X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én azt észre se vettem 😊

Lehet h ezért kapták szét az M7-eseimet a vadászok. Mondom magamnak ez a flak szart se ér.

És végre kijavítják a mentések után a flak típusú fegyverekkel kapcsolatos hibát.
Vitez77
Az itthoniért tényleg nem, igaz 😄 Csak emlékeztem hogy anno haver vett vmi nem túl drága cuccot (3-4k) és ahhoz járt. Namindegy, úgyse azért vettem 😊

天使たちは私を見守る

Én sem kaptam hozzá posztert... de szerintem te sem fizettél érte 10e felett...

http://a-zcomp.eu/

Engem nem zavar... 😊

Vitez77
Kérdés: a CDGalaxis meg 576KB-ban vett TC-hez nem jár poszter úgy mint az Egosoft-tól vettben?
Csak mert meglepõdtem amikor kinyitottam az új példány dobozát azt nem volt benne poszter :S

天使たちは私を見守る

ööö hát jah.

Ellenvetés?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Hi-hi... 😄 akik meg nem olvassák folyamatában a topikot, azok meg had keresgéljék a 2.5-ös patch-et... 😄

aha értem. Nos, tudom hogy még csak köszönõ viszonyban sincs az új patch, ám inkább most változtatom meg a bannerben a verziószámot, mert Most van idõm.

Mert csak a fórumok között van, bocs nincs a hírekbe. De betettem a linkjét, onnan el lehet érni.

huhh, te aztán gyors vagy, érdekes módon én nem látok ilyesmit a fõoldalon 😮 lehet hogy betelt a cache a böngészõmben?

Jah és eltávolítják a másolásvédelmet nem utolsó sorban 😊

Kihozták a hivatalos 2.5 patch változtatási listáját. Egosoft fõoldalán kinn van. Javítanak a hajófoglaláson, a komplexeket is fejlesztik (ki és bekapcsolható gyárak!, részletesebb leírás).

Van még pár apróság de ezek a lényegesek.

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=258911

Ezer köszönet, lecsekkolom õket!
De én nem a reunionra gondoltam hanem a Tcben Kérdeztem azt a bázist.

Megnéztem a weboldalt, nagyon tuti lesz. Látom jó érzékkel válogattad ki a legszebb számokat Zakharov mester munkái közül (a peace 1-7el nagyot alkotott). De az elsõ szám honnan van? Azt nem találtam meg az X3TC/soundtrack mappában.

Egyéb: Update-eltem Amaro oldalának linkjét, mostantól a mûködõ oldarla fog repíteni. Aztán meg reménykedjünk hogy lesz majd X3-TC-nek is egy saját fül ott 😄

sokféle design van, ám ezt a wrapper fajtát találtam a legjobbnak személyszerint. Ám még nincs kész...

Egy van, az Aldrin plot végén találkozunk vele és segíteni kell neki.

Baromi jó lett ez a design.

Nem is tudtam h ilyet is lehet csinálni itt az sg-n. Még nem láttam sehol.

kettõt tudok ajánlani.

Shawn's cockpit mod

és

PSCO1's cockpit mod

Nekem személyszerint shawn-é jobban bejön, de PSCO1-é változatosabb.

Van belülnézetes script X3 TC hez?

Megvan végre a game😊 Utolsó darabod hoztam el😛
Amaro
Annyira nem 😉 Lesz ott TC is nemsokára.

wrong topic o.o

Most nem akarok hülyeséget mondani de Bala Gi küldi nincs TCben

Amaro
Igen. Boldogan mondhatom, hogy ha elugrasz a fõ oldalamra, akkor ott az X3 Reunion menüpont alatt a Hogyan kezdjük? almenüre kattintva megtalálod többek között a teljes Bala Gi küldetést magyarul, tehát részletes választ olvashatsz a kérdésedre.
Ugyanezt ajánlom minden veteránnak, szerintem érdekes lesz új formában olvasni régi alkotásaitokat. <#nezze>

Értem.Az a boronos sztori ugye?És akkor ha azt végig viszem kapok egy olyan bázist?
Továbbá mégvalami: nem vicc amit írtam a topikszabályzatban a bannolásról. Eddig valóbban csak kommenteket tudtam törölni, ám ezzel az új pluginnal be tudom állítani, hogy kinek ne jelenítse meg az üzenetét. Kemény cucc 😄

egyelõre ez csak teszt. Majd a késõbbiekben a közösség segítése alapján fogom adni a rangokat, lehetõleg több is lesz egy tagnak (például, Boarding mester, ipar mágnás, császár, khaak hunter, kalóz, stb)

Az X-Veterán rangjelzést azok érdemlik ki, aki a Reunion topikba is aktív (volt), vagy, minimum az X2 óta nyomon követi az egosoft játékokat. Ezeket késõbb a megújuló szabályzatba is feljegyzem.

Amaro
Van oldalam, bár egyelõre nem sok tartalommal, de a hírek rész már üzemel, és holnaptól a lényeg is elkezd visszakerülni. A "régi, kék képet", ami amúgy ezer éve az avatarom, feltettem ide a galériámba, 50 pixelre méretezve, hogy jól érezd magad 😄

És mi alapján történik a rangok alá sorolás?

Amaro
Lehet, csak nem úgy néz ki, szerencsére. Küldetést kell hozzá teljesíteni, ha jól sejtem, ez a Bala Gi sztori. Olvass vissza, sokszor volt róla szó, mint HQ-ról.

o.o öö lássuk csak, a régi, kék képed nincs meg valahol? mert leszedtem volna az oldaladról, ha lenne oldalad xD

Srácok!ien bázis központot nem lehet épiteni valahogy mint amien a Terracorpnak vagy az Otasnak vagy stb van?
Amaro
Én Brad Pitt képét szeretném magamnak, de még inkább az asszonynak Angelinaét 😊
Ez is belefér egy napba?

Nah, a rangok mûködésbe léptek. Majd még lesznek különbözõek, viszont mindenkinek csak 1 darab rangja lehet. Az X veterán a legmagasabb rang (persze csak a csillagom után 😄 ) Ha esetleg tudtok adni a rangnak jobb ikont, ötletet, közöljétek.

mondom, adtok egy linket hogy melyik képet szeretnétek magatoknak, és én megcsinálom (1 napon belül 😄)

Nekem tetszik. Az alap X-es avatár is bejön :-)

nah, a helyzet az, sajnálatosan a rang rendszert nem tudom üzembe helyezni, ugyanis Firefoxon összeakad a két javascript, érdekes módon a Chrome-nak meg se kottyan... Tehát rangok egyelõre hanyagolva, amíg nem találok rá módot hogy berakhassam.

És most az RGB paletta...

MÚKOGGYJ 😄

Na rendben, akkor mindenki belinkelheti nekem a logóját, amelyiket szeretné. A lényeg hogy koczka legyen, lehetõleg 50x50 (ha nem akkor úgy is leméretezem, lesarkítom)

Majd még a színeket megbuherálom.

Majd meglásd mikor kész lesz 😄 (logók, átláthatóság, css szerkesztés, színek... stb.

Amaro
Nekem tetszik. Átláthatóbb, levegõsebb. Teljes X megújulás minden fronton? 😉

Nah, az alapok már megvannak.

Hamarosan frissítem a fórumot, teljesen máshogy fog kinézni ha minden igaz. Legalábbis amíg az SG engine engedi, addig szerkesztem...

Epikus lesz 😄 Hát, személyszerint ha emlékszel még, én mindent bele oldalt szerettem volna készíteni, csak az idõ közbeszólt... Szerintem minden Egosoftos játékhoz legyen minimum egy menü. Reklámozni jó dolog. Fõleg a kedvenc játékunkat.

Amaro
Néhányan már észrevették - és figyelmeztettek 😉 - hogy a freewebes x3reunion portál (ismét) használhatatlan. Ez a tény, valamint az elõzõ leállás elegendõ mérget juttatott a szervezetembe ahhoz, hogy töröljem az egészet. Újjá fogom építeni, és tükrözöm, hogy ne legyen egy szerver(park) kénye-kedvére kiszolgáltatva. A több adminos portál forma megszûnik, mert több kárt okozott, mint hasznot, de ezt inkább nem részletezném. Tervbe vettem régebben egy X3TC oldal készítését, aminél az elsõ lépések meg is történtek, tehát viszonylag gyorsan felállt az alapkód. Ez megtekinthetõ a leendõ fõoldalon, valamint a megszokott régi címen is, ami ezentúl tüköroldal lesz. Tartalmat egyelõre ne keressetek rajta, zene és látványvilágot lehet csak állítani, valamint a fõ oldalról (extra szerver) nekem üzenetet küldeni - és ez az utolsó dolog az, amiért ezt a hosszú, és talán felesleges szöveget leírtam:
Akinek ötlete, cikke, leírása, képe van a témában, és azt megosztaná az odalátogatókkal, üzenjen a következõ pár napban, és én felveszem vele a kapcsolatot - az ezt és ezt szeretném ott látni típusú üzeneteket vasárnapig várom, akkor szeretném lezárni a kódot. Azért kellene addig, mert most nekiálltam, és biztos nem fog minden eszembe jutni, ami jó lenne oda, új részt pedig a régihez is nehezen írtam lustaságom okán, tehát a keretet készre kellene vágni - a tartalom majd úgyis növekszik szép lassan.
A legfontosabb kérdés: csak Terran Conflict legyen benne, vagy csak Reunion, ha mindkettõ, akkor legyen külön menükben, vagy csak a tartalomnál legyen jelezve, melyikrõl van szó?
Ezt aztán jól megkérdeztem.
Elõre is köszönöm mindazoknak, akik veszik a fáradságot és visszajeleznek akár itt, akár az extrán át üzenve (utóbbi azért jó, mert tesztelni szeretném a mailszerver áteresztõ képességét, vagy esetleges lekorlátozását, tehát minél több üzenet, annál jobb).
Ezt a bejegyzést a Reunion fórumra is kitettem.

Köszi szépen! Igazából csak arra voltam kíváncsi ,hogy van-e és h. jó-e. Majd megszerzem ,ha kicsit combosabb seregem lesz...de elõtte meg kéne venni a játékot, mert nélküle nehéz😊
A saját HQ-ra gondolsz és igen lehet, de elég nehéz meló a TC-ben, sokszor volt már róla szó, érdemes visszaolvasni, keresgélni.

3 éves kép, szal ne csodálkozz xD