X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha akarod próbáld ki, majd meglátod mirõl beszélek. Mindenesetre legközelebb megmodolom a játékot és láthatatlan lesz a kurzor.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Sztem minimum a jelenetek felénél simán jó lett volna.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=242483
A kurzor... nos, metalvenomnak is úgy vannak felvéve az elsõ videói, aztán hirtelen eltûnt. Nos, ez vagy valami kurzor mod, vagy egyszerû nagyítás, és odafigyelt hogy a képernyõnek ezt meg azt a részét ne lépjr át a kurzor... ám szerintem egy mod, majd megkérdem tõle, úgyis tetszik neki is a vidi. Classic flight módban nem lehet ilyen 'smooth' kameramozgásokat csinálni, fõleg nem kétszeres zoomon.
Összesen 8 napot dolgoztam rajta és 30 GB-nyi videóanyagból vágtam össze.
Használt programok: FRAPs és Sony Vegas Pro 8.
Azért letöltöttem a Metalvenom-os, X3 TC-s videóim közé.
Csak így tovább! Várom a többit!
Több mint 8 napos munka...
De nem érdekes, ugyanis ITT VAN és KÉSZEN VAN!! 😄
Szal elkészült az új videóm, a címe X3 - Terran Conflict Trailer: Tomonor's Edition.
HD-ben nézzétek ha engedi a gépetek xd
OK Tomonor megnyugtattál.
De csak lehet foglalni egyet, nem?! Mármint Tern-t.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Én speciel már 5 hónapja nem használok vírusírtót, azóta rengeteget töltöttem le, de egyáltalán nem vírusos a gépem. Szal, csak tudni kell hogy hova szabad látogatni, meg mit szabad letölteni.
Ja és még valami: Hawk nevû hajó nincs a játékban.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Ott pedig, egy Hawk volt, ami ezeknek a kitételeknek megfelelt. Leszámítva a cappolást, bár ebben szállítottam az utánpótlást a HCF-nek, és ez volt a Xenon M1,M2-es által eldobált fegyverzet "gyûjtõdoboza".
Mellesleg nincs olyan hajó amit keresel. Vannak M7-esek hangárral ellátva, de azok nem tudnak boarding podot lõni, és fordítva. A boarding pod lövõ hajók b.pod és rakéták kilövésén kívül nem tudnak mást. TS hajók csak állomásokra tudnak dokkolni.
Amit pedig tomonor linkelt be, az Aquilo, az kizárólag Hammer Torpedo és Flail B. Missile kilövésére jó, semmi másra. Még boarding podot se lehet kilõni belõle, és egyetlen lövegtornya van két fegyverhellyel. Szóval sürgõsen felejtsd el.
Én a Threshert ajánlanám, esetleg a Deimost, ha hangár is kell.
Amolyan Hawk féle multifunkciós fregatt szerûség lenne ez is?
A dokkolási lehetõséggel (TS és M3) és esetlegesen a boarding pod használhatóságával, már egy új hajóosztályt kellen létrehozni, vagy ez így még belefér?
Szükségem lenne egy hajóra, olyan M7 körüli, ami kellõen gyors (100-130 körüli), elviselhetõ tûzerõvel bír (fõleg vadászok ellen és korvett osztály, vagy fölötte lévõk ellen is hatásos), és körülbelül 10 000-es raktere van. Plussz megfelelõ védettséggel rendelkezik, néhány Gj-os pajzs már megtenné!
Létezik ilyen? Ha igen, hol és milyen áron szerezhetõ be?
Elõre is köszönöm!
http://a-zcomp.eu/
És eszem ágában sincs 😄
Már kész a plot, most meg respawnolnak a nyersanyagok a HUB rakterébe...
Átpakolom a hajóra, és újra tele van...
Azt hittem, hogy az nividium a legértékesebb, de tévedtem...
Az elõbbivel megrakott SF 23 millát ér, viszont egy microchip-pel teli 66 millát kóstál...
Nem mintha szükségem lenne a pénzre, mert már eddig is 2 milliárd körül jártam...
http://a-zcomp.eu/
Nekem nincs ilyen szerencsém.
Az AI shipek "buy for best price" "sell for best prize" parancsára nincs hatással, azokat a parancsokat a Trade software MK2 megvétele után lehet kiadni az adott hajónak.(tehát annak a hajónak kell rendelkezni Trade S MK2-vel, amit utasítasz)