ben. Az egosoft pedig nem felel ismeretlen eredetû scriptekért.

meg nem mintha érdekelne, mert már nem nagyon játszok vele...

ez mikrotranzakciós.

És eszem ágában sincs 😄

MMOban bannaolnak ilyenért ha nem jelented. Legalábbis a fizetõs játékokban.

gyûjtsed nyugodtan, ez nem csalás, az egosoft hibája 😄 Velem is hasonló történt, csak nem TC-ben, hanem egy MMO-ban. <#hehe> Mondanom sem kell hogy jól meg gazdagodtam. 😄

Ez a HUB tisztára megbolondult...
Már kész a plot, most meg respawnolnak a nyersanyagok a HUB rakterébe...
Átpakolom a hajóra, és újra tele van...
Azt hittem, hogy az nividium a legértékesebb, de tévedtem...
Az elõbbivel megrakott SF 23 millát ér, viszont egy microchip-pel teli 66 millát kóstál...
Nem mintha szükségem lenne a pénzre, mert már eddig is 2 milliárd körül jártam...

http://a-zcomp.eu/

Meg érdemes Advance sateliteket telepiteni a rendszerekbe és akkor azon is látod a legjobb árakat meg a hatósugarába az ellenséget is.
Ezt a mázlit <#vigyor1>

Nekem nincs ilyen szerencsém.

állítólag ha nekik is van best buys/best sell akkor pontosabbak, ám nem erõsítem meg.

Best buy és best sell locatornak csak abban a hajóban van értelme, amiben ülsz. "5" "6" billentyûkkel lehet aktiválni õket. Így ha bemész egy szektorba, rögtön látod mi mennyiért van, hol a legolcsóbb, mit hol lehet eladni.

Az AI shipek "buy for best price" "sell for best prize" parancsára nincs hatással, azokat a parancsokat a Trade software MK2 megvétele után lehet kiadni az adott hajónak.(tehát annak a hajónak kell rendelkezni Trade S MK2-vel, amit utasítasz)