4158
-
Cence #278 én sem szeretném ezt de ha gond h akarok csinálni guildot v akarsz akkor én felhagyok az ötlettel... -
b4ndee #277 ja és annak is rendkívül tudnék örülni, ha elindul az OB nem minden ötödik pistikehun állna neki magának guildet csinálni, (lásd.: PerfectWorld) ugyanis 10db 10fős klánnak nemsok értelme van 3db 100-100 fős kínai klánnal szemben ; -
b4ndee #276 tényleg nemértem, hogy lehet ennyi eszetek. Valaki meglát egy tök független oldalon egy dátumot, nektek meg az a bibliátok.
Csak nekem tűnik valószínűbbnek, hogyha meglesz az OB időpontja, azt először a hivatalos oldalra fogják kiírni? -
atlaszka #275 hát végülis elkezdtem tölteni a clienset nemsokat veszíthetek :) elég lassacskán jön de ráérek :) hátha holnap már tudok jácani :D -
netmester #274 nekem 30 perce frisíti magát és nekem a beta kliensem van -
atlaszka #273 én is ezen filózok de nem szedem le , ha kiirják majd hogy szedhető max akkor . Mert ha uj kliens lesz akor meg szoptam :D -
ladasz #272 Mivel hogy a CB-t kell majd felpatchelni. -
Madmano #271 Húzzák az emberek agyát.....Érdemes letőlteni a CB-klienst???????? -
atlaszka #270 oldalon nincs ki irva semmi hogy Open Beta még :D -
#269 nah nekem updatelt valamit..nemtom mit:D -
#268 en nem. majd meglatom melyiknek mekkora lesz a terheltsege -
atlaszka #267 Nah ezt 2en jol megbeszéltük :D ha a többieknek is jo ez akor mikor megnyílik az OPEN BETA mindenki az utolso szerverre megy ? -
Cence #266 ez egy példa volt, nekem semmi gondom az utolsóval felölem mehetünk arra is :) -
atlaszka #265 végülis igazad van :D erre nem is gondoltam korán van még xD most keltem fel :D ez jutott eszembe :D de tényleg de ne az 1.re menjünk :D hanem az utolsora :D -
Cence #264 szerintem igy látatéamban is meglehet beszélni XD
(gondolok itt arra, hogyha több szerver csoport van akkor az elsőre, vagy ha ugy lesz mint CB-n akkor 3 szerver volt akkor pl az elsőre menjünk v a másodikra v az utolsóra) ha értitek miről beszélek :) -
atlaszka #263 Jah Mikor elindul a OPEN BETA az 1. ember aki ide ir hogy meik szerverre ment a töbiek probaljanak meni utana :) ha a másikon elkezdett 1 karit és elért pár szintet azt szerintem még érdemes felálodzni azért hogy magyarokkal legyél :). -
Cence #262 én meg majd felveszlek inkább titeket, csak egy szerverre kéne tényleg tömörülni -
netmester #261 engem könyű leszz majd megismerni mert a net szó benne lessz a nevembe:) -
atlaszka #260 az én karim neve : Elektra lesz :P ha nem lesz foglalt ! és valamien varázsló leszek :P hétfön 16:00tol -22:00 ig :D kedden csak este szerdán is csütörtöktöl kezdve meg éjjel nappal :D msnem ha valaki el akar érni : [email protected] -
Madmano #259 Én is csatlakoznék,ha nem bánjátok.Klienst még nem érdemes letőlteni,igaz? -
netmester #258 és persze karik neveit hogy nöljön a friend lista -
#257 koreában már open beta -
netmester #256 én hétfőn nem, de kedden 4-8-ig leszek -
atlaszka #255 Úgy látom leszünk páran magyarok :P izgatottan várom a hétfőőt :D -
Cence #254 hivatalos oldalon a forumban kell keresni az OB dáétumát, mint ahogy ezt le is írják, és ez a link is onnan került elő, innen vesszük a 28.-át -
Sorius #253 Hát hivatalos oldalon nincs semmi. A #227-es hsz-be van 1 link, ott írják a 28-át. -
Sddhkl #252 ja ok :) akkor semmi, kül mikor lesz pontosan, vagy honnan vettétek h jövő héten lesz az openbeta? -
Sorius #251 Mivel most zárva vannak a szerverek ha jól tudom. Mindenki várja az OB-t. -
Sddhkl #250 Sziasztok. érdekelne h mért nem tok bleépni, pedig csináltam 2 accot is... segitsetek pls! -
kaboom #249 sok sikert az erettsegihez -
Cence #248 most mondanék valamit... ami neked szünet az nekem szenvedés lesz :X -
Cence #247 Release date 2008 April 28. -> hétfő ezt írták remélem be is tartják, szóval ha midnen igaz akkor a reménykedésed beteljesűl ^^
-
netmester #246 én ráérek majd ha father nem lessz ithon -
atlaszka #245 Hat csak anyit sajnálok hogy nem ezen a héten indult mert beteg vok :D és itthol vok éjjel nappal :D most nyomhattam volna :) jövöhéten meg hétfö , kedd , szerda suli utana érettségi szünet :D :P aki ráér és partyzni akar szoljon :) ! (már ha jövöhéten elindul az Open Beta) -
kaboom #244 remelem jovoheten mar indul az open beta -
Cence #243 persze -
atlaszka #242 Ups :P esélyes még a Turan - Templar is :D
Amugy ha Kruxena leszek akor tudok partyzni : a Turanal is és a Bartukal is ? -
atlaszka #241 hali :)
Ladasz köszi az infot meg az oldalakat a játékrol :) átolvastam mindet !
én azt hiszem Kruxena Soul Hunter leszek :) az 1 szerverre gyűlés tényleg jo lenne :P -
Cence #240 igen már beszéltem erről egy sráccal is, nos én kb 5 haverra,baráttal megyek, és guildot is fogok(unk) kreállni szoval valahogy tényleg jó lenne egy szerverre nyomulni -
kaboom #239 #231 kössz!
amugy en kruxena rogue leszek.
majd ki kene talalni melyik szerverre menjunk h minnel tobb magyar gyuljon ossze egy helyen, es akkor lehetne guildet csinalni