X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Úgy mûködik, hogy egy olyan szektorban, ahol van Equipment Dock (akár csak 1db adott fegyverrel) és Shipyard, ott a Shipyardban veszel pl.: 10 darab akár milyen olcsó hajót, amibe belefér a fegyver (persze mind a tizet egyszerre kell megvenni), a felszerelés kiválasztó képernyõn pedig kiválasztod az adott fegyvert (amibõl valójában csak egy db van, de mivel 10 hajóba rakod egyszerre, így egy "bug" hatására 10 lesz belõle). Így lett 10 darab az adott fegyveredbõl, egy-egy minden hajóban.
VAGY:
Nem veszel 10 hajót, csak 2-õt, és a fegyver vásárlásakor, miután jobbra nyomod a gombot, hogy tegye bele a hajóba a fegyvert, mindjárt nyomb balra, hogy tegye vissza, közben persze ismét leklónozta az 1db fegyvert 2-re, és te a 2db-ot tetted vissza, ezt addig lehet csinálni körbe körbe, amíg van elég hely az equipment dockban, és van elég pénzed.
Ezt azért írtam le, mert sokan csak azért húzzák le a Terran technológiát, mert az nehezen elérhetõ, de ezzel a kis csalással szépen fel lehet szerelni az összes hajódat a kívánt fegyverrel...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
az EMPre céloztam...
a scimitárnak van 5x25
de tény, hogy MAML-t még nem teszteltem 😊
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nem lett sokkal rosszabb hajó a Hyperion (itt Hyperion Vanguard) igaz, hogy csökkentették a pajzsát, de cserébe növelték a sebességét és a raktere is maradt ugyanakkora, tehát a legnagyobb rakterû M6-os lett. Azért lett lefokozva, mert ha megnézed a többi M7-es igencsak nem egy kategória vele. Sokkal nagyobbak, nem tudnak akármilyen állomáshoz dokkolni és a legrosszabb M7-es, az Argon Cerberus is mind pajzs, mind fegyverzet szerint sokkal erõsebb a Hyperion Vanguardnál. Persze minden hajóosztály esetében lehet trükközni a rakétákkal, csak most a telepíthetõ fegyvereket tekintve erõsebb. Amúgy a legjobb M6-os a játékban a Terran Springblossom, de szerintem az egész játékban a legjobb hajó. Egy darabig el kell jutni a Terran plotban, hogy megvehesd. Elsõ M7-esnek pedig a Split Panthert ajánlom, szvsz a legsokoldalúbb M7-es a játékban, hordozóként is kiválóan alkalmazható, ha megveszed közel M1-es szintû hajót kapsz fele annyi pénzért.
Mindig ugyanaz a nóta! 5% vagy 95% teljesen mind1. Csak azért hangoztatják, hogy vegyük meg az "utolsó" X-et. (mint Madonna nagyi sokadik búcsúkoncert sorozatán a jegyeket)
A jó öreg zöldhasúnak úgy sem fognak tudni ellenállni.
Valamibõl meg kell élni és ha már ehhez értenek...
Az Egosoft nem olyan nagy cég akárcsak a mögöttük állók, hogy a célközönségében már jól bejáratott márkanév helyett egy újjal próbálkozzanak egy amúgy is agyontelített piacon.
Így a lesz kérdésre a válasz egyértelmû csak a mikorra nem.
van most valami beépített commercial agent (ala bonus pack), esetleg valami megoldás a helyettesítésére, vagy le kell tölteni a scriptet?
Mellesleg a terran fegyverek közül a MAML nagyon jó cucc. A Terran flak is jobb mondjuk a Cluster Flak Arraynél. A Point Singularity projector pedig messze a legdurvább sebzésû fegyó a játékban, ráadásul túltölthetõ. Cserébe nagyon kicsi a tûzgyorsasága. De azért elég impresszív amikor egy Terran M2 nyolc elülsõ PSP-jével túltöltéssel egyetlen lövésbõl leszedsz egy Xenon Q-t(M7).
Hulladékok ezek a terran fegyverek...
Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP
Esetleg X4-be. Aminek kb 5% esélye van, hogy megcsinálják. Akkor már inkább az X-Online.
Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP
Mindegy, úgy sincs sok idõm játszani vele. Naponta egy szállítmányt elviszek átlagosan😛
most kezdtem el a TC-t, tetszik amugy csak egy gondom van vele, valahogy nem nagyon találom meg a megfelelõ hajot...
Reunionnal nyomtam elég sokáig, és ott mindig a paranid M7-el nyomultam (Hyperion), itt is megtaláltam, de már csak M6-os és eléggé le van butitva pl. max 1 GJ pajzs, pedig a Reunionban max 3 GJ volt:/
szval az lenne a kérdésem hogy tudnátok e valami jó M6-ost ajánlani vagy esetleg M7-est
Ha annyira akarsz hajón mászkálni, esetleg próbáld ki a Precursorst ha megjelenik.
A hud gond megoldódott, F2 és F1 gyógyított.
Viszont amit küldtetek szintén jó. És tetszik, hogy a hudot beépíti a hajóba.
Vajon lesz olyan mod, amivel hajóban sétálgathatunk?😛
Na mindegy. Kipróbálom ezt, nagyon örülök neki. Köszi néktek!
Na szóval, itt az a mod:
PSCO1's Cockpit Mod 1.18b
Tökéletesen mûködik a 2.5-ös patchel, VIGYÁZAT, tships-et használ! 2 verzióban van, az egyik HUD-dal, a másik HUD nélkül (szóval csak a kokpitban látható mûszerekre hagyatkozhatsz, mondjuk minden ott van...).
Terran, Commonwealth, Xenon, Khaak - M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7 és M8, egyszóval az összes hajónak van cockpitja, többnyire mindnek más... legalábbis eddig két ugyanolyannal nem találkoztam...
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=254635
Na igen....ilyesmi belsõnézet modra vártam mióta😄
Ez kicsit feledteti bánatom, miszerint nem lehet sétálni a saját hajónkon.
ffdshow video decoder config / directshow control / don't use ffdshow in x3tc.exe
ffdshow audio decoder config:
1. változat directshow control / don't use ffdshow in x3tc.exe
2. változat directshow control marad, codec mp3: mp3lib
3. változat directshow control marad, codec mp3: libavcodec
64 biten természetesen a 32 bites és a 64 bites konfigot is be kell állítani, mivel a windows 64-en, az X3 32-õn mocorog. Nekem egyébként alaplapi Realtek ALC889A chipen zörög, az x3tc.exe mind a video, mind az audio konfigban be lett írva a kivételek közé. Optikai kábel köti össze az erõsítõvel, 5.1-ben kifogástalanul szól.
W7 tesztverzió, tehát WMP12 alatt muszáj codecet rátenni, mivel az X3TC telepítõje még a 11-es médiapakkot használná. Késõbbi W7, tehát az mkv-s WMP12 alatt nem feltétlenül kell, de nem árt.